Geçtiğimiz yıllarda Idris Elba, Dwayne Johnson, David Beckham gibi ünlü isimlerin layık görüldüğü "yaşayan en seksi erkek" unvanı bu sene Amerikalı oyuncu Michael B. Jordan'a verildi
Yaşayan en seksi erkek Michael B. Jordan! Sizin listenizdeki en seksi ünlü erkek kim?
Erkek gözüyle Seksi erkek tanımlamak kadar komık bır sey olamaz :) Ben bu abiye hangı acıdan bakarsam bakayım hıç bır sey ıfade etmıyor. Bırde özellıkle bızım ülkmeızdekı sexı erkek kavramına bakan ablalarımız hanım kızlarımızın degerlendırmesı ne derece dogruyu gösterır bılemedım. Tamamen herkesın küçük dünyaya bakıs algısınla alakalı. Şuda çok yanıltıcı oluyor ekran yüzü olmak onlara ulaşılmaz olmak ya da bır dızıdekı rolün kızların tam bam telıne vurması hanım kızlarımıza cekıcı gelebılıyor.Önemlı olan şu bır erkegı ya da kadın ünlü degılken yolda görsenız ılgınızı çekermı tv lerde gördugunuz tüm dızılerın %90 ı oturdugum semtte cekılıyor ve hergun onlarca dızı oyuncusuna denk gelıyorum emın olun okadar makyajı ışığı 90 yaşındakı neneme dedeme sürseler albenısi olur yanı. Bu yüzden tv lerdekı ekran yüzlerını gercek yaşamda görmeden karar vermek cok hatalı olur. Mısal ben kerem mursı ya da bursı neyse artık bu cocugu yakından gördum bu kadar kızın buna tav olması ıcın ınanın 1 buyuk rakıyı susuz falan ıcmek lazım bıldıgın saçı kaşı gözü turuncu gözlerı kızarık cok itici bir cocuk. Yıne bır cok dızıde oyanayan boylu poslu bır cocuk var sesını duysanız o tipe o ınce ses çok komık. Fınalde ben onları gördükce hem tok sesımle hem tıpımle ünlü olamasamda gırıdm her mekanda dikkat cekıyorum çürüyüp gittik bızı kımse keşfedemeden :DD
Vücut geliştirme sağlıklı yaşam için yapılması gereken bir ilkeler bütünüdür sırf bununla gündeme gelipte şöhret olmak oldukça iki yüzlü bir gündem konularından ibaret olur. Sırf birilerini etkilemek ve de sürekli insanlar birilerine hoş görünmek için kas yapiyorlarsa bu dünyanın sonu gelmez.
Dwayne johnson benim listemde 1. Sırada valla hastasiyim adamın sonra jason momoa var sonra da jason statham var bu görselce ki de 4. Sırada olabilir. Anacım sanırsın victoria secret melegıyiz de liste yapiyoz suna bak 😂😂
Erkekler çıldırmış görüşlerde🤣 Ödül yerini bulmuş, bence ama Michele Morrone, Jeremy Meeks Eminem (Bruce Marshall Mathers) Teoman arasında kararsızım ben. Michele Morrone diyorum, yine de.
En seksi, en güzel, en yakışıklı, en en en... Bu statüleri oldum olası saçma ve gereksiz buldum. Kimsenin hiçbir şeyin en’i değilim. Bu devasa özgürlüğün hastasıyım.
Çok fazla yakışıklı ünlü var zaten de, gülmeyin ama bana şu an mesela ilk aklıma gelen murda 😄 ezhel seksi geliyor 😄 teoman vardı, edis, vs yabancılardan aklıma gelmedi, uzun zamandır takip etmiyorum.. seksilik yakışıklıla alakası yok bence
Bu mu en Seksi erkek!! Sadece kasları var diye bir erkeği Seksi olarak görmeniz sizin göz zevkinizin neye endeksli odluğu ile alakalı bence sexilik beyin-deki kıvrımlarda saklıdır.😎
Bu tür jüri işleri çok saçma geliyor. Miss Tr 2016 da seçilen kız rezalet birşeydi mesela yüzü falan allah affetsin de berbattı yani ama gel gör ki yüze bakmıyorlarmış sadece saçmalığa bak rezillik yani kime göre neye göre seçiyorlar bunları 3 4 tane aptal çıkıyor birşey belirliyor kendi kafalarına göre
People dergisi seçmiş bunu. Kaynak ekleyebilirsiniz, madem aktarma yapıyorsunuz. Gören de dünyanın en seksisi bu adam sanacak. Bin tane dergi var dünyada.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hic birinde zerre tip yok. Beckham hariç... Jeremy Meeks derim susarim.
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Begenmeyenlere takildim ben asdfgklh allahin klon dolly'leri
Neresi Seksi bunun. 2 kas yapınca Seksi olunmuyor. Beğendiğim 2 isim var brad pitt ve robert patinson bu adamlar iyi yani onun dışında bizim ünlü erkekler daha iyi bence
Jason Statham reis uğruna kalp beyin kenara bırakılır ağzı açık izlenir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu mu en seksi erkek 🤣🤣 acayip itici kasları sisirmis te sisirmis. Bence en yakisikliisi hani şu yetişkin film çeken her kılığa giren adam vardı ya o işte bence 🤭🤭
@Shbene kadınlar için seksilik erkeğin karakterinde tavırlarındadır. Mesela biraz serseri, asi tavırlar seksidir, özgüven seksidir, kalın ses tonu ve erkeksi tavırlar seksidir, cinsel anlamda aktif olmak seksidir. Karizmatik olmak yani.
Sana bişey söylicem şu aşağı kadınlar tarafından yazılan yorumlara bir bak kimleri seksi buluyorlar sonra birde benim yazdıklarıma bak. Zaten birebir aynı şeyler. Yazılan kişiler (bir çoğu) aşırı yakışıklı olan insanlar değil mesela Jason Statham, Dwayne Rock, Teoman vs. ama bu adamlar erkeksi tavırlara sahip, karakterli biraz serseri adamlar. Seksi olmalarının sebebi de bu çoğu zaman.
@umutsuzumartikin George abimiz sonra brad kardesımız en sondakı özcan herşeyi mahvettı gıttı yanı ilk ıkısını sexı bulan bırının özcan denizi sexı bulması cok acayıp derecede garıp olmus :)
Bir şeyin en'i olabilmek için o türün tamamını incelemeniz gerekir. Sayıyı yuvarlayalım, Dünya'da 8 milyar insan var ise oturup 4 milyar erkeği tarttık mı? Neye göre, kime göre seksi? 😒
Sevgilim net abi Napıcam ben başka erkekleri bana yararı veya zararı ney Mis gibi sevgilim durarken baska insanlara hayran olmaya gerek yok... tanımiyolar seni umurlarında bile degilsin ki..
@Emptyyyyy Bıraz kafama saç serpıstırırsem kaşlarıda fordcu kaşı yaptırıp kafaya jöleyı basarsam aynı ben bu tabı benım vucudum bundan cok daha ıyı bu arkadasın vucudu baya hırpalanmıs alkolden göbek bölgesı bıldıgın yağ dolu :)