öyle şey olmaz 8urçlar saçmadır mesala 8urcun kova mı akarken doldurun dolduruşa gelmeyin şaka 1 yana astroloji 1 8ilim dalı değildir sadece alt dal olarak kalmış öyle astronomnin yanında 1 hiçtir eski yunanlardaki insanların zeusa inanması kadar saçma 8irşey
Zekâ kırıntısı aramıyorum. Burçlara inanan, hatta astrolojiyi bilim sanan-50 IQ'ya sahip insanlara da acıyorum. Bir kadınla bu yüzden kavga ettim. Hem Türkçe hem de İngilizce kaynaklardan astrolojinin bilim olmadığını söylüyorum, bana cahil diyor beynini yaladığım.
Burçlar saçmalıktır, kişinin karakterini doğduğu gün belirlemez kalıtımsal özellikler ve yaşam şekli belirler. Öte yandan asıl sebebin bu olduğuna da inanmıyorum :)
Bende akrep burcuyum ama bu yaptığı saçma biraz. Burcunun özelliklerini taşıyanda var taşımayanda ama tanımadan burca göre karar vermek aptallık. David Guetta şimdiki karakteriyle terazi burcuda ola bilirdi o zaman ne yapacaktı çalışacakmıydı?
Başından belli ki akrep ile ilgili kötü bir hikaye geçmiş, yoğurdu üfleyerek yiyor artık hesabı... Terazi hakkındaki fikrini merak ettim, paylaşır mısın?