Sonunda yakışıklı bulan bir Türk kızı gördüm 😄Hangi soruda sorulsa kızlar yakışıklı değil diyor. Hayret ediyorum güzellik göreceli ama adam Kaya gibi eksiği yok çekici bulmuyorum dersin tamam da yakışıklı değil ne 🤣
Kime yakışıklı diyorlar merak ettim galiba çıtaları çok yüksek. Ama öyle olduğunu da sanmıyorum garip garip tipleri seviyorlar, eli ayağı düzgün adam işte nesi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eskiden yakışıklıydı şimdi kilo filan aldı biraz değişti ama hayla yakışıklı abim 😅
Kızların çoğu yakışıklı değil demiş 😂
Zevk renk tartışılmaz 😅
Yani erkeğim belki o yüzden yakışıklı gelmiyordur bana ama çok iyi dansçı
Dear John dan beri beğeniyorum yakışıklı bence
Sonunda yakışıklı bulan bir Türk kızı gördüm 😄Hangi soruda sorulsa kızlar yakışıklı değil diyor. Hayret ediyorum güzellik göreceli ama adam Kaya gibi eksiği yok çekici bulmuyorum dersin tamam da yakışıklı değil ne 🤣
Kime yakışıklı diyorlar merak ettim galiba çıtaları çok yüksek. Ama öyle olduğunu da sanmıyorum garip garip tipleri seviyorlar, eli ayağı düzgün adam işte nesi var
Bencede, Aslan gibi yani. Hayret ediyorum eksik göremedim kulakları kepçe ama oda onu daha tatlı kılıyor. Kızları anlamak zor.
Ahahaha doğru
bence yakışıklı değil
eski sevgilin berke daha yakışıklı dimi
Ortalamanın bir tık üstü.
En son fotoğrafa bakınca hiç sevemedim :/
bir tuhafmis herif jdjdj
ben daha yakışıklıyım bundan
Yaslandi artik baya
Orta yaşı ya. 50 bile değil
Gidici iste
Yakışıklı değil
Kim yakışıklı peki? Hayır bunu beğenmeyen kimi beğenir merak ettim 😂
Herkesin gorusu farklidir guzellik goreceli bir kavramdir yorumun cok absurd sen onu sevdin diye herkes sevicek degil ya
@Raporsuzdeli07 Kimse sevsin demiyorum ama adam taş gibi aklım almıyor. Türk kızları hep yakışıklı değil diyor 😂
Iste yine yapiyorsun yapma yakisikli veya degil sana gore oyle diye herkese oyle olacak degil
İğrenç
Abartma
Ulan tamam hadi yakışıklı olsun eline ne geçecek
Beğen demiyorum ama iğrenç değil yani.
Yakışıklı değil bence
Normal