Bi tarafta Monica'nın badem gözleri, buğulu bakışları, dolgun ateşli dudakları, mini minnacık burnu, mısır tanrıçası gibi yüz hatları ve duruşu diğer tarafta da Esra Bilgiç'in fırıldak gözleri, "en büyük gözler benim" çırpınışları, koca burnu, ergen efektleri...
türk kezbanlarının esra'yı bu kadar abartmasının nedeni, hepsinin esra'ya benzemesi. el birliğiyle esra'yı serenay'ı farah'ı abartıp, monica ve adriana'ya bok atmaları da bundan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bi tarafta Monica'nın badem gözleri, buğulu bakışları, dolgun ateşli dudakları, mini minnacık burnu, mısır tanrıçası gibi yüz hatları ve duruşu diğer tarafta da Esra Bilgiç'in fırıldak gözleri, "en büyük gözler benim" çırpınışları, koca burnu, ergen efektleri...
Ben pek benzetemedim, şahsen Türk olan hanımefendi daha güzel.
İkisi birbirinden güzel fakat Monica bellucci gibi bir Afrodit'e ayıp ediyorsun. Başka fotoğraflarına bakmanı tavsiye ederim..😄
👍👍
Benim güzellik tanımıma pek uymuyor diyelim 😅
türk kezbanlarının esra'yı bu kadar abartmasının nedeni, hepsinin esra'ya benzemesi. el birliğiyle esra'yı serenay'ı farah'ı abartıp, monica ve adriana'ya bok atmaları da bundan.
Cok guzel kadin be
İkiside birbirinden güzel bayılıyorum..😍🥰 Monica'nın en güzel fotoğrafınıda şuraya bırakayım, en benzeyen halini koymaya çalıştım çünkü..
Bu fotograflarda bayagi benziyorlar ancak genel olarak asiri benzemiyorlar bence. Ama ikisi de ayri guzel kesinlikle.
Aynen çok güzeller ve ben bunu ilginç bir şekilde Terazi burcu olmalarına bağlıyorum. Çünkü güzelliği simgeleyen Venüs Terazi burcuna bağlıdır. 🙂
Göğüs ölçüsü harici benziyor
Ondan daha güzel
Bence ikiside birbirinden güzel.. Monica bellucci'nin başka fotoğraflarına bakmanı tavsiye ederim, çünkü ben en benzeyeni koymaya çalıştım.
Esra daha güzel
Bence İkisi birbirinden güzel.. Monica'nın daha güzel fotoğrafları var fakat en benzediğini koymaya çalıştım.
İkisininde müthiş bir enerjisi var orası kesin
Andırıyor cidden
Monica daha guzel bence
Benzetemedim ://