Magazin Yeni jenerasyon ünlü oyunculardan hangisi daha yakışıklı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Hangi oyuncu daha yakışıklı sizce? Alperen Duymaz Denizcan Aktaş Burak Yörük Kubilay Aka İdris Nebi Taşkan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni jenerasyon ünlü oyunculardan hangisi daha yakışıklı? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
korman Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 74% +1 yıl Hiçbirinin ısmını duymadım acıkcası ve yenı jenarasyonu hıc basarılıda bulmuyorum oyunculugu genelde hıssedemedıklerı gıbı karşı tarafda gecıremıyorlar mısal gecen denk geldım kerem mürsinin dızısının ısmını unuttum anladınız sız oyunculuk sıfır adamda tıpte yokmus yakından şöyle bır bakınca bızım turk kadınlarının zevklerını anlamak oldukca zor 0 0 Yorumla
kediliçek Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İdris Nebi yi arkadaşlar iyidir ile tanıdım o zamanlar baya seviyordum. Şimdi dizi izlemediğim için diğerlerini bilmiyorum. 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Alperen Duymaz diyebilirim daha birçok kişi var. İsmail Ege Şaşmaz kardeşi Aytaç Şaşmaz aklıma şu anda bunlar geldi. 0 0 Yorumla
Teddmozby Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ne yazık ki sorulan soru hangisi daha iyi oyuncu? Değil ve hangisi daha yakışıklı oluyor... 1 0 Yorumla
ErkeklerdeSoruyorr Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 75% +1 yıl Hiç birini tanımıyorum. Rast gele seçtim birini 😊Alperen Duymaz 1 0 Yorumla
Levensgenieter Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Denizcan ve Kubilay ikisinde de farklı bir aura var 1 0 Yorumla
SabahYıldızıTarık Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Hiç birini tanımıyorum. Fotoğraf olmadanda cevap veremem :( 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeni jenerasyonda yakışıklı oyuncu yok.. 🌿u 💩u pohpohluyor millet. 0 0 Yorumla
Morciiii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Denizcan Aktaş aşığım sana. duy sesimi üzümlü kekim 0 0 Yorumla
Bekes35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Sadece Kubilayı tanıyorum bence fazlasıyla yakışıklı 0 0 Yorumla
sanmaadınıanacagım Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Hicbirini tanimiyorum , ben eski jenerasyondanim herhalde 0 0 Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl denizcan aktaş tesadüfen izlediğim bir dizide gördüm. tutarsa önü açık bir oyuncuya benziyor. 0 0 Yorumla
Doktorkedii Takip Et Master Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl 5 tanesini toplayıp iki ile çarpsan bir Kıvanç etmiyor anacımm 0 0 Yorumla
ballıçöreek Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Fotoğraf koysaydın keşke yaa isim olarak bilmiyorum hiçbirini 😂 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl kim la bunlarr uln bir cüneyt arkın gibi karizma gelmedi bu memlekete bunlar tipitip 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Magazin konusunda 881 cevap paylaştı. kızlar kubiyi seviyor 2 0 Yorumla
majezik_ Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Alp Navruz tek geçerim. Millet kör bu adamın yüz hatları altın orantıda Allah harbi özene bözene yaratmış 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kubilay iyidir tek eksiği karaktersizdir. 4 0 Yorumla
derya_d_deniz1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hepsini Begeniyorum ama Denizcan Alperen ve Alp navruz daha cok begeniyorum. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Magazin konusunda 504 cevap paylaştı. fotoğraf ekleseydin bir seçim yapabilirdik 2 0 Yorumla
gnyky12 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl bir tek kubilayi taniyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alperende emrah amir işte 😀 Yorumla gnyky12 +1 yıl Kubilayi seciyorum 😅 Yorumla
Hüzünlüegoist Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Sizin yakışıklılık anlayışınız bu mu?🤣🤣 1 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Alperen başarılı bence önü açık gibi bakalım 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bunlar kim ya hic birini bilmiyorum 0 0 Yorumla
yeşillllll Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Burak yörük karizmatik tabi oyunculuklarında iyi 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 335 cevap paylaştı. Ben hic. birini begenmiyorum 0 0 Yorumla
İchigoo21 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kubilay aka hariç hiç birini bilmiyorum 🙄 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Google'dan bak knks kubiyi çukurdan biliyorsan alperenide bilirsin Emrah komiser 😀 Yorumla İchigoo21 +1 yıl Hee şu Emrah 😂😂😂 Yorumla İchigoo21 +1 yıl Ve kanka lafından nefret ederim 😒 Yorumla Soran +1 yıl Canın sağolsun be kanka Yorumla İchigoo21 +1 yıl 🙄🙄🙄 sağol bacım sağol Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 439 cevap paylaştı. Ben hepsinden daha yakışıklıyım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Hiçbirinin ısmını duymadım acıkcası ve yenı jenarasyonu hıc basarılıda bulmuyorum oyunculugu genelde hıssedemedıklerı gıbı karşı tarafda gecıremıyorlar mısal gecen denk geldım kerem mürsinin dızısının ısmını unuttum anladınız sız oyunculuk sıfır adamda tıpte yokmus yakından şöyle bır bakınca bızım turk kadınlarının zevklerını anlamak oldukca zor
İdris Nebi yi arkadaşlar iyidir ile tanıdım o zamanlar baya seviyordum. Şimdi dizi izlemediğim için diğerlerini bilmiyorum. 🤷🏻♀️
Alperen Duymaz diyebilirim daha birçok kişi var. İsmail Ege Şaşmaz kardeşi Aytaç Şaşmaz aklıma şu anda bunlar geldi.
Ne yazık ki sorulan soru hangisi daha iyi oyuncu? Değil ve hangisi daha yakışıklı oluyor...
Hiç birini tanımıyorum. Rast gele seçtim birini 😊Alperen Duymaz
Denizcan ve Kubilay ikisinde de farklı bir aura var
Hiç birini tanımıyorum. Fotoğraf olmadanda cevap veremem :(
Yeni jenerasyonda yakışıklı oyuncu yok.. 🌿u 💩u pohpohluyor millet.
Denizcan Aktaş aşığım sana. duy sesimi üzümlü kekim
Sadece Kubilayı tanıyorum bence fazlasıyla yakışıklı
Hicbirini tanimiyorum , ben eski jenerasyondanim herhalde
denizcan aktaş tesadüfen izlediğim bir dizide gördüm. tutarsa önü açık bir oyuncuya benziyor.
5 tanesini toplayıp iki ile çarpsan bir Kıvanç etmiyor anacımm
Yakışıklı değil ama Denizcan Aktaş biraz daha iyi.
Fotoğraf koysaydın keşke yaa isim olarak bilmiyorum hiçbirini 😂
kim la bunlarr uln bir cüneyt arkın gibi karizma gelmedi bu memlekete
bunlar tipitip
kızlar kubiyi seviyor
Alp Navruz tek geçerim. Millet kör bu adamın yüz hatları altın orantıda Allah harbi özene bözene yaratmış
Kubilay iyidir tek eksiği karaktersizdir.
Hepsini Begeniyorum ama Denizcan Alperen ve Alp navruz daha cok begeniyorum.
Ve hiçbirini tanımayan ben
fotoğraf ekleseydin bir seçim yapabilirdik
Tanımıyorum hiçbirini
bir tek kubilayi taniyorum
Alperende emrah amir işte 😀
Kubilayi seciyorum 😅
Kızlar hiçbiri demiş bize laf düşmez.
Sizin yakışıklılık anlayışınız bu mu?🤣🤣
Bunun bir önemi var mi
Yüzdelerden de görüldüğü üzere burak👍💖
Alperen başarılı bence önü açık gibi bakalım
Hiç birini tanımıyorum
İdris reis tabi ki asdfg
Alperen ve Denizcan yakışıklı.
Deniz can aktas hepsine tek atar
Ben daha yakışıklıyım
Bunlar kim ya hic birini bilmiyorum
Burak yörük karizmatik tabi oyunculuklarında iyi
Hiç birini tanımıyorum desem
Alperen Duymaz başarılı
Ben hic. birini begenmiyorum
Foto da çıksa keşke
Neyse bende varım
Hiçbirini tanımıyorum merak da etmiyorum zaten
Kubilay aka hariç hiç birini bilmiyorum 🙄
Google'dan bak knks kubiyi çukurdan biliyorsan alperenide bilirsin Emrah komiser 😀
Hee şu Emrah 😂😂😂
Ve kanka lafından nefret ederim 😒
Canın sağolsun be kanka
🙄🙄🙄 sağol bacım sağol
Ben hepsinden daha yakışıklıyım
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hiç birini tanımıyorum keşke resim olsaydı
Bayılıyorum buna altına giresim var.
Fotoğraflarını koysaydın keşke, bunlar kim
Ben hepsinden yakışıklıyım
hiçbirini tanımıyorum.
Kubilayın sakallı hali hepsinden iyi