Magazin Müge anlı izler misiniz? Kvlsntavsanlar Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Müge anlı izler misiniz? Diyarbakır'da kaybolan Miraç olayı ne oldu? Müge anlı izler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DiegoDiego172 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Ne işim olur. Oradaki olaylar kadınların beynini kullanmaması kendı onurlarının olduğunu bilmemesi ve erkeklerin saygı duymamasindan 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Hiç izlemem zaten çoğu olay ilk bana geliyor alışkınım 0 2 Yorumla Kvlsntavsanlar +1 yıl Sana geliyor derken Yorumla bunasııladam +1 yıl Adlı vakalar vs Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Hayır o tip programlari izlemiyorumcunku beyin yıkama ve gündemi unutturmak için yapılıyor. 0 2 Yorumla Kirikkalpler343 +1 yıl Ama yasanmamasi gereken malesef yasanan olayalri gun yuzune cikariyor bir çam ailesi olayi vardi vs vs Yorumla mehcab +1 yıl @Kirikkalpler343 İşte o yüzden yardım yapılıyor kalitesi arttırılıyor.. Onu seyredenler sor kur paritesini bilmez. Yorumla
Zodiacmı Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Fazla meraklılar izler ki ülkede onlardan bol başka ne var 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl gercek bır polisin yapmadıgını muge anlı yapıyor dunya cok garıp bır yer 0 0 Yorumla
izmitliykıs Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl çok izlerdim ama şu aralar izlemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne işim olur. Oradaki olaylar kadınların beynini kullanmaması kendı onurlarının olduğunu bilmemesi ve erkeklerin saygı duymamasindan
Hiç izlemem zaten çoğu olay ilk bana geliyor alışkınım
Sana geliyor derken
Adlı vakalar vs
Hayır o tip programlari izlemiyorumcunku beyin yıkama ve gündemi unutturmak için yapılıyor.
Ama yasanmamasi gereken malesef yasanan olayalri gun yuzune cikariyor bir çam ailesi olayi vardi vs vs
@Kirikkalpler343 İşte o yüzden yardım yapılıyor kalitesi arttırılıyor.. Onu seyredenler sor kur paritesini bilmez.
Fazla meraklılar izler ki ülkede onlardan bol başka ne var
gercek bır polisin yapmadıgını muge anlı yapıyor dunya cok garıp bır yer
bazen denk gelince bakıyom.
çok izlerdim ama şu aralar izlemiyorum
Ben cok izlerdim ama şu an izlemiyorum
İzlemem, ruhen zarar verir.
Herkes müge anlı izliyor heralde
evet
Bazen
Çocuktan ses yok
hayır saçma geliyor
Izlemem