Selamlar #kızlarsoruyor sakinleri. ❤ İyi haftalar diliyorum hepinize. İşimiz gücümüz rast gelsin inşallah.. 🙏Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları büyüdü.Sitede sanırım pek çoğumuzun yaşı itibariyle 'Sihirli Annem' dizisini, çocukluğunda yakalamış bir nesiliz.. En masum en mutlu günlerimiz belki de..
İşte bu efsane dizinin çocuk oyuncularından Gizem Güven, yani Ceren evlendi ve tüm çocuk kadro bir araya geldi..Kadronun eski halleri ise bu;Artık kim kimdir. Siz bulursunuz mutlaka.. 👍
Bu olay özelinde sorum şu;
En çok hangi zamanlar büyüğünü / yaş aldığını hissediyorsun?
Ben genelde büyüdüğünü hissettiğin yaş aralığı 16 ile 18 yaş arasındadır çünkü yatılı okulda kaldım ve liseyi okuduğum dönemde hayatı öğrendim aslında insanlarıngerçek yüzlerini o dönemde tanıdım ve bir öğretmenim bana demişti ki daha bu hayatta gördüğün hiçbir şey karşında her zaman için böyle insanlar çıkacak. Ben her zaman doğruyu konuştum ve doğru bildiğimi savundum bu yüzden çoğu insan birini sevmedi umurunda mı oldu hayır. Ama asıl hayatın boş olduğunu sevdiğim insanları toprağa verdikten sonra daha iyi anladım.
buyumenin sınirlarını aştım :) lisedeyken ah bir 18 olsam diyordum :) sonra 24 :) o zaman kumarhanelere giris yasi 24 du neyseki kapandi :) 30 ise eywah dedigim yasdi hersey bitti heralde demistim :) şu kesinki her yasin guzelligi ayri ama tabiki 30 yaslara kadar olan hizli kuralsiz ve laf soz anlamadigim yaslar keyifliydi ama buyumem lazim dedigim an askerligim sonrasiydi ve hakikaten buyudum :)
Ne zaman birileri anne/baba diye ssslenirse etrafıma bakıyorum. Anne/baban yok ise sen zaten büyümüş oluyorsun. Ben hep onların yokluğunu hissettiğimde büyüdüm.
izlemediğim bir diziydi ama benim çocukluğumun efsane dizileri Bizimkiler - Süper baba ve bir kaç brezilya dizisiydi... :D :D Dallas ı da unutmamak gerek... :D
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Çocukluğumuzun efsane dizisi Sihirli Annem' in Ceren'i evlendi. En çok hangi zamanlarda büyüdüğünü / yaş aldığını hissediyorsun?