Sizce şık bir görüntü mü?

Severim.. Kıl candır. Kadını kadan yapan doğallıdır.. Emperyalizme köle olmuş, onların dediğini yapanlardan olmaktansa doğal insan kalmayı tercih etmelerini tavsiye ediyorum. Kıl erkek içinde kadın içinde tamamen doğaldır.. Güzellik algısının iyice s. çıp sıvandığı bu yıllarda ''G. tü şöyle olsun, göğsü şöyle olsun, kılsız olsun, tüysüz olsun'' Diye insanları belli bir kalıba sokma çabaları tamamen saçmalıktan öteye gitmemektedir. Ütopik rüyalarda gezen insanoğlu benliğini artık geri kazanlamalıdır.. Böyle herkesin elinde kukla olan, köle olan her dediklerini yapan biri olmaktansa herşeye rağmen aykırı ve marjinal duruşunu bozmamalılar..
E yavrum sende zayıf aşığısın ama ne buluyon sen zayıflarda
@ŞevkiiyeTeyzeniizz Çok uzun bir hikaye.. Zayıf seviyorum diye insanları belli kalıplara koymuyorum. Kırmıyorum, üzmüyorum. Benim tercihim sadece bu. Tercihler başkadır. Tercihleri insanlara zorla dayatmak emperyalizme köleliktir. Ben kat-i suretle böyle birşey yapmıyorum. Sadece tercihim bu.
Neymiş uzun hikaye guzum anlat bakalım kaç kilo seviyon
Ne erkeğe nede kadına yakışır koku yapar hijyenik değildir temiz olmanın kimseye zararı olmaz 😉
seninki temiz mi
@qmqmqmsever tabikide asla öyle gezmem heran temizimdir
Cevap
6Cevap
Madonnanin kzi iste tukutuk koleksiyonu toparlasa bile normal gelir insana para bk gibi kizda kimin umrunda koltuk alti killari benim gibi fakir bahtsiz bedeviler 4/4luk olmak zorunda birisi yuzume baksin diye :)
Yok canım o kadar kötüleme kendini.
anası madonna gidip bir kaç seans lazer yaptıramıyor mu
Bu saçmalıkların nedeni kadın ve erkeğin her alanda eşit olduğu düşüncesi.
Hayır uzatılmamalı iğrenç gözüküyor
"Nasıl herkesten farklı olurum" çabası :)
Hayır kesilmeli
Saçmalama
ama asiri igrenc
İğrenç leşşş
🤢 iğrenç 🙄
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?