İnsanlar 2. şansı zor verirken Miray’ın 3. şansı vermesi sevenlerine pes dedirtti. Hayranları “Yeter artık! Bu çocuk akıllanmaz.” derken Miray Daner söylenenleri pek umursuyor gibi gözükmüyor. Çiftin evlilik kararı aldığı bile söylenenler arasında. Hatta Miray Daner bu şart ile Kubilay Aka ile barışmış. Aşkın gözü kör müdür bilinmez ama umarız Miray tekrardan üzülmez.
Miray Daner Kubilay Aka’yı 3. kez affetti. Sizce bir kez ayrılınca o ilişki tekrar eskisi gibi olabilir mi?
Ne deyim ya çok saf ya da çok hiç akillanmadi bu kız. Ne bu 3ncü şansı verir. Sanırım erkek bol buldu şanslari kullanıyor. Kimse durduk yere 3ncü şansı kolay kolay vermez. İnsan 1nci şansı verir 2nci şansı belki verir bu kişiye bağlı 1 şey ama yokta 3ncu şansı verir. Günümüz de böyle bir şey görülmedi. duyulmadi. Bence aşk için birlikte değil erkek sadece çıkar için birlikte yoksa insan aynı hatayı neden bilerek yapsın. Hem kızın iyi niyetini kullanabildiği kadar kullanmaya çalışıyor bence.
zaten bu ünlü dediklerini liberalist sistemin kölesi olanlar genelde topluma kötü örnek olurlar. bunlar ürettikleri saçma dizileri dile topluma liberal-ahlaksız anlayışı yayarlar . bunu bir ateist olarak söylüyorum , bunları ne takip edin nede saçma magazinlere bakın. gerçi bunları ünlü yapan da halk kime diyorsam
@oldlover kesinlikle haklısın. yahu ülkemizde onca sorun varken , insanların buna kafa yormaso düşünmesi gerekir. Çünkü medeni düşünen toplumlar böyledir. bizimkiler medeniyeti akşama kadar üretmeyip Avm gibi saçma tüketim yerlerine gidip , Bar yerlerine içki içim diyor , böyle birşey olamaz. medeni bir ülkenin insanları Üretmeli. refah seviyesi yüksek olmalı , Halkı düşünmeli , ortak akla varıcak bilimsel Çözümler olmalı . Ama bizde nerde , çünkü amaçları bu Halkı tembelleştirmek , Düşünmesini sorgulamasını engellemek. Liberal sistemde bıu böyledir , halkı he muyutup hemde ahlaksızlıgı hemde kontrol etmektır. bunların piyonlarıda Ünlülerdir. yahu hiçbir ülkede survivor 1 milyon izlenme olurmu hemde nedense hergün çıkartmaya başladılar anladın sen
MicroCode sorum beni engellemişsinde. Yaptığın çok saçma. Şaka amaçlı olduğunu bildiğin birşeyi bu kadar takman bana garip geldi Herneyse. Seni bilmeyerek kırdıysam özürdilerim.
@Hdnddb Ya bak dostum. tamamda bir anda komunizmi bilimsel olarak eleştirmediğin için kızdım öyüzden engelledim. Yoksa engellemem dostum merak etme. Tamam dostum sıkıntı yok :)
Bu resmen komedi artık gerçekten tam bir drama tiyatrosuna döndü günümüz genç oyuncular sağlıklı karar vermiyorlar ayrıl barış ayrıl sonra affet ben resmen komedi diyorum buna artık gulmekmi ya da aglamakmi lazım belli değil bence bu kadar un kariyer şöhret onlara fazla bile kötü örnek oldular
İnsanlar aşık olduklarında malasef karşısındaki insanın hatalarını görmezden geliyor. Görse bilse bile yakıştıramıyor yeri geliyor hataları ile kabulleniyor sevdiği insanı. Ama affedilecek şeyler var affedilmeyecek şeyler var. İnsan izahı affı olmayan şeyleri affederse kendine ayıp eder kendini değersizlestirir. O yüzden hep aşkın içinde olmaktan öyle yaşamaktan ziyade bazen o aşkın dışından bakmak lazım öyle bir şeylerin yolunda gidip gitmediğinin farkına varır.
Belki bir noktadan sonra insanlara üzülmek gelmiyor içimden. Bu saatten sonra başına ne gelirse gelsin, buna kendi izin verdiği içindir. Ondan sonra oturup ağlamasın hiç.
Üçüncü şansı verdim ve şu an çok mutluyuz, eskisi gibiyiz tamamen. Önemli olan ayrılık sebebi ve ne kadar yara aldığın bence. Eğer ortada bir aldatma var olsaydı elbette ikinci şansı dahi vermezdim. Hata etmiş. 🤦🏻♀️
Bu kızı ben geçenler de boran kuzumla görmüştüm hatta sevgili sanmıştım ama yanılmışım tuhaf.. Herneyse banane ya herkesin kendi derdi. Umarım tekrar pişmanlık yaşanmaz.
Miray, Aras Bulut'un kuzeni. Bence biraz çekmeli kulağını. Böyle saçmalık olmaz, siz çocuk değilsiniz. Bir daha ayrılırsanız bu defa tamamen ben ayırırım sizi diyebilmeli. Ne bu yahu? Oyun hamuruna döndü aşk denen kutsal şey. Ayıptır.
Kızlara özellikle söylüyorum ama erkekler ici de geçerli kimseyi bı kere bile affetmiyin ne olursa olsun isterse dünyaya yeniden gelsin affet miyjn huylu huyundan vazgeçmez
İlişki hastalanıyor artık. Affetmek, ikinci şans vermek doğru değil. Bu sefer ölüm gerçekleşiyor kabullenemiyorlar. Hasta olmuş kanser olmuş bir ilişki bitmeli tabiki. Süreci uzatmanın anlamı yok
Ben ihanette 1 şansı bile vermem 3. Nasıl vermiş anlayamadım taş gibi de kız kubilaydanda daha karakterli yakışıklı birisini de bulabilirdi yani yazık etmiş kendine.
Bu kişilerin ve ilişkinin karakterine göre değişken bişey... kimisi ayrıl barış yaşar ama yıllarca birliktedir. Kimisi 1, 2 şans verir sonra laçka oldu artık deyip 3. Şansı bile vermez.
Nasıl yırtık bir şey yama yapıldığında eskisi gibi olmuyorsa ya da bozuk kırık bir şeyi tamir edip yapıştırdığında ilk hali gibi olmuyorsa ilişkide böyledir asla eskisi gibi olmaz net
Bu kız kaç yaşında ki evlilik şartıyla affetmiş hayatının en güzel yıllarını 3 kez şans verdiğin birine vaat etmek salaklıktaa kaçıncı seviye
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bumdan sonra o çocuk tarafından başına gelecekleri aldatılmayı yalanı şiddeti vs her şeyi kabul etmiş kız ve şikayet etmeye de hakkı yok bu saatten sonra onun seçimi bu çocukla olmak. Hiç sanmıyorum ama umarım bir daha üzmez onu çocuk.
Ee bu kızların en sevdiği erkek profili değil mi değer vermeyen aldatan psikopat şerefsiz ne var bunda anormal olan, adam kız aşık olsun diye aldatıyor çok masum bence.
İki ayrılıkları da kabul edilecek birşey değildi ikisinde de aldatma vardı cidden kendine saygısı yok Miray'ın umarım evlenmezler aldatan birisi tekrar aldatıyorsa evlendiğinde de aldatır kendine yazık etmez umarım çok sevdiğim bir oyuncu 💙
Kırılan kalp düzelmez, yapılan hatalar unutulmaz insanın içinde hep şüphe olur bu yüzden de ilişki sağlıklı yürümez. 3. Kez affetmek de biraz fazla yani
Ben 4 kez affettim barışmak için yazıyor adamsan mutlu edersin bana boş boş barışalım deme ne ilgi var ne samimiyet sadece " barışalım " demek.. hadi yoluna bak koçum
Haklısın bacakları açık saçları boya ya ondan galiba havalı oluyormus öyle kızlar Ama ne benden güzel ne ben gibi fiziği var Kuru oklava gibi nefes alsın yeter herhalde yeter ki bacakları açık gezsin dimi