4 ay önce oğlunu kaybeden Ebru Şallı'nın tatil pozları olay oldu. Evladını kaybetmiş bir anne/babanın yas süresi ne kadar olmalı?

Selam herkese.. İyi haftalar diliyorum..
4 ay önce oğlunu kaybeden Ebru Şallının tatil pozları olay oldu. Evladını kaybetmiş bir anne/babanın yas süresi ne kadar olmalı?
Beni az çok tanıyorsunuz. Her konuya, soruya başka bir pencereden ve belli bir çizgiden bakarım.. Bu çizginin belki dışına çıkan bir soru görselini koymak zorundayım ki içeriğini tam anlayabilelim. Ebru Şallı tam 4 ay önce, 17 Nisan 2020 tarihinde oğlu Pars'ı lenfoma kanserinden dolayı kaybetti. Kendisi hakkında nötr düşüncelere sahip olsam bile çok üzülmüştüm. Çok etkilenmiştim bir çok kişi gibi. Ancak aradan çok ta uzun sayılmayan bir zaman diliminden sonra 2. eşi Uğur Akkuş ile 'moral tatili' dedikleri bir 2. balayına çıktılar. Bu da çok konuşuldu..
4 ay önce oğlunu kaybeden Ebru Şallının tatil pozları olay oldu. Evladını kaybetmiş bir anne/babanın yas süresi ne kadar olmalı?
Bu eleştirilere ise Şallı şu sözlerle cevap vermiş;

"ACIYI SON NEFESİME KADAR YAŞAYACAĞIM"

"Ben kötü bir şey yapmıyorum ki. Eşimin doğum gününü kutluyorum. Yanımızda çocuklarımız da var. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Dünyanın en büyük acısını son nefesime kadar yaşayacağım. Kimse içimdeki acıyı, fırtınayı bilemez. Ve dindiremez. Bunu kafalarına soksunlar"

Siz ne düşünüyorsunuz bu pozlar ve tatil için bilmiyorum ama ben sanki, nasıl söylesem biraz fazla buldum. Anne değilim ama en yakınımı, babamı kaybettiğimde hatırlıyorum çok uzun zaman, aylar, hatta bir kaç yıl kendime gelememiştim. Evlat olunca nasıl olur tahmin bile edemiyorum. Tatil, tamam. Ama bu kadar göze sokmak doğru mu?

Peki sence;
Evladını kaybetmiş bir anne/babanın yas süresi ne kadar olmalı?

KAYNAK: Mynet

#funda
Bence bir ömür boyu
Çok uzun bir süre kendime gelemem, hayattan zevk alamam
Çok üzülsem de hayat devam ediyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
4 ay önce oğlunu kaybeden Ebru Şallı'nın tatil pozları olay oldu. Evladını kaybetmiş bir anne/babanın yas süresi ne kadar olmalı?