Eskiden Şu Sırlar dünyası vs saçmalıklarını sırf şu kadın için izlerdim, hangi dizide görsem takip ediyorum MaşAllah ya göz alıcı güzellik. Herkes Fahriye Evcen, Beren saat, Elçin Sangu ya falan Türkiye'nin en güzeli diyor da bence Türkiye'nin en güzel kadını Aslıhan Güner. Eşi çok şanslı Allah mutlu etsin diyorum. İnşallah bende bunun benzerini bulurum amin 😂
Evet, bu kadını hep çok güzel bulmuşumdur. Ama hakettiği değeri görmiyor. Şu Türkiye’de 1 numara diye gözümüze sokulan kişi Hande Erçel. Beren Saat Fahriye Evcen mi kaldı artık Allah aşkına. Elçin Sangu sıradan bir tip.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saydığın isimlerin hepsi vasat, Şu güzeller güzeli kadın varken onları övene gözlükten başka bişi ikram etmek istemem. Hande gibi kezban tipi göklere çıkartanlar şu kadını görmüyor. Aslında mülayim hayatı olduğundan daldan dala atlamiyor güzelce evlendi barklandi magazinle işi yok buda etken
Ve bu kadının oyunculugu da iyi. Zaten iyi oyuncu olanlar hep geride kalıyorlar. Özellikle günümüzde sadece popülerliğe bakılıyor yeteneksizler zirvede. Fahriye Evcen’i artık hiç beğenmiyorum eskiden beğenirdim şimdi ne yaptırdıysa beğenmiyorum yüzü üçgenleşmiş o durulugu gitmiş. İstinye parkta görmüştüm onu daha Özcan Denizle sevgili olduğu zamanlar o zaman güzel bir kızdı. Beren ise şirin biri ama iddialı bir güzelliği yok gözleri güzel. Tuba Büyüküstün mesela berenden daha güzel bence. Ama o kadında da fazla oyunculuk yok bide çok donuk. Ben eskiden Ceren Hindistanı beğenirdim o da artık estetik maymunu. Kısacası Türkiye’den aşırı beğendiğim fazla kimse yok. Elçini beğendiklerim arasına bile koymam. Ama Aslıhan çok güzel kadın doğruya doğru.
Abi Ünlü olarak bu kadından daha çok beğendiğim yok. Olamaz da boşver beni 😂Bu kadına uzun zamandır hayranım bana Tüm Hollywoodaki kadınları say Aslıhan dan güzeli çıkmaz bana göre bu kadar beğeniyorum