Son günlerin en çok konuşulan aşkı şüphesiz oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman birlikteliği. İkilinin arasındaki boy farkı sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Peki siz ilişkide karşı tarafın boyunu önemser misiniz?
Ebru Şahin 1.70, Cedi Osman 2.05 boyunda! Aşık olduğunuz kişinin boyunu önemser misiniz?
Elbette önemsemem. Dış görünüşe takılmıyorum, tabii ki dış görünüş te etkiler fakat kimi insanlar var ki sırf karşısındaki güzel/yakışıklı diye ilişki yaşıyor, karşı tarafın karakteri çürük olmasına rağmen. Bunu doğru bulmuyorum. Bana olan tavrı, saygısı güzelse ve kafa yapısını, zekasını kendime yakın buluyorsam, kalbini benimsemişsem dış görünüşün hiçbir önemi kalmaz. Boy da aynı şekilde.
Insan severken fizyolojik olarak kalbiyle hissedip beynin görevleri arasında yer alan komutla beraber de bunu dışa vuruyor. Kilo , boy, saç rengi, yüz güzelliği vs fizyolojik tanımlamalar olup tüm bunlar dış görünüşe bakmayibiraz bahimlilikhaline getirmiş durumda. Lütfen insanlara asik olurken severken boyuna posuna kilosuna güzelliğine bakmayın merhametine vicdanına düşüncelerine yardimseverliginebakın.Çünkü neaçıdan bakarsaköyle görüyoruz. Fotoğraf makinasıyla mükemmel bir rezidans resmi çekmek için acı ışık golgelendirme vs gibi teknikleri iyi bilmedikten sonra mükemmel bizim için güzel demek olacaktır o yuzden boy kilo yakisiklilik bizim için olcu olmasin
Aşk, sevgi gibi şeyler fiziksel şeyler değil dolayısıyla görünüşe göre fiziksel uyuma göre birisini sevmez ya da aşık olmazsınız diyeceğim o ki kalbiniz güzel olsun kalpleriniz uyumlu olsun 😊