Kadin bulmus baligi oltayi atmista atmis, Sazan da yemlendikce yemlenmis.
Para pul gani olsa nolur , karakter maya bozuk olunca.
Para yedirecek imkanlariniz varsa gidin hayır duasi icin iyilik edin 2 saatlik zevk veren bu sinsi kadinlardan daha cok zevk alirsiniz. Utanin be dile dustugunuz duruma bak
Bak mesela , bence adam cesurca apt pat yazabiliyor. Demek. ki eskilden de güc aliyor yapmisligi var cevresinde de yapan var ve olumlu donusler alip o mekanlarina giden kadinlar var , cuvalla para yedirip karinlarini doyurduklari kadinlar ol. us demek ki cesur davranip hemen yazabiliyorlar birilerine sert kayaya carpinca ifşa oluyorlar.
57 yaşında adamın yaptığı ayıp kendinden yaşça çok küçük birine yazması ama Aysu Varol’un tanışmak amacı ile yazılan bu mesajları magazin programlarına servis etmesi gündem olmak adına iğrenç eğer istemiyorsan nazik bir dille retedersin olay kapanır. Ortada taciz yok bir şey yok.
Kızlara dm den asla yazmam. Bir Türk kızı savcılığa verebilir. Durduk yere ifade vermeye gerek yok o nedenle kızlardan bekliyoruz ilk adımı.
Tani burada yaş farkı çok. Babası yaşındaki adamla olmas
Bu ünlüler de bir kamil gerçekten. Tam para kopartıcı tiplere yazıyorlar sonra da ifşa oluyorlar gülüyorum bu duruma :)
Cevap
6Cevap
Adam pezeveg tamam da kızda çok namuslu sanki , böyle gündeme gelmemis olsa kimse tanimayavkti. sonucta reklamın iyisi kötüsü olmaz dimi
Cidden acıyorum bu adamlara. Yine kız bir şey olsa libidosunu yenemedi derim de. Ulan böyle ucube için rezil olmaya değer mi lan
Adam üzerinden pirim kasmak için önce konuyu uzattıkça uzatıyor sonra paylaşıp rezil etmeye çalışıyor.Ünlü olma çabaları.
açlık bitmiyor demek ki
Kendi kendilerini rezil ediyorlar.
Bu Sapığı Ünlü Yapanın.***
Hiçbirşeye şaşırmıyorum artık
7 den 70 e herkes kudurmuş
Karaktersiz.
Niye ilk görüşte Danla Biliç şandim
Kişiliksiz
abazaligin yaşı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?