Benim kilolu halim bile hepinizden güzel! Olmadığımız bedenlere bürünüp sansasyon yaratmak ne kadar doğru?

Ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan tatile gitti. Dün havuz basında bikinili fotoğraf paylaşan Özaslan , tatil yaptıkları yerde gazetecilerin kamerasına yakalandı.

ARADAKİ FARK GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Ünlü Fenomen şahsi hesabında yaptığı paylaşım ile gazetecilerin çektiği fotoğraf arasındaki fark görenleri şaşkına çevirdi.

" BENİM KİLOLU HALİM BİLE SİZDEN GÜZEL "

Kişisel hesabında paylaştığı fotoğraflarla adından bahsettiren Duygu Özaslan ' ın photoshop' suz fotoğraflarına yorum yağdı.
Özarslan kendisini eleştirenlere benim kilolu halim bile sizden güzel yorumunda bulundu.

" KİLO ALMASI SORUN DEĞİL"

Bir Twitter kullanıcısı durumu şu şekilde yorumladı ;
- Olay Duygu özaslan'ın kilo almış olması değil , Olay şu an olduğu halini kabul edip sevmek yerine , kendi görmek istediği halini yansıtmak , insanları kandırmak. Insanlar lens'e edilen mükemmel vücutlarını görüp kendini sorguluyor , aç bırakıyor , sağlığını kaybediyor... diyerek durumu eleştirdi. Duruma beğeniler yağdı.
Benim kilolu halim bile hepinizden güzel! Olmadığımız bedenlere bürünüp sansasyon yaratmak ne kadar doğru?