Kaan Yıldırım ile 5 aydır aşk yaşayan Hadise, yeni tarzıyla dikkat çekerken, verdiği kilolarla herkesi şaşkına çevirdi. Hadise'nin son paylaşımlarına beğeni yağdı.Hadise, Instagram'dan paylaştığı son fotoğrafında zayıflığı ile dikkat çekti. Pandemi döneminde spor ve diyeti aksatmayarak fit haliyle beğeni topladı. Kaan yıldırım ile uzun bir süredir aşk yaşayan 34 yaşındaki popçu, karantina döneminde adeta eridi.Son günlerde yeni tarzı ile dikkat çeken Hadise, Instagram'dan paylaştığı son fotoğrafında zayıflığı ile dikkat çekti.8 kilo veren Hadise 52 kiloya düştü.(Mynet)
Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise 8 kilo verdi! Aşıkken kilo durumunuzda nasıl bir değişiklik oluyor?
2018 de 73 kg idim 10 11 kg verdim 62,5 e düştüm ama sonra tabiki yine 65 falan oldum al ver çok oluyor bende kilo😂hem alıyorum hem veriyorum ama evde durmak yaramıyor sürekli dışarıda olsam ne kadar yiyersem yiyeyim kolay veririm evdeyim zor zor😂
şu an 64 65 vardır yine dediğim gibi şiştim evde dura dura can sıkıcı bir durum evde kendime sürekli iş çıkarıyorum da olmuyor dışarısı bir başka oluyor herhalde hava falan da alıyoruz ya
Karantina dönemine kadar kaç yıldır standart bir kilom vardı. Sürekli 50-52 arasıydım. Bu süreçte 2-3 kilo aldım. Ama yaradı sanki ya da ben kendimi avutmaya çalışıyorum. 🤦♀️
Ya istahin kapaniyor ya da aciliyor. Yani ya kilo aliyosun ya da veriyosun. Herkesin bunyesine, metebolizmasina , fizyolojik ve psikolojik yapisina gore degiskenlik gosteriyor.
Hahah :) benim de istahim kesiliyor, kilo veiryorum. Daha dogrusu acaba onun yanina yakismazsam dusuncesi hasil oluyor... bir sekilde kendimi duzeltmeye calisiyorum. 🌺