Abi şundaki tatlılığı asalete karizmaya güzelliğe ve aynı zamanda seksiliğe bakarmısınız bir insan ancak bu kadar kusursuz olabilir bu insansa bizim Türk keko Kezban kızları ne acaba :D
Her ırkın güzeli de vardır , bizde bundan daha güzel oyuncularda var , artı tanınmadık güzel kızda çok ve güzel olmak için renkli gözlü olmak şart değildir, bu algıyı yıkın ya... Bu kadından renkli gözü alsan güzele girmiyor , bu da bir gerçek. Bu kadar emin konuştuğuna göre karşımda chris evans'la konuşuyorum , ayyy pardon sen KAMİLDİN demi...😂
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni tanımadan böyle bir yargıya varman ilginç doğrusu önce adımı düzelteyim isteyen KAMİL değil ama çok sevdiğim bir insanın adı kamil teşekkür ediyorum yinede:) Adım yamaç be bunu pek gözle alakası olduğunu düşünmüyorum Türklerden beğendiğim hatun sayısı bir elin parmaklarını geçmez bilmiyorum belki ben çok zor beğeniyorum ama bir isim verebilirim sana Hande reçel
Ha Senin çok beğendiğin bir elin parmağını geçmez dediğin hande erçel"den çok daha güzel ama ünlü olmayan kız da var, Nasıl hikmetse , hande erçel i beğeniyorsun ama türk kızlarına Kezban diyorsun , illa isim istersen afra saraçoğlu, Amine gülşe falan derim
Kral öyle bir kız var ki bir ara ilanı aşk etmişti bana ben de şaka sanmıştım yok doluyum dedim boşaltırız anam dedi kıza yavaştan yazıyordum zaten, neyse bu kıza 10 basar sevdiğim kız peşinde zaten sayısız erkek.
Bak yavrum benim beni tanısan kim olduğumu nasıl biri olduğumu bilsen aklına popona girer ayakta boşalırsın emin ol buna bu güne isteyipte elde edemediğim tek hatun bile olmadı o nasıl bir duygu hiç tatmadım ama tatmak isterdim açıkçası o da farklı bir tecrübe olurdu sanki :D
Neresi güzel? Eşek ağızı gibi agzi var, kocaman dişlerini saymıyorum bile. 10 tane Türk kızı bunu cebinden çıkartır sen kurban ol bizim kızlara kamil. Model olarak Tori praver varken bu eşek ağızlı Lima'yı beğenmek kekoluktur.
Bu ne ki? Git spor salonu, cafelere ne güzel kızlar var. Hem bu senin karın mi da kıyas yapıyorsun abi? Ne saçma düşünce. Yıllardır konuşmaya cesaret edemediğim ve Aşık olduğum kadina bakınca bunlar gözüme çirkin geliyor. Ünlü olarakta pelin akil bundan çok daha güzel.
Saygı duyuyorum kardeşim renkler ve zevkler tartışılmaz bana göre çok kral hatun ama senin genelle yapman yanlış yok bunu beğenen kekodur vesaire bu kişide Adriana Lima yani kusura bakmada boru değil her ırktan elbet güzel kızlar yakışıklı erkekler çıkar ama bir genelleme olsa Türk kızlarını ben şahsen ilk 10 koymam
Adriana Lima sadece şişirilmiş balondur, (Türkler'in sisirdigi balon Ülkesinde iş yapamadı buraya geldi) Victoria Secret'e Alessandra ambrosio falan bundan çok daha güzel. Abi kadındaki ağız atlar da yok hangi hayvan ağzı desem bilemiyorum ama çok çirkin ağızı var. Ben Kadında Kara göz, kara kaş, beyaz ten sevdiğimden Türk kadınları benim için ilk sırada. Sizin yüzünden kızlar tüm Türk erkekleri onları beğenmiyor sanıyorlar. Ben bayılıyorum Türk kadınlarına. Ha beğenceksen beğen ama kızlarımıza laf etme.