+1 yılPop müzik sevmediğim için yeni çıkan şarkıları ve kendisini takip etmiyorum o yüzden iyidir kötüdür bunun eleştirisini yapamam. Ne diyelim başarılarının devamını diliyorum sadece. Benim bunu dilemem ne işe yarar o da ayrı bir konu tabii. :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güncellemeye hitaben bir şey söyleyip kaçayım; insanlar başarılı buldukları ve kendilerinin sahip olmadığı imkanlara sahip olanları çekemezler. Başarılarını kabullenemez ve taşlarlar. Gerçekçi bakmak gerekiyor olaya her ne kadar Aleyna benim tarzımda şarkılar yapmasa da bence başarılı biri. Böyle üretken olamayıp boş beleş yatan insanların eleştirisi de pek mantıklı değil bana göre. Evet beğenmiyor olabilirler ama kişiliği hakkında laf edip kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılİyiliginden süper efsane olduğundan değil merak ediyo insanlar.. ama öyle bir merak değil... her zaman ÇOK IYİ SÜPER EFSANE BİR ŞARKI YAPTIM vs konuşmalarından egosundan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yıl@florianii Allah aşkına Aleyna Tilki'yi seviyor musun? Nasıl ünlü olduğunu görmedin mi? Kız salak sulak hareketler yaptı ve herkes kızı sevdi, ben Aleyna Tilki'den nefret ediyorum bir kere kazandığı lokmaların her bir atomu haram, yıllarını verip sınava giren öğrenciler ve ahmak hareketler yapan bir kızın arasındaki fark şu ki birisi emek verip iyi yerlere geliyor, [Kimisi gelemiyor bile] biri bir b*k yapmıyor ve fenomen oluyor / zengin oluyor.
Aleyna Tilki'den nefret ediyorum, şımarık aptal kız.10 Yorumla
+1 yılYa bu kıza yapılan olumsuz yorumları ciddiye almadan çıkardığı her şarkıyı dinledim. Doğrusunu söylemek gerekirse geçen sene çıkardığı Cornetto şarkısı daha güzeldi. Her şarkısı güzel diyemem ama kızda bir yetenek olduğu aşikar. Ve bunu küçümseyip "ayyy çocuuuk" diyenler aynı şeyi Çağatay Akman'a da yaptılar. Genç yetenekleri desteklemekten yanayım. Sonuçta ortada verilen bir emek var. Başarılarını takdir ediyorum Aleyna Tilki'nin.
40 Yorumla
+1 yılBen şahsen sesini beğenmiyorum. Sesi ondan daha güzel olup sırf elinde yeterli destek yok diye piyasaya çıkamayan insan var. Aleyna da sesinin ortalama olmasını gündem yaratarak kapatmaya çalışıyor. Şarkıları çok çok kötü değil ama trend listesini sallayacak kadar da değil. Ben şahsen beğenmiyorum
37 Yorumla- +1 yıl
@florianii Meyve verecek bir ağaç olsaydı belki taşlayabilirdim 😊Ama bunun pek meyve vereceğini zannetmiyorum
Hiç bir şarkısını beğenmiyorum çok itici buluyorum sesini hareketlerini egosunu falan bu şarkısında sözleride anlamsız gibi sanki tek ilk şarkısının klibi farklıydı şimdi hep pedofili ögeleri kullanıyor hala çocuklara hitap etmeye çalışıyor
Ve bence eskisi kadar dinlenmiyor ilk gün zar zor binlerden kurtuldu sonra anasayfaya falan reklam koydular biraz arttı ama eskiden sen olsan baride mesela bir günde 6 milyondu o şarkısïda güzel değildi ama daha çok dikkat çekmişti şimdi tık sayıları yavaş ilerliyor gibi ve dislike sayıları like sayılarından daha çok olacak gibi04 Yorumla- +1 yıl
Kıskanç
- +1 yıl
Aleynaya karşı bu kin ve nefret nedir?
u +1 yılŞimdi buradaki linkten izledim, yani hedef kitleye göre hoş bir şarkı ama KS de bu kıza oldum olası bir antipati var, kıskançlık da olabilir 😯😃
12 Yorumla- +1 yıl
😂👍👍
+1 yılYa bana tuhaf geliyor farkli olmak icin yaptigi hareketler. Yani yasina pek uygun degil ama sarkisini sabah 1kez dinlemistim ve ilk defa dinlemem ragmen asiri derecede dilime dolandi :D yigidi oldur hakkini yeme derler ayni o hesap :D kiz iyi bence
10 Yorumla
+1 yılAllah var güzel söylüyor yiğidi öldür hakkını yeme demişler Gesi bağlarını söylerken insanın tüylerini diken diken etmişti ses efsane, sadece çocuksu hareketleri itici duruyor dışaridan oda normal yaşı küçük ve o yaşta popüler oldu normal
15 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 20 yaş nedir ki 30 yaşına gelmiş hala ergen ergen takilanlar var
- +1 yıl
@Berivann6 o yaşlar da olur ki birde göz önündesin ve şöhreti yakaladın her insan bunu kaldıramaz
+1 yılSes ve yorum kaliteli. Kendisini sevmem pek , şımarık bir şey
https://www.youtube.com/embed/gi80-tmEduIEn begendiğim yorum ve şarkısı bu
10 Yorumla
+1 yıl39 sn dayanabildim , Bu kızda bu tarz itici oluyor Yıldız tilbenin yalnız çiçeği ne güzel söylemişti oysa ki..
Cornetto = Yalın demek benim için 😏10 YorumlaTelevizyon izlemediğim ve kendisini dinlemediğim için bir şey diyemem. Hayırlı uğurlu olsun ne diyeyim ki.
20 YorumlaBulamadım :) Dün aradım ama uzun versiyonunu bulamamıştım sayende dinledim şu an, tabiiii ki çok sevdim..
20 YorumlaDünya sıralamasına giriyorsa demekki iyi iş çıkarmıştır kimse burda kıza laf etmesin
20 Yorumla
+1 yılsadece youtube trendlerine giriyor
e onu zaten türk ünlülerde yapan çok var
spotify, itunes gibi listelerde adı dahi yok! hele spotify da şarkı nın en son dinleyicisi 1000 den azdı hahaha
aleyna nın tek başarısı youtube izlenmesi o da eskisi kadar iyi değil çünkü artık yetişkin oldu ve ergen değil ilgi çekmiyor24 Yorumla- +1 yıl
Evet bende fark ettim zar zor ilk çıktığı gün 300 bin oldu biraz reklam yaptılar YouTube anasayfamda birazcık arttı ama eskisi gibi artmıyor ve dislike sayılarına çok zaten klipleri hep bir birine benziyor şarkïsının sözleride saçma anlamlı değil bence ve dediğin gibi youtubede güveniyor ama youtubedende yavaş yavaş düşüyor yalan şarkısı gibi buda fazla beğenilmedi
- +1 yıl
@Berivann6 eskiden baya ünlüydü bu halinden
- +1 yıl
@Berivann6 tabiki
+1 yılHiç sevmiyorum. Kızım dinlemek istiyor keşke listelerden silinse de hiç görmesek.
24 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef. Hiç iyi örnek değil ama çocukları cezbediyor. Subliminal mesajlar var diye düşünüyorum kliplerinde.
- +1 yıl
Her ikisine de katılıyorum 👍
+1 yılBen reklam şarkısı sandım
Hani normal açıp bı iki dinleyeyim diyeceğim tarzda bişey değil.
Ama bı iki şarkısı güzel tabi10 YorumlaYalan şarkısı dışında diğer şarkıları çok iyi ama kızı sevmiyorum😂
10 Yorumla
+1 yılHarika. Aleynaaacığım sayesinde depresifliği bıraktım, kendime geldim. İnternetten babet çorabı ve dar paça kısa pantul siparişi vericem yarın. İnanılmaz bir değişim oldu yani hacı.
10 YorumlaAleyna gerçekten başarılı bir sanatçı. Sesi de güzel şarkıları da.
10 Yorumla
+1 yılBence çok güzel olmuş. Ben beğendim. Kızın sesi de güzel zaten.
10 YorumlaYalan şarkısı dışında hepsi güzel başarılı bir sanatçı ben beğeniyorum ya
10 Yorumla
+1 yılDinlemedim pop sevmiyorum fakat aleyna yetenekli bir sanatçı
10 Yorumla
+1 yılSesi hoş kızın hakkınida veriyo bence her şarkısında dinledim bugüne kadar başarılı yani
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak başarılı buluyorum. Bu kız Türkiyenin Britney Spearsı
11 Yorumla- +1 yıl
Kızlar hep aynısınız, Kıskançsınız. Nokta 🖕
+1 yılBirincisi : klip Katy Perry California Gurls şarkısının klibine inanılmaz derecede benziyor.
İkincisi : sana çok kırıldım, sırf 2 saniye dinleyeyim diye Pink Floyd'un sesini kıstım :(00 Yorumla
+1 yıl9 yaşındaki kardesimin ecrin su diye bir kizin sarkilarini dinliyor en sevdigi de masallara ınan mi oyle birsey miş bu şarkı da aynı o gibi ya tek gerçek olan ordaki erkek. (😈)
00 YorumlaUmarım bir kız evladın olur aleyna tilkiye benzer.. bu kadar seviyosun hayransın madem al sana benden güzel bir dua
01 Yorumla
+1 yılee tutacak tabii kızcağız şarkıda ne diyor
-hoşgeldin, burası sihirli bir dünya! gezegenin adı aleyna!😂😂😂
bende kendime gezegen kurucam adımı koyucam gezegenime kıskandım 😀00 Yorumla
+1 yılkoca yürekli aleyna bacı fakire fukaraya kornetto dağıtıyor ben beğendim
10 Yorumla
+1 yılYahu bu kızı kimse sevmiyosa kim dinliyo anlamıyorum 😂
20 Yorumla
+1 yılBu kizi neden bir anda patladigi belli zaten o yuzden yoruma gerek yok izlemedim
20 Yorumla
+1 yılKarakterini sevmediğim birinin şarkısını dinleyemiyorum ben ya. İsterseniz ön yargı deyin ama öyle.
20 Yorumla
+1 yılAslında güzel değil şarkıları sadece bir defa güzel popi etiketi yapıştı o yüzden çok dinleniyor hele ki çocuk grubu.
13 Yorumla- +1 yıl
Kıskanmayalım
- +1 yıl
Olur bir ara 😅
- +1 yıl
En azından denemelisin 🤭
+1 yılBarbie kuğu gölü dansı olur bir sonraki şarkının adı 3 18 yaş arası dinler anca ergenlik dönemi şarkısı resmen 😁
00 Yorumla
+1 yılReklamdaki şarkıysa çok berbat ayırca justin hayranı da değilim aleynayı da o kadar başarılı bulmuyorum şarkılarından sadece o sen olsan bari güzeldi diğerleri tırt
00 Yorumla20 yaş üstüne hitap etmeyen bir poha benzemeyen. Şarkı güzel Allah var dinledim ama anlamadım çünkü İngiliççe
00 Yorumla
+1 yılŞarkıda buram buram ego kokuyor yine değişmemiş Aleyna 😂 Fakat klibi beğendim, güzel hazırlanmış. Sesi kapatıp klibi izliyorum 😂
00 YorumlaÜlkece şımarık bir star yetiştirdik helal olsun bize
10 Yorumla
+1 yılBir AVM'de ya fa kafede falan maruz kalmazsam eğer, dinlemem😕
10 Yorumla
+1 yılDinlemedim. Dinlemeyi de düşünmüyorum.
Türkçe pop kulaklarımı tırmalıyor.10 Yorumla
+1 yılBu kadını nedense hiç sevmedim. Ne kendini, ne de şarkılarını.
10 YorumlaDislike’de bir o kadar fazla
23 YorumlaAleyna Baba şarkı mı yapmış ben nasıl görmedim izleyip yorum yapacam.
01 Yorumla- +1 yıl
İzledim kanka
Ama bu şarkıyı bir daha niye dinleyeyim ki. Bildiğin kendini anlatmış oturup Ah aklıma Aleyna Tilki geldi kimmiş bu bir dinleyeyim mi diyeceğim? Neyime hitap eder ki?
Teoman kendi içinde kabul edemediğin gerçekleri söyler, sezen egonu bir kenara bırakıp her şeye hatta nefrete bile karşı sevmen gerektiğini söyler. Sıla mantığı elden bırakmamanı söyler. Peki bu şarkı da aleyna bana ne söylüyor?
Ben böyleyim şöyleyim yaparım ederim falan filan. Klip hoş aleynanın kendisi de sesi de. Ama sözler bana hitap etmiyor bir daha dinlemem.
Yalnız çiçek güzeldi orada da klip kötüydü zaten o da Yıldız Tilbenin şarkısıydı.
Önünde henüz uzun yollar var 18 yaşındaki birinin bakış açısıyla şarkı seçiyor olgunlaştıkça bu güzel sesi kullanmayı insanlara nereden dokunacağını öğrenince bir yerlere geleceğini düşünüyorum.
Bu şekilde sadece insanlar Ne yapmış bu diye dinleyip bir kenara bırakıyor uzun uzun aklına esip dinlemiyor.
+1 yılBunları başımıza sanatçı yaptılar, ergenler için hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılDinlemedim Aleyna tilki sevmiyorum ayrıca kendisi şeytana tapıyor Muş
00 Yorumla
+1 yılSallamasyon. Basit. Saçma. Bütün kötü kelimeleri sıralamak istiyorum
00 YorumlaDiğerlerini hep sevdim ama bu seferki harbi çirkin ya
00 YorumlaKendisini sevmedigim gibi sarklarinida sevmem yakacık ve sahte geliyor
00 Yorumladinlemedim tabii ki hiç gri hücrelerimi öldürmeye gerek yok
00 YorumlaReklam şarkısı olunca dinleyesim gelmiyor. Başka şarkı yapsın.
00 Yorumla
+1 yılGeçen seneki kadar güzel mi diye izledim. Hiç beğenmedim
00 Yorumla
+1 yılBenim tarzım değil ben daha çok rock dinliyorum o yüzden bana hitap etmedi
00 Yorumla
+1 yılHak ediyor çünkü Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük sanatçısı 👏😀😎🦍
00 Yorumla
+1 yılCadimm sagolsunn dinliyoruz birkac gundur..))
12 Yorumla- +1 yıl
🦄🦄Unicornlu klip olunca yapacak bisey yok..))
+1 yılKlipteki çocuk çok ilginç dikkat ettiniz mi?
Herif önden edwırt yandan karadeniz faciası00 Yorumla
+1 yılÇok azıcık dinledim. bilmem artık ama kızı çoğu kişi kucumsuyor filan ama kızın ses çok iyi yani.
10 Yorumla
+1 yılSu kizi sevmiyorum ama cok basarili sesi falan da cok guzel
10 YorumlaBence harika ses aralıgı olan bir kız yolu acık nettt
10 Yorumla
+1 yılYalın daha iyiydi ya. Aleynayi beğeniyorum ama reklama yakışmamış.
10 YorumlaMagazin konusunda 698 cevap paylaştı. Daha dinlemedim ama çok karşıma çıkıyor bu aralar dinleyeyim en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun her şarkısı saçma ama nasıl tutuyor bilmiyorum. Gene uyduruk bişey çıkarmış şarkı diye.
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne