Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Evgar, talihsiz geçen bir gününü takipçileriyle paylaştı. İki kez soktuğunu ve merdivenden düştüğünü söyleyen 40 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı videosunda arı soktuğu için şişen dudaklarını "Botoks değil, dolgu yaptırdım. Bana normal geliyor. Bence gayet doğal oldu. Kendimi çok iyi hissediyorum. Seviyorum. Hoşuma gidiyor. Aynaya baktığımda kendimi mutlu hissediyorsam bence dudağımı böyle doldurmalıyım" diyerek tiye aldı. Paylaştığı videoya yaşadıklarını da not eden Evgar, "Dünün kısa özeti; önce dudağımı arı soktu, 15 dakika sonra merdivenlerden yuvarlandım. Daha sonra beni sokan arı, terliğimin içinin üstüne saklandığından; kendisi tarafından ikinci kez, bu defa ayağımın üstünden sokuldum. 'Nazar' konseptli bir gündü. Şimdi iyiyim" dedi. (Milliyet)
Yani şimdi olaya bilimsel açıdan bakarsak aynı arı iki defa sokmaz. Hele hele bal arısıysa zaten bir defa sokunca ölür, diğer arılar ise öyle bir günde iki defa sokamaz. Yani işin iç yüzü düşündüğündende şanssızmış :) bir günde iki defa farklı arılar tarafından gondiklenmiş :)
Valla açık olmak gerekirse biz insanlar şu başımıza gelen hertürlü belayıda kötülüğüde hak edyrz birinin birinin ensemize bu şaplağı yapıştırması şarttı yni yüce yaradan bunu en güzel şekilde yapıyor insanlık bencillikten çıkıp biz bilinciyle kolektife yardım edip doğaya sahip çıkmalı aksi halde bu yaşanan kötülüklerin süresi uzadımı uzar!!
Beni de hayatımda sadece 1 kere arı soktu o da demet evgar ile aynı yerden. Köyde yere arı düşmüş herhalde uçamadı bende ne olduğunu anlamadım ayağımda bir acı. Ayağa fırladım. Çok korkmuştum.
Kendisine geçmiş olsun. özgüveni yerinde olmasa bu fotoyu paylsmaz ve espri yapmazdı. Oyunculuğunu çok begeniyorum. "Beyza'nin kadinlari" filmi harikaydı..