Magazin Size gören vücutlarıyla ünlü bu Koreli şarkıcılardan hangisinin fiziği güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru yukarodaaaa Irene (1.56 cm) Seulgi (1.61 cm) Sana (1.64 cm) Lisa (1.67 cm) Yuri (1.66 cm) Jennie (1.63 cm) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Size gören vücutlarıyla ünlü bu Koreli şarkıcılardan hangisinin fiziği güzel? Cevapla Güzellik Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Bunların arasında Blackpink' i görmesem şaşardım zaten. Ama benim favorim Girls Generation' dan Sooyoung, Sunny, Hyehoung ve Taehyoung❤ 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yuri snsd den ztn Yorumla benkendall +1 yıl Onu farkettim datlum Yorumla
acelyababochka Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bana göre park jihyo çünkü tüm idol saçmalıklarının yanında kilosuyla ve göğüsüyle gayet güzel duruyor 0 1 Yorumla acelyababochka +1 yıl www.google.com/url Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Seulgi'nin kasları galp. Ve Irene'in 1.56 olduğunu bilmiyordum uha. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende yeni ogrendim, sakliyorlarmis ama bir fan soyledi kendisi 1.56ymis ayni boydaymislar yanyaneyken 😂 Yorumla
Emre-_- Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Bana en tatlı seulgi geldi, biraz zayıf ama doğal duruyor 0 0 Yorumla
Asabi1çilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Düşünsene böcek yiyor bunlar 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hatirlatma kiz😂 Yorumla Asabi1çilek +1 yıl O yüzden böyle zayıflar ekmek yemiyor bunlar 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunların arasında Blackpink' i görmesem şaşardım zaten. Ama benim favorim Girls Generation' dan Sooyoung, Sunny, Hyehoung ve Taehyoung❤
Yuri snsd den ztn
Onu farkettim datlum
bana göre park jihyo çünkü tüm idol saçmalıklarının yanında kilosuyla ve göğüsüyle gayet güzel duruyor
www.google.com/url
Seulgi'nin kasları galp. Ve Irene'in 1.56 olduğunu bilmiyordum uha.
Bende yeni ogrendim, sakliyorlarmis ama bir fan soyledi kendisi 1.56ymis ayni boydaymislar yanyaneyken 😂
Bana en tatlı seulgi geldi, biraz zayıf ama doğal duruyor
Düşünsene böcek yiyor bunlar 😂
Hatirlatma kiz😂
O yüzden böyle zayıflar ekmek yemiyor bunlar 😂
Lisa cok guzel hatun ha
Dalgın dalgın bakışları hoş 😇
Hwasa niye yookk
lisa
Hıc bırı kanks
seulgi diyorum
Hepsi