Survivor ekibiyle Instagram hesabından canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, Instagram canlı yayın rekorunu kırdı! Yayını tam 3 milyon kişi izliyor. siz de izleyenlerden misiniz?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Boş işlerin peşinden koşan insanlardan olmadım olmamda Acun 15 yıldır şu survivoru kakalıyor hala izleyip heyecan duruyorsunuz. Bu ülkenin cidden içi kokuşmuş yenilik beklemez yedi yirmi dört survivor ver ne ekmek ister ne su. Acun iyi sağıyor bunları atılan smslerden toplandığı gelirle :D
00 Yorumla
- +1 yıl
Tabiikide katıldım
ya aslına bakarsan geçeceği çok aşkiikardı
izleyen milyonlar var ve canlı yayından hemen snra böyle bir yayın sçıyot olması zaten direk izleyenlerin çoğunu o canlı yayına sğrğkledi bende oldupu gibi
olağan karşıladım hatta bana düşük bile geldi00 Yorumla
ben acun'un bütün canlı yayınlarına bakıyorum haberim olursa. acun'un muhabbeti iyi oluyor. aslında birebir muhabbet etmek isterdim sormam gereken bazı sorular var acun'a bu soruları soruyorlar ama geçiştiriyor ve üzerine gitmiyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
171
Cevap
165Cevap
Magazin konusunda 800 cevap paylaştı. hayır izlemedim tabiki ne işim var survivor canlı yayını ile
10 YorumlaKatılmadım ama unuttuğum için sonuçta art niyet içermeyen bir şey burda boş diyen kişiler olmuş. Durduk yere bazı şeyleri yermeyi neden ülkece seviyoruz anlamadım. Öylesine eğlence amaçlı yapılmış bişeye bile bu kadar tepki gereksiz. Acunuda taktir ediyorum cedi osmanıda takip etmediğimi fark yani bakınca Türkiye için temsilci olan çok başarılı kişileri olayları yerine boş şeylerle uğraşabiliyoruz. Belki sadece sosyal medya olarak geçebilir ama manevi bir destek zararı olmayan bir şeye bu kadar kasmayın.
20 YorumlaBoşunda boşu bir iş ! Keşfedilecek öğrenilecek araştırılacak dini, sosyal, bilimsel vs o kadar çok mesele varken ne dünyaya ne ahirete faydası olmayan acun programlarını seviyesiz buluyorum ki bunların bu kadar delice izleniyor olmasıda halkın seviyesini ortaya koyuyor
30 Yorumla- +1 yıl
Şu Acun'un yaptığı programlar beş kuruş etmez ama milyonlarca insanı bir araya topluyor
Daha doğrusu kendini nimetten zanneden milyonlarca kuşbeyinli ayak takımını...
Ben iktidar olsam Acun gibi üç beş tane daha üretirim.
Sokaktaki it Acun'un sikindirik İşleri ile oyalansın.
Ben işime bakarım iktidar olarak...
Ülkeler böyle yönetiliyor işte. ..20 Yorumla İşin okunu çıkardılar artık... Hangi haber sitesine baksam en az 10 tane acun haberi ile karşılaşıyorum. Ülkenin tek gündemi acun ve survivor. Ülkede günde 120-130 kişi virüsten can verdiği sıralar gündemimiz birinin köpeği ölmüş aman nasıl diyeceklermiş herkes bunun için seferber olmuş her yerde haberler bu şekilde... Ne deyimmm
10 YorumlaAvrupa bilimsel alanda, teknoloji alanında, üretim - markalaşma alanında rekorlar kırıyor. Biz ise en uzun lahmacun rekoru, en fazla canlı yayında kalma rekoru vs. gibi saçma rekorlar kırıyoruz. Bu rekorlar da haberlere konu oluyor. Sonra ülke şöyle oldu böyle oldu diye eleştiriyoruz. Bu zihniyetlerle daha çok geride kalırız.
16 Yorumla- +1 yıl
kardeş ne alaka ne yapsınlar orda dominiğe fabrika mı kursunlar :D lan adamlar canlı yayında rekor kırmış işte ne güzel bu da bir gurur diye düşünmen lazım tamam haklısın bilimsel alanda teknoloji alanında markalaşma alanında da ilerlememiz lazım ama konuyla inan hiç bir alakası yok
- +1 yıl
Her şeyide şuna yormayı bırakın artık mk. İzlenme rekoru kurmanın fabrika kurmakla ne ilgisi var. Sen onu yöneticilere söyleyeceksin televizyon programcısına değil
- +1 yıl
Övünmek yanlış ama haber değeri taşıyor sonuçta
- +1 yıl
sana katıldığım kısım insanların saçma sapan şeyleri gündeme getirmesi yok künefe rekoru yok lahmacun rekoru bunlar gereksiz şeyler ve cehaletin göstergesidir bizim bunları haberlere kadar çıkartmamız (haklı bulmadığım kısım) canlı yayın kısmı buna çok takıldım sonuçta acun ılıcalı çok çalışan başarılı bir insan sonuna kadar hakediyor olduğu yeri her konuda başarılı takdir edilen bir insan, insanlar ondan izliyor seviyor gündemde kalmayı haberlere çıkmayı da sonuna kadar hakediyor
- +1 yıl
İlk katılan bendim. Bir baktım. İlk ben girmişim sadece sonra hemen çıktım. Ben hemen insanlar girmişlerdir diye girdim. Beklediğim gibi olmadı. O panikle çıktım. Sonra 1-2 saat sonra baktım. Canli yayın kapatılmış. İyi de oldu. Ama instagramda başka hesap da gördüm 3 milyon olmuş. Neyse ben çok uzattım. Acun Medya da tebrikler
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Survivor'u sevmediğim için ben katılmadım, hatta senin paylaşımınla haberim oldu ama katılanlar eğleniyorsa ne güzel.
Sonuçta sosyal medya'nin ilk fonksiyonu Topluluk olarak eğlenmek, iyi vakit geçirmek.
Burada sürekli boş muhabbet yapıp canlı yayına katılanlara saldıranlar ilginç tiplermis. Acaba burada memleket meseleleri mi konuşuluyor 😃00 Yorumla Hayatımda bir kere bile açıp survivor izlememiş insandım. Ta ki şu lanet korona günlerine kadar. İşsizlikten artık oturup ciddi ciddi survivor izleyip karakter analizi falan yapıyorum. Komik. Dünkü yayını da izledim. Utanıyorum. 😂
24 Yorumla- +1 yıl
Aynı ben 🙊😂
- +1 yıl
Sence bugün kim gider :))
- +1 yıl
@Everloving4323 Berkan ve yunus emre hariç kim giderse gitsin. 😂 Bir de elifçim hariç.
- +1 yıl
Bence Elif kalsın da önce Yasin sonra Berkan sonra Yunus Emre sonra Nisa öyle öyle göndeririz 😂
- +1 yıl
İnstagram kullanmıyorum. Evet şartlar oluşturulduğunda ki en uygun zaman :) millet aman bir şey olsa da izlesek vakit geçse derdinde olduğu zaman olabiliyor tabii kırılabilir ama bunun dünya rekoru olduğuna pek emin değilim. :))
04 Yorumla- +1 yıl
Dünya rekoru 2 milyondu günlerdir survivorda rekoru kırar mıyız muhabbeti vardı kırdılar :)
- +1 yıl
@FeneristtHatuN Öyle derler.
- +1 yıl
Araştırmak lazım doğrusu için
- +1 yıl
@FeneristtHatuN Aslında güzel reklam.
Katılmadım ne işim var boş işlerle adam çok zeki bir adam Hem reytinglerden vurdu parayı hem de reklam gelirlerinden üstüne rekor kırarakta ismide zirvede rekor kırsa ne olur kırmasa ne olur.
10 Yorumla- +1 yıl
Yaptığı programlar artık sıkmaya başladı.. bir yerden tutunmaya çalışıyor.. Reklam uğruna.. Her sene insanları kavga ve açlığa sürükleyerek para kazandırmamın bir anlamı yok.. Ben izlemiyorum bu yapmacıklıkları..
00 Yorumla Ülkedeki boş 3 milyon kişi
Ne kadar önemli bir şey dünyayı kurtardı sanki
Survivor yayındayken yapmasaydı 3 milyonu zor görürdü.
Milleti izlerken yakaladı biliyor işini acurrr10 Yorumla- +1 yıl
Keşke dünya çapında daha önemli şeylerle övünebilsek rekorlar kırabilsek
40 Yorumla - +1 yıl
İzlemedim izlememde boş kurgu şeyleri izliycenize az kendiniz için biseyler yapın bence televizyon hayatını bırakmalıyız ya da bir sınır koymalıyız insanları bir kalıba sokmak tan başka bişey değil
00 Yorumla - +1 yıl
hepsi cemalin sayesinde +1 danla bilinc de desteğiyle danla survivoru izlemeseydi cemal ve danla bilinc olmasaydı bu koskoca 3 milyonu kim izleyecekti yaaa acuncum danla'ya teşekkür et haydi bay
00 Yorumla - +1 yıl
Daha önce katılıyordum bu sefer girmedim çünkü instegram mı silmiştim doğal olarak haberim olmadı 3 milyon yaptığından zaten 3 milyon değil acun uluca nın takipçisi çok iyi
00 Yorumla - +1 yıl
Izlermiyorum yayindan da az önce bir habersitenden haberdar oldum zira Insanlari televizyon bagimlisi yapan bir kimse, tebrik edilecek bir yani yok. Insanlarimiz böyle egleniyor demekki.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben izlemedim ama Acun Ilıcalı da zaten bir çekim gücü var insanları ne yaparsa yapsın her durumda çekiyor çok çalışıyor başarılı bir insan onun için takdir ediyorum🍀
00 Yorumla - +1 yıl
bakın asgari ücret neden az neden araba pahalı diye ağlayan yine bunlar bu 3 milyon kişi sorsan 2 kelime ingilizce bilmeyen kız peşinde koşarak üniverste okumuş okuyan başıboş gereksiz insan kitlesi.
01 Yorumla Hayır katılmadım haberim de olmadı. olsa da izlemezdim. gereksiz
30 Yorumla- +1 yıl
Vatan millet için dediler ya soğudum Acun da b. kunu çıkaracak illa
20 Yorumla Hayır.. İyiki de katılmamışım. Ezilirdim o kalabalıkta.. dfccgvv
20 Yorumla- +1 yıl
Katılmadım yeter survivordan midem bulandı artık uzattıkça uzatıyorlar gereksiz
20 Yorumla - +1 yıl
Haberim bile yoktu, instagram kullanmıyorum. Zaten kullansam da katılmazdım fakat nasıl dünya rekoru kırmış şaşırdım.
00 Yorumla Magazin konusunda 918 cevap paylaştı. Reyting canavarı adam, nereye girerse girsin reytingini peşinden sürüklüyor, bu adamın acilen üstünde deneyler yapılıp sırrı çözülmeli..
00 YorumlaEvet gerçekten dünya rekoru
https://twitter.com/canjoke/status/1265050040881614850?s=2111 Yorumla- +1 yıl
Mil yaziyor. Portekizce de bin demek. Yani 58bin kisi izledi o yayini.
- +1 yıl
millet marsa gitmekle ugrasır biz hala böyle boş işlerle ugrasıyoruz
41 Yorumla - +1 yıl
Haberim bile olmadı. Ama büyük sayı. Acun ılıcalı. televizyonun dahi çocuğu 😁
10 Yorumla - +1 yıl
hayıt katılmadım , sosyal medya kullanmıyorum.. kullansam da katılmazdım..
10 Yorumla Katılmadımda 3 milyonda neymiş be adam parti kursa meclise girecek kitleye bak.
10 YorumlaBen ülkede daha fazla g. rizekalı vardır diye tahmin ediyordum
10 Yorumla- +1 yıl
AsabiMarul denen arkadas tepitin azina kurekle vurmus
10 Yorumla Korona olmasa bu sene hic reyting yapamazdi , adam dogustan sansli
10 YorumlaBarış için katıldım ama bu karantina sürecinde iyi parladı survivor son 4 yıldır izlemiyordum sıkıntıdan izledim bu yıl korona olmasa kırılmazdi o rekor şampiyon barış ❤❤❤
00 Yorumla- +1 yıl
Şu sörvayvır dan okadae uyuz kapıyorum ki okadar amlamsiz geliyor ki anlatamıyorum bile
30 Yorumla - +1 yıl
Boş zamanlarımı boş işlerle değerlendirmedim ki hiç
00 Yorumla - +1 yıl
Adam parayı nerden vuracağını şaşırdı valla survivor görmekten gına geldi
00 Yorumla Şu yarışma neden bu kadar seviliyor anlamış değilim
00 YorumlaAcunu engelledim ne katılması 😂😂
00 YorumlaHayır katılmadım ama şaşırmadım da. Adamın isteyip yapamadığı şey yok..
00 Yorumla- +1 yıl
Bu davranışından sonra artık ilgimi çekmiyor program
00 Yorumla - +1 yıl
Ben de katıldım bildirim geldi öylesine girdim 2 3 dakika sürmedi çıktım geri
00 Yorumla Teknoloji ve bilim üzerine bir yayın olsa kimse gidip izlemez.
00 Yorumlaİzlemedim, instagramım yok.
Aycan çok güzel olmuş00 Yorumla- +1 yıl
katıldım güzeldi hep izliyorum yani güzel oluya zevk veiyo.ç
00 Yorumla Şimdi haberim oldu ne rekoru ne canlı yayını instagram bile yok bende ne kaaa cahilim
00 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle HAYIR Katımadım Çünkü Hesabım yok :) olsa da katılmazdım vakit kaybı
00 Yorumla - +1 yıl
Survivor bile izlemiyorum yayının olduğunu bile şu an gördüm
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç ilgilenmiyorum ya çok boş şeyler cidden artık insanlar sosyal medyanın kölesi olmuş
00 Yorumla Takip etmediğim için haberim yok senin sayende ögrenmis oldum
00 Yorumla- +1 yıl
Telefonumun bozuk oldugu zamana denk geldi gecen yayina girmistim ama buna kismet olmadi.
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır katılmadım. Helal olsun ama, azmettiler başardılar 😃
00 Yorumla - +1 yıl
Bence o rekor 3 milyonu geçti. İnstagram sayacı buna henüz hazır değildi.
00 Yorumla Başarılarının devamını diliyorum 5 milyonu da görebilir buna inanıyorum.
00 Yorumla- +1 yıl
Üç milyon boş insan bir araya toplanmış her yerde reklamı yapılmış
22 Yorumla- +1 yıl
Hahhahaha
- +1 yıl
@elif_alprss komik mi 😁
Hiç izlemedim. İzlemeyi de düşünmüyorum. Varoş kültürünün programları bunlar bence.
00 Yorumla- +1 yıl
Takip bile etmiyorum survivor dünyanın en saçma programı
00 Yorumla - +1 yıl
çoğunluğun katıldığı aktivitelere prensip olarak nerde çokluk orda b*kluk felsememe tezat olduğu için katılmadım anasını satim 🤣
00 Yorumla memlekete ne kadarda faydalı insanlar
tebrik ediyorm hepsini00 Yorumla- Devamını Gör (276)
Devamını Gör(331)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet tabii; böyle bir rekor denemesine iştirak etmesem olmazdı.
Acun Ilıcalı bir çok yanlış patron ve yöneticinin bulunduğu medya sektörü içindeki ender, düzgün kişilerden birisi…
Elbette, katılarak destek oldum ve rekoru kırdığını görünce de onun adına mutlu oldum.
2 dakikada 3 milyon kişiye ulaşması kolay kolay erişilmez bir başarı…
Survivor yarışmacılarının varlığı, Acun Ilıcalı’nın ve yarışmacıların takipçi sayılarının çokluğu, rekorun kırılmasında çok önemli etken elbette…
Ancak, asıl önemlisi Acun Ilıcalı’nın vicdanlı, iyi kalpli, yardımsever, çalışkan kişiliği ve tüm bu özellikleri sebebiyle çok sevilmesi…
İlk kez bir Instagram canlı yayınında 3 milyon kullanıcıya ulaşıldı.
Önceki rekor, 2 milyon kişi ile rapçi Tekashi69'a aitti.
Tamam
@çikolatalımilkseykk jxjnjdkc