Magazin Dünyaca tanınan Müslüman ünlülerden hangisi daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tercihin hangisi Mia Khalifa Halima Bella Hadid Gigi Hadid Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dünyaca tanınan Müslüman ünlülerden hangisi daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl sadece Hadidleri biliyorum (onlarda baya çakma) ama hangi yönden daha iyi? 😃 Güzelik mi, Müslümanlık mi? 0 0 Yorumla
LeydiSılaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Mia Khalifa Hristiyan oldu çok uzun süre önce, Haç dövmesi var. 1 8 Yorumla Sarcosuchus +1 yıl Olmadı zaten hristiyandı, lübnanın yüzde 40''hristiyan zaten, mia da lübnanlı Yorumla LeydiSılaa +1 yıl @Sarcosuchus Bir ara din değiştirme ile ilgili olayları olmuştu. Ailesi Hristiyan, Katolik. Bir ara Müslüman olduğunu söylemişti, ondan sonra tekrar Hristiyan oldu ve Haç dövmesi yaptırdı. Ben de Lübnan kökenliyim bu arada. Yorumla Sarcosuchus +1 yıl Uzakdoğululara daha çok benziyorsun ama Yorumla LeydiSılaa +1 yıl @Sarcosuchus Fotoğraftaki ben değilim sksmsjahzhahshbabs Yorumla Sarcosuchus +1 yıl Buraya ne zaman geldiniz Yorumla LeydiSılaa +1 yıl @Sarcosuchus Benim dedelerim ninelerim gelmiş Osmanlı zamanı. Yorumla Sarcosuchus +1 yıl Etnik olarak nesin Yorumla LeydiSılaa +1 yıl @Sarcosuchus Arabım. Yorumla
suskunm3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Mia porbografi yıldızı değil mi, ne saçma bir soru bu abi 😂😂 0 0 Yorumla
Moşiyah01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Şu Mia Khalifa'ya benzeyen birçok kişi görüyorum dışarda :D 0 0 Yorumla
Burçak_Çağlar Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl İslam ülkesinden olması müslüman olduğu anlamına gelmez 3 0 Yorumla
Rahatlıktanölen231 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Listeye bir annemi koymamışsın maşallah😀😀 a dedim 0 0 Yorumla
cornelias Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl bella ve gigi musluman degil babalari musluman 0 0 Yorumla
Borjgali_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Mia müslüman değil, Lübnanlı Maruni hıristiyan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
sadece Hadidleri biliyorum (onlarda baya çakma) ama hangi yönden daha iyi? 😃 Güzelik mi, Müslümanlık mi?
Mia Khalifa Hristiyan oldu çok uzun süre önce, Haç dövmesi var.
Olmadı zaten hristiyandı, lübnanın yüzde 40''hristiyan zaten, mia da lübnanlı
@Sarcosuchus Bir ara din değiştirme ile ilgili olayları olmuştu. Ailesi Hristiyan, Katolik. Bir ara Müslüman olduğunu söylemişti, ondan sonra tekrar Hristiyan oldu ve Haç dövmesi yaptırdı. Ben de Lübnan kökenliyim bu arada.
Uzakdoğululara daha çok benziyorsun ama
@Sarcosuchus Fotoğraftaki ben değilim sksmsjahzhahshbabs
Buraya ne zaman geldiniz
@Sarcosuchus Benim dedelerim ninelerim gelmiş Osmanlı zamanı.
Etnik olarak nesin
@Sarcosuchus Arabım.
Mia porbografi yıldızı değil mi, ne saçma bir soru bu abi 😂😂
Şu Mia Khalifa'ya benzeyen birçok kişi görüyorum dışarda :D
İslam ülkesinden olması müslüman olduğu anlamına gelmez
Listeye bir annemi koymamışsın maşallah😀😀 a dedim
bella ve gigi musluman degil babalari musluman
Khalifa bacımın askerleriyiz.
Mia müslüman değil, Lübnanlı Maruni hıristiyan.
Müslüman mı 😂 mia mı 😂
Mia Khalifa Lübnanlı hristiyanlardan.
Mia ile seks süper olur bence
trole bak
Muhammed Ali.
müslümanliginami güveniyorsun
Mia dedim 😂
Bunlar Müslümansa, ben de Örümcek Adam
bella..
Gigi olurdu
Mia Khalifa
Muhammed Ali.