Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
işte böyle böyle herkes nairobi reisin burnuna kurban olucak yakında
Aynenn Oda öldü ya en sevdiğim karakterdi akdkdklals
sorma ya profesörden de yapamadı çocuğu
Iyyy yeni hali seksi. Eski hali neymiş öyle bee. Eski halimi estetikli?
Yeni hali estetikli videosu vardı ama ekleyemedim onu buraya beya belli vücudu şuanki ile alakası yok
Eski hali teyzelere benziyo şimdi ki Tokyo bildiğin maserati :D yalnız ikinci resimde ki hali transa benziyo :D ayy a... mı.. ba k*dumunun :D
Eski hali van yeni hali tokyo
Herkes bunda ne buluyor bilmiyorum. Ben o kadar beğenmiyorum
Fiziğine ve yüzüne hastayım bu kadının ya. Çok seksi bir kadın 😍
Adanaymış, Tokyo olmuş.
Ahhahahsha aynen 😂
Kadının neresinde estetik var ya. Burnu aynı yüz hattı aynı. Sadece kilo vermiş ve saç kesimini değiştirmiş. Bir de siması değişmiş hafiften.
Videosunu ekleyemedim buraya bak eski haline çok daha farklı burun yapısı videolarda farklı şu an ki hali videolarda daha farklı ayrıca sadece estetik ben var demiyorum çok kanal sahipleri estetik olduğunu söyledi şu an ki hali gayet güzel.
Üst dudağının kalınlığına bakar bile anlayabildin bunu : Ddd
*bakarak
Anladım ben görmedim o videoları. Evet ben de aynı fikirdeyim zaten kendisini beğeniyorum.
Şu kadını ne abarttılar ya...
Neresi estetik söyler misin? Sadece tarzını değiştirmiş, kilo vermiş. Düşük kaliteli fotoğraf koyup estetik demeye bayılıyorsunuz
Düşük kalite mi nE en gayet net foto ayrıca eaki halinin videolarını izleyip burnuna ve dudağına bakabilirsin fotoraflarda bile üst dudağının farkı apacık ortada. Ve soruda dediğim gibi kızı seviyorum herhangi bir kötüleme amacım yoktu. Ve bunu sadece ben değil çoğu haber siteleri ve insanlar söyledi tek ben olsam neyse de :DDdd Bilmediğin konularda bu kadar net konuşup kendini rezil etmemelisin.
Burun ucuna bak ilk fotoda ne kadar düşük son foto ne kadar kalkık fotorafda bile beli oluyor ya ya körsün ya linç etmek için sebep arıyorsun ya da malsın başka açıklaması olamaz bunun :D
Yahu fotoğrafın çekim açısından, makyajından bile değişir. Kilo farkından vs. sebepler de var. Bir şeyi çok kişinin söylemesi onu doğru kılmıyor
Dudağina ve burnuna bak ya burun ne kadar aşağıda diğer fotoda ne kadar dik dudakları makyaj ile taşırarak boyasa belli olabiliyor ama taşma yok dudakğı ve burnunda var. Çekim açısı denilen şey bir fotoda öyle gözukürtü tüm eski video ve fotoraflarında burnu ve dudakları farklı birçok kişinin söylemesine yanlış kılmıyor ya bilmediğin konularda konuşmaya bayılıyorsunuz git araştır bak bakalım kızın burun yapısına aynı mı diye mq
Gene çirkin :D
😂😂😂
Hepsi estetikliki bunların