Koronavirüsle mücadele için yaptığı bağışlarla gündeme gelen Rihanna, yeni albümünü ertelemişti. Rihanna son olarak yaptığı paylaşımlarla olay oldu.Ünlü şarkıcı Rihanna, SavageXFenty markasının yeni modelleri için kamera karşısına geçti. Evinin bahçesinde transparan iç çamaşırlarıyla poz veren Rihanna hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı.
Ünlü şarkıcı Rihanna, kendisine ısrarla yeni albümünü ne zaman çıkaracağını soran hayranlarına “Ben burada dünyayı kurtarmaya çalışırken bana bir daha albüm sormayın” demişti. Rihanna'nın bu pozları sonrası bazı takipçileri bu açıklamayı hatırlatarak "dünyayı böyle mi kurtarıyorsun" diye sordu.(Mynet)
Bu kadını cok beğeniyorum. Özellikle eski zamanlarını. Şimdi yuzu tuhaf olmus sanki eski guzellikte degil. Hala güzel ama eskisi gibi degil sanki. Bir de cok açtı saçıldı. bu kadar teshircilige gerek yok. Son donemde verdigi pozlar, gogus kısmi acik klipler cekmeler falan yakışmıyor. Zaten son kliplerinin bir kismi yasaklanmıştı. Dogru düzgün şarkı albümde yapmiyor. Kendini iyice makyaja, bu iç çamaşırlarına verdi. Bu kiz ilk ciktiginda cok tatli hanimefendiydi. Sonra da coştu ama yine iyiydi, yakışıyordu. Ama son donemlerde ki tavrini, tipini begenemiyorum. Hele son albümü,çektiği klipler, bu iş kadını tavirlari. Surekli ic camasiriyla çıkması. Bana bir şarkıcı, sanatçıyı degil de. Bu ic camasirlariyla baska sektörü hatırlatıyor.
İlluminati nin kölesi olan kişilerin yaptıkları sadece yeni dünya düzenine herkesi hazırlamaktır, Rihanna nın bir videosunda açıkca kendisinin illuminati nin kölesi olduğunu, yazan klibini sakın unutmayın, beden ölecek ama ruh yaptığının hesabını verecek!
2007 de Umbrella şarkısıyla bu hatun zirveyi zorlar demiştim, abarttı 😂
Riri n'apsa bana sempatik geliyor, C. Ronaldo'nun hatun versiyonu yani hem işlerinde iyiler hem de kazandıkları paralarla devamlı yardım ettikleri ve çocuksu ruh halleri...👍
Üzücü. Bu tarz ünlüleri görünce nefret ediyorum hemcinslerimden. Kadın kendini sadece vücudundan ibaret görür gibi yaşadığı sürece, erkeklerden çok şey beklememek lazım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Memesini poposunu ortaya atan ünlüler neden hep sosyal medyayı sallıyor. Ve çekici de gelmiyor hangi kadına şu makyajı yapsan şu iç çamaşırı giydirsen zaten çekici olacaktır.
gorus sahıbı gemını sana ıyı laf attı haklı olarak ayaaya bak onun yarısı kadar olabılıyor musun dıye SU KONUDA HAKLISIN ORTAYA SACMAK KOTU AMA O KADINDAKI FIZIGIN YARISI YOK TUR SENDE O KONUDADA BIZ HAKLIYIZ
@gözlerkalbinaynası34 o halka dünyaya maal olmuş biri. bizim gibi sıradan insanın açmasıyla bir değil onun ki. Ayrıca onların inançları ahlak kuralları bizimle aynı değil. Ben ahlak dini açıdan bakmıyorum estetik olarak bakıyorum. ve harika görünüyor. kalıpları yıkıyor kilo var ama aşırı derecede Seksi
@Gemini93 senın dedıklerıne bır sey demedım sadece gızlı uyeye dedım rıhannanın yanından gecemez kalkmıs neler dıyor sadece ELESTIRI YAPARKEN ONCE KENDISINE BAKSIN DEDIM
Bu kadını beğenmiyorum ben siyahi olup ondan iyi olanlar var , he genel siyahi insanlara göre yüzü iyi evet ama normal standartlarda değil , bir de biraz kilo verse daha iyi olur.