Kısa süre önce evlenen kaan adında bir ünlü var onun ifşası çıktı. Ünlü olmayan ve kendisinin hayranı olan kızla fazla niyeti belli bir konuşması var. Gerçekten ünlüler erkekler neden böyle yapıyor, geçtiğimiz günlerde Kerem Tunçeri'nin mesaj ifşalarını gördük. Böyle şeylere ihtiyaçları mı var?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
İnsanın ruhu bozuksa ünlü, ünsüz dinlemiyor maalesef. Elbet bir yerden patlak veriyor. Ünlü olan bu durumu tam sindirememişse, kendi çıkarı için kullanmaya çalışabiliyor. Bazılarının egoları sürekli pohpohlanmaya, beğenilmeye ihtiyaç duyuyor. Kendine de bir erkeklik ispat etme çabası , nasılsa reddedemez özgüveniyle birleşince rezillikleri sınır tanımıyor.
10 YorumlaAbaza gibi yürümek mi? Sizin okuma yazmanız yok mu? Kız istiyor o da hıyarlık etmeden konuşuyor. Kim çıkıp da zorla yaptığını söyleyebilir? Zoraki bir durum yok kız seve seve biraz Naz yaparak vermiş kendini Kaan’a sonra tekmeyi yiyince de her kız gibi popüler olma çabasına girmiş. Zarar vermek istemiş.
111 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben kızı savunmuyorum kardeşim. Kız zaten belli etmiş mesajlarda. İfşalaması da bambaşka olay. Ben sadece bir ünlünün ünsüz biriyle böyle rahatça konuşmasına şaşırdığımı dile getiriyorum
- Soran+1 yıl
O kadar romantik sözleri yazan adamın gününü gün ederek mi yazdığını ima ettin az önce. Bana da garip gelen bu. Yani herkesin yaşam tarzı. Teoman dinleyen bilir. Biraz serseri bir imajı vardır. Fakat benim demek istediğim insan ayrımından çok pek fazla görmediğimiz bir durum bu. Tanınmamış biri yapsa dikkat çekmez.
- +1 yıl
Evet. Bunu ima ettim. Bir yerlerinde acı var bu adamın. En sonunda yeter diyip çapkın oluyor. Kızlara istedikleri gibi davranıyor. Bunu ifşa edene sormak lazım. Merhaba diyen birine sabahına meme fotoğrafı atmak Kaan’ı değil onu küçük düşürür. Her insan Teoman gibi kendi kişiliğini değil belki de içindeki saklı kişiliği döker parçalara. Tanınmamış kızlar görüyorum televizyondakilerden bin kat daha güzel. Adam hem daha kolay elde ediyor. Hem de daha güzel kızları elde ediyor. Gayet mantıklı.
- Soran+1 yıl
Demek ki bir yerlerde acı olduğunu görebilecek kadar fazla iyi dinleyicisin. Ben pek fazla tanımıyor ve içinde bulunduğu durumu yüzeysel değerlendirmeye çalışıyorum. Kimseyi de suçlamak derdim değil. ya da yaşam tarzlarını eleştirmek. Doğru! adam içinde bulunduğu konumdan, belki de yakışıklılığının da verdiği bir cazibe ile istediği kızı, ona hayran olan kızları kolayca tavlayabilir. Ama merak ettiğim bir konu var. O kız ona nude atmasaydı da sadece güzel bir mesaj atsaydı. Böyle duyguların hakim olduğu. O zaman da o kıza cevap verir miydi? Her iki tarafın istediği pekala. Fakat tercih meselesi. Eminim ki her ünlüye nude atarak yaklaşmayan onlarca kadın var. Çapkın olmasını genelleme yaparak değerlendirmişsin. Yaşadıklarını her kadına yaşatarak mı intikam alıyor. Çapkınlığın bahanesi olamaz bence.
- +1 yıl
Adamın derdi zaten belli. Yoksa ne yapsın Kaan o kızları? Mesaj attığı kızların zaten kafa yapısı ortada. Adama bakireyim diyor. Kaan da bozarım diyor. Kız bekaretini verecek kadar salak ve mal. Kaan 50 tane Kıza mesaj atmıştır. 30 tane senin dediğin gibi duygusal yaklaşmıştır ve zaten konuşma uzun sürmemiştir. Ama 20 tanesiyle de yatmış bu adam. Adam grup yapmış resmen kız buna bile hayır dememiş. O kadar genişler yani. Adam asla kaba tabir ya da zoraki bir şeyler yapmamış. Azgın insanların konuşmasıdır bu ifşa. Başka değil. Adam duygusal arasa onu instagramdan aramaz zaten emin ol. Dediğim gibi tam kızların istedi tip. Harika bir söz yazarı, çapkın, terbiyesiz, umursamaz, seks dışında duygusal bağ kurmaz. Kusura bakma ama bu ifşalara iğrenç diyen bir kızı bile ayartır belki de bu adam.
- Soran+1 yıl
Pekala az önce bana ünlü ünsüz ayrımı yaptığımı söylemiştin. Ama bu durumda büyük bir ayrım var. Dediklerini anlıyorum. Adamın niyeti amacı belli. Yazan kızın da belli. Ve kız her şeyi kabullenmiş evet bu da belli. Fakat cinsellik dışında ünlü ve ünsüz insanlar bir araya gelemiyorken. Cinsellik devreye girdiğinde ünlü olan adam ünsüz kızlarla gününü gün edebiliyor. Dediğin gibi instada duygusallık aramasını beklemiyorum. Kimse instada zaten aşık olmuyor. Fakat duygusallıktan çok instada bir kızı beğenirsin, ona şans verirsin bir cafede bir yemek yersin falan filan.. Adam bunu bile yapmamış. ''Yani senin de dediğin gibi o kızlarda ne arasın?'' biraz da ünlü ünsüz ayrımına girmiyor mu? . Değinmek istediğim konu da tam olarak bu. Amacı cinsellik de olsa bir değer göstergesi yok Burada büyük bir ayrım ve belki de aşağılama var bence. Kız kendini öyle görmemiş olabilir. Hatta onunla konuştuğu için kendini tamamen kaptırmış köprüden atla dese atlayacak kıvama gelebilir. Ama benim gördüğüm kısım değer vermemesi oluyor. Kızın da kendini değersizleştirdikçe değersizleştirmesi daha da acınası bir durum.
- +1 yıl
Demek istediğim şey kızların kafa yapısı. Ünlü ya da ünsüz olması değil. Adam sevişecek kız arıyor. Duygusal bir bağ değil bu kadar basit. kadinlar kendilerini güçsüz olana bir idol, güçlü olana bir eşya gibi sunarlar. Diye bir söz vardır. Sonuna kadar da doğrudur. O adam iki şarkı yapıp ünlü olduğu için kızlar o adama kendini teslim etti. Bu yüzden vadede yemek yemedik bir durum yok. O adam ancak cafede yemek yedikten sonra seni yatağa atacaksa cafeye gelip senle yemek yer. Amacı seks çünkü. Bu kadar basit. Zaten adamın müzik türü Burdur. Bu müzik türünü yapan insanların hepsi böyledir genel olarak. Romantizm ile seni birbirinden ayıramazsınız. Bazen yarın görmeyeceğin biri ile seks yapman gerekir. Bunu istersin. Şahsen ben isterim sen istemez misin?
- Soran+1 yıl
Şöyle ki adamın sevişecek kız aramasını anlıyorum da sevecek kız aramamasını anlamıyorum. Yarın göremeyeceğin biriyle sevişmek her iki taraf için de yüceltici bir durum olmuyorsa bence gereksiz. Kız için ( kendince ) mükemmel bir durum olmuş olabilir ama adam kızın adını bile hatırlamadığına bahse girerim. Yani tek taraflı bir anlam olacaksa ''anı kalsın da sevişeyim şunla beni de unutursa unutsun''demezsin. Yani en azından benim düşüncem bu. Şimdi başta kandırıp sonu yatağa giden ilişkilerde yok mu elbette var. Ama burada amaç başından belli. Erkeklerde güçsüz olanı ezip güçlü olanı değerli görür sanırım. Bugün mü haberini gördüm Kaan Boşnak evlenmiş. Sahiden bu tip adamlar şaşırtıyor. Galiba evlendiği içinde bu konuşmalar gün yüzüne çıkmış olmalı. Diyeceğim o ki her iki açıdan da kötü. Ünlü ünsüz ayrımı yapmayı şu dakikadan sonra bırakmalıyım
tanındı diye ne bekliyorsunuz, gözünde büyüttüğünün için şaşırıyorsun yoksa
erkek her yerde ve her koşulda erkek haha12 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte belki de bundan şaşırıyorum. Normal bir insan yapsa yürür dm'den falan dersin de bir ünlü yapınca gerçekten dediğiniz gibi oluyor gözünde büyütmek ve belki de o kadar insana hitap ettiği için yapmaz diye düşünmek
- +1 yıl
Kaan Boşnak'ın ifşasını görmedim ama gerçekten garip biz de karantinadayız yapacak bir işimiz olmadığında sosyal platformlarda zaman öldürmekteyiz. Fakat önüne gelen her kıza da yazmazsım be adam, hele tanınıyorsan apayrı bir sorun.
10 Yorumla - +1 yıl
Hangi ünlü bu? Bende bicok ünlüyle konustum cevap veriyolar gerçekten hahah
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Şu futbolculara denk gelmişsinizdir belki
- Soran+1 yıl
onun gibi ünlülerden bahsediyorum
- +1 yıl
Soyadı ne
Ne fark ediyor ünlü olsun olmasın insan sonuçta ahlakla alakalı bir olay
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Şöyle ki şaşırtıyor yine de. Mesela Angelina Jolie bizden birine yürür mü? Ünlü ünlüyle bir ifşası çıksa anlarım da kendine hayran olan insanları kullanması garip geldi. Mesela sen bir ünlüye hayransın ve o hayran olduğun ünlü sana her istediğini yaptırabilir bundan söz ediyorum. Bu kötü işte
Bunun cevabı basit. Ego sürekli Beslenilmesi gereken bir Yaratık gibidir Duyguların Önüne geçer. Birazda sapıklık varsa tabi Ağzının suları aka aka elde etmek ister kim olursa olsun..
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Eğer ifşalar doğruysa ünlü ünsüz farketmiyor demek ki, kişilik önemli
00 Yorumla Yürümenin ünlüsü ve ünsüzü olmaz cano pezodur.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
+111001020130 hak verdim
- +1 yıl
Nıye unlu diye kimseye yazamaz mı bırakın bu egoyu
10 Yorumla - +1 yıl
Abazan her zaman abazandır.. Ünlü ünsüz farketmez
10 Yorumla - +1 yıl
Oda bir erkek oda aynı🤣
10 Yorumla Evet garip
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Onlara anlam veremiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Kaan tangöze mi kim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
yüzyüzeyken konuşuruz grubunun solisti. ne kadar doğru bilmiyorum ama ifşası twitter^'da var
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bana da hadise yazdı
14 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha :D
- Cevap sahibi+1 yıl
@Deryabulut noldu be 😄
- +1 yıl
Hiçç banada kıvanç yazdı geçen
- Cevap sahibi+1 yıl
@Deryabulut aynen ya bıktık bunlardan
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selamlar, DM'den bir başkasına yürüyenlerin sadece bazı ünlüler olmadığına emin ol...
Sıradan pek çok insan da bir başkasına niyetini belli eden mesajlar gönderiyordur...
Yapılan eylemin sebebini en iyi psikologlar açıklar tabii...
Nasıl her sıradan insan, böyle bir davranışta bulunmuyorsa, elbette her ünlü de bir başkasına böyle bir rahatsızlık vermiyordur...
Benim fikrim, "Ünlüler böyle yapıyor" dememek, genellememek lazım...
...
"Ünlü ya, şöhret ya, kendini bir şey sanıyor, özgüven patlaması yaşıyor!" gibi bir düşünceyi de o tür tacizlerin sebebi olarak söyleyemeyiz.
Toplumda ünlü olmadan, varlıklı ya da yoksul, özgüven patlaması yaşayan o kadar çok insan var ki...
İnsanlar ünlülerin ne yaptığını merak ettiği için haliyle, hep ünlüler haber oluyor,
Sıradan insanlar neler neler yapıyor bir bilseniz... ...
Ünlü olmayan bir kimsenin genelde haber değeri olmaz,
Hiç bir kadın, "Tamircinin kalfası bana yürüdü." diye sosyal medyada paylaşım yapmaz.
Sıradan insanların yaptıklarıyla ilgili konu adliyelik olursa ve çok ilginç bir hikayesi olursa haber yapılır.
Sevgiyle...
Çok doğru 👍🏼