Ben pek izlemem bu yarışmaları. Ama öyle sportmen ve dostane geçiyor ki yarışmalar. Harika. Kaybeden kazananı tebrik ediyor. Kazanan kaybedeni teselli ediyor. Başarıya da başarısızlığa saygı gösteriliyor. İşte böyle insanlar toplumun her alanında desteklenmelidir.
Benim favorim sportmen ve efendi şahsıyla Barış ve sempati duyduğum kişilik de Aşkım. İnanılmaz enerjik ve de tatlı..
Benim favorim sportmen ve efendi şahsıyla Barış ve sempati duyduğum kişilik de Aşkım. İnanılmaz enerjik ve de tatlı..
Merhaba,
Survivor yarışmasında favorilerim Barış Murat Yağcı, Cemal Can Canseven, Berkan Karabulut ve Aycan Yanaç…
Cemal Can Canseven aynı zamanda çok sempatik bir yarışmacı… Sosyal medya fenomeni Danla Biliç’in yakın arkadaşı olan Canseven, esprili ve cana yakın bir kişilik…
Ayrıca, BKM oyuncusu Ersin Korkut’u herkes gibi ben de sempatik buluyorum.
Yine de Survivor’un unutulmaz yarışmacıları Turabi, Hilmicem, Avatar Atakan, Adem Kılıçcı, Nagahan Karadere gibi isimleri arıyor insan…
Bu yıl Survivor’a katılan yarışmacılar arasında her yönüyle en iyi diyebileceğimiz bir isim yok.
4 favori isim arasında kim daha çok öne çıkıyor derseniz en hızlı yarışmacı Berkan Karabulut; genel performans açısından öne çıkan isim Barış Murat Yağcı; popülariteyle gücü birleştiren Cemal Can Canseven; Aycan Yanaç ise hem güzel, hem baskın hem de başarılı karakter. Ayrıca, SMS oylamasında da Ünlüler takımında ikinci olmayı başarmıştı…
TV8, Survivor yarışmasıyla, Covid-19 yüzünden boşalan ekranlar arasında öne çıkmayı başardı. Pek çok evde insanları her gece ekrana kilitliyor.
Talep büyük olunca Acun Ilıcalı TV8’de haftada 7 gece Survivor yayınlıyor. Ve bu da, yoğun tempoda ekran gerisinde çalışan kalabalık ekibin başarısını gösteriyor.
Acun Ilıcalı Survivor’da büyük ödül olarak her yıl yarışmacıları, Amerika’da yapılan dev final karşılaşmalarına götürüyor ve canlı olarak izletiyordu.
Ayrıca, New York’a götürüp dünyaca meşhur Beşinci Cadde’de yarışmacılara alışveriş yaptırıyordu.
Bu sene Covid-19 sebebiyle benzer ödülleri koyamasa da büyük ödül olarak otomobil veriyor ve yarışmacıları her şartta mutlu etmeyi başarıyor.
Yakında ödül olarak ev de verirse şaşırmam.