Selam..Yayınlandığı sürece zaten çok izlenen bir yarışmaydı ama Covid-19 salgını nedeniyle evlere kapanan, gündemden biraz uzaklaşmak isteyen herkesin imdadına yetişen can simidi oldu adeta. Acun Ilıcalı'nın en iddialı ve dünyanın en zor yarışma programı survivor 2020 ekranlarda adeta fırtına gibi esiyor. her bir yarışmacısı ayrı konuşuluyor.
Youtube fenomeni Danla Biliç'in kankası Cemal Can bu yıl Survivor'a damgasını vurdu. Sosyal medyadan okuduklarıma göre ise daha şimdiden onu final koltuğunda görüyorlar ve yarışma tarihinin en sevilen yarışmacısı diyorlar. Çok seveni var. Hem de öyle böyle değil.
Master Chef'in en çok konuşulan ismi Yasin.. Yarışmanın en konuşulan ve en asi isimlerinden biri oldu..
Survivor'da aşk fırtınası estiren iki isim. Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım ve adanın en güzel, en sempatik kızı Nisa.. Herhalde son günlerin en konuşulan konularından biridir. Hem çok başarılı, çok hızlı ve yetenekli, çok sempatik ve güzel bir kız. Hem bir futbolcu. Sercan tarafı öyle de karşılığı var mı zaman gösterecek. :)
'Adanalıyık Allah'ın adamıyık..' diyen Anadolu'nun, daha doğrusu Adana'nın bağrından kopup gelen Ardahan.. Daha yarışmanın başında 'Çay yok mu, kahve yok mu. Burası nasıl bir yer..' diye ağlasa da başarılı ve tuttuğunu koparan Evrim..Veyahut bunların dışında Survivor 2020 de en sevdiğin ya da en sevmediğin iki yarışmacı kim?
Yunus emre ve evrim elenseler de rahatlasak yani bu kadar dönek bu kadar 2 yüzlü başka insan tanımadım ben. Ama cemal can ve berkan kesinlikle finale kadar gidicek 2 isim
3 kisiden hoslanmiyorum.. ki duzenli izlemedigim bir program aslinda.. en tepedeki soldaki kız gecen aksam buyuk bir ayip yapti arkadaslarina. O bir... Turkcesi bozuk olan garip konusan bir cocuk var.. yasin galiba.. o iki.. bir de ilk anda kıl kaptigim olası gay yarismaci.. ismini bilmiyorum.. muhtemelen karakter acisindan bozuk biri degil ama.. elimde degil efemine konusma veya tavir beni cok rahatsiz eden bir seydir. elimde degil.
gay? insanlarin gorunusune ya da konusma tarzina hareketlerine bakarak insanlarin cinsel yonelimi hakkinda yorum yapip LGBT nedir desen aciklayamayacak kadar cahil olmaniz 😂
Umarim dedigin gibidir. Cahil etiketini de yapistiriverdin tanimadan bilmeden ya neyse , keske bu kadar kolay kullanmasaniz bu kelimeyi.. canin sagolsun.. :)
Funda merhaba, yine geldim ben. KizlarSoruyor nedense senin de daha önce konuştuğumuz gibi beni bağlayan bir özelliği var kopmadım çok uğraştım kendimle başarılı olamadım, biliyorsun ben Tv izlemiyorum bana göre değil o program.
Barış'ı destekliyorum. Yasin'i de samimi bulmuyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence Cemal Can çünkü aralarında en içten oldugu gibi konuşan bir gun boyle bir gun soyle olmayan ne istiyorsa onu yapan biri inşallah o birinici olur ve onun hakkında bilmediginuz seyler konuşmayın ayrıca gay de degil sadece erkek ve kizlarla çok iyi anlaşıyor.