Selam soruma hoşgeldin! Bu gün magazin gündemini takip ederken aklıma bu soru geldi. Sizin Pınar Altuğ gibi "iyi ki sana evet demişim dedikleriniz var mı? Benim yok sanırım ya.
Pınar Altuğ kocası için: "İyi ki sana evet demişim" dedi sizin iyi ki evet demişim dedikleriniz varmı?
Tabi iyi ki der çıtırla evlendi kadının kafa çalışıyor yaşlı hastası kadınların kafası çalışmıyor kolay kolay da ayrılmaz bunlar uzun evliliğin sırrı bu. Bana çok teklif geldi kızlardan çoğuna hayır dedim pişmanım.
Öncelikle çok takdir ettiğim bir çift. Yapılan onca acımasız yorumlara rağmen evlilikleri hiç sarsılmadı. Ne de olsa kötü söz sahibinindir. Aşk anlamında iyiki evet demiştim dediğim oldu evet:)
Önce evlilik teklifi aldığım gün ardından nikah masasında da evet dedim. İyi ki demişim:) Önceleri hep keşke derdim ta ki evet diyeceğim kişi karşıma çıkana kadar..
Öyle biri yok sanırım. Ben kendime yetmeye çalışıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir dediler nişanlısı askerdeysen aldattı bu çocuk zaten nerdeyse evladı kardeşi yaşında. Ece erken desen evli adamı ayartıp yuva yıkıyor bunları ünlü yapan Zihniyete yazık. Motorize ekibi