@BilalOzcan 'ın karantina evi paylaşımını görünce, KScanlar'ın tercihlerini merak ettik ve sormak istedik.
Bir ev, 4 ünlü bir de sen!
Bu evlerden başka seçenek yok baştan söyleyelim. :) Hangi evde karantina daha keyifli geçer ve neden? Hemen oy ver, görüşünü paylaş ve topluluğun sesi ol. :)
İrem Derici - Danla Bilic - Yıldız Tilbe - Cemal Can
Hadise moral olur deli dolu enerji verir insana, Murat Boz desen ayrı bir sempatik ve sohbeti gerçekten öyle güzeldir ki öyle içten samimi bir yüreğin var ki anlatamam. Zaten acun ılıcalı bu dünyaya gelmiş en masum, gönlü kendinden güzel insan.. Tabi ki. Bu 3 lu seve seve
E şıkkını seçtim ama sadece Tarkan ve Gülşen için. Sezen Aksu ve Mustafa Ceceli olmasa da olur. Tarkan'la veya Gülşen'le sağlam muhabbet etmek isterdim. :D
Hiçbiri, benim kalmak isteyeceğim. Tolga Çevik, Cem yılmaz, Çağlar Çorumlu, Irem Sak, Doğa Rutay, canımız sıkılınca biraz müzik için Özer Atik gibi bir kadro ile kalmak isterim
Aslında Danla'nın grubu matrak olur. Tarkan'lı Sezen'li grup müzik ziyafeti yaşatır ama ben Oğuzhan Koç ve Edis'i daha çok dinliyorum bu yüzden onların grubu
İrem Derici - Danla Bilic - Yıldız Tilbe - Cemal Can
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya bu bu nedir bu? Kırk katır mı kırk satır mı? olmuş. İlla ki olacaksa da ben D şıkı dedim. Yani; Edis - Oğuzhan KOÇ - Merve ÖZBEY - Simge SAĞIN daha iyi bence.
Yıldız Tilbe Sezen Aksu yasemin sakkalioglu ve Ecem erkek olamıyor muyuz? Cok iyi bir ekip olurdu. Bu odada yıldız ve sezenle dertlenir öbür odada eglenirdik. Belki gülse birsel de olabilirdi. Hayali güzel bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Muratla Reynmeni duyunca çok cazip gelmişti de hadise acun ne ya onların yerine danla biliç ve tarkan istiyorum o zaman tamam 😂