İbrahim Selim'in "Bu Gece" adlı programına katılan İrem Sak estetiği karşı olmadığını, 6 ayda bir yaptırdığı dolguları olduğunu ve karantina sürecinde onların eridiğini, bu durumun kendisini üzdüğünü belirtti.

Bencilce herkes kendini düşünüyor; bir pandemi söz konusu kafalar değişmeli. Global düşünün, acil hastaları göz önüne getirin. Gündemde yer alma çabalarından başka bir şey değil, buram buram ucuzluk kokuyor. Kimseyi ilgilendirmeyecek boş beleş açıklamadır kanımca. Dolguları erisin çok hayati bir şeymiş gibi bundan serzenişte bulunması hoş değil şöyle bir süreçte. Ayrıca estetik falan yaptırmam; genetiğimiz oldukça fevkalade. Yapımız gereği hiçbir şekilde estetik düzeltmeye ihtiyaç yok, kusurumu saklamam asla. Kaza veya olağanüstü bir durumda yaşamsal faaliyetleri sekteye uğratan bir rahatsızlığım varsa ameliyat adı altında uygulama olabilir. Yoksa asla estetik yaptırmam, bedenimi sade seviyorum.
Şimdi ortada virüs var dolguların çok mu önemli kadın diye çirkefleşmek isterdim ama beyefendi bir çarli olup bunu kesinlikle yapmayacağım. Bu koronavirüsü bir kısmımızın belki ameliyat olmalarına engel oldu. Bazılarımız muayne olacaktı doktoruna virüs yüzünden gidemedi. Düzenli kontrollerini yaptıracaktı ama tedirgin olup yaptıramadı. Aam şu süreçte biraz sabırlı olmamız lazım gerekçen insan hayatını fazlasıyla etkileyen bir süreç olacak.
İyi devam etsin üzülmeye çünkü bu iş uzayacak 😏
Öyle bir yaptırcam ki anam babam tanıyamicak. ddd
Cevap
22Cevap
Şimdi ortada virüs var dolguların çok mu önemli kadın diye çirkefleşmek isterdim ama beyefendi bir çarli olup bunu kesinlikle yapmayacağım. Bu koronavirüsü bir kısmımızın belki ameliyat olmalarına engel oldu. Bazılarımız muayne olacaktı doktoruna virüs yüzünden gidemedi. Düzenli kontrollerini yaptıracaktı ama tedirgin olup yaptıramadı. Aam şu süreçte biraz sabırlı olmamız lazım gerekçen insan hayatını fazlasıyla etkileyen bir süreç olacak.
Böyle insanların karantinada olmasını doğru bulmuyorum. Sokağa çıkmalılar ve bir an önce virüsü kapmalılar. Sonrasında neler olacağını biliyorsunuz. 😂
Estetik ihtiyac duyulursa yapılmalı neden zamana yenik düşelim ki bende botoks var senede iki kez yaptiriyorum. estetik tabu olmaktan cikmali bence.
Hahahaahaha 😂😂😂
Burundan oldum ben çok fazla kırılmıştı mecburen olduk
Mecbur kalınmadıgı sürece estetik yapılmasına karşıyım ben.
Yaptırmam şükür gerek duymuyorum beni beğenen böyle beğensin sonuçta dünyaya gelmeden önce kimse annesini babasıı seçemiyor ki ona göre güzel olsun çirkin olsun umarım anlatabilmişimdir😊
Hiç yaptırmadım, ama ilerde yaptırırım canım isterse. Ama çok pahalı zaten işlemler
Bana göre insan nasıl olmak istiyorsa nasıl kendini iyi hissedecekse öyle olmalı egerki bunun için estetik gerekiyorsa abartıya kaçmayacak şekilde onuda yaptırmalı
Yaptırmam, eşim de doğal olmalı çünkü önce kalbini sevicem💚❤️
Her şeyi anladım da neden insan dişine birden fazla kez tel taktırır. Bir kere takınca düzeliyor sjsjs
İhtiyaç duymuyorum duyarsam gene yaptırmam para yok jssjsjsjsjsısıs
Kaza geçirip yüzümde ve ya vidudumda iz kalmışsa yaptırırım ama aksi halde düşünmem
Ter derdin bu olsun be İrem
Doğal iyidir sivilcesi olsun benim olsun
Millet can derdinde birileri estetik derdinde...
Derde bak bee yazık. Hiç estetiğim yok
Doğa kendini temizliyor.
O dolgular gereksiz, uğraşılmaz onlarla
Estetik saf güzelliğin inkarıdır.
Allahım ne büyük dert hsjsnnz yaptırmam
Modifiye suç değil yaşam tarzı 😅
Duymuyorum, yaptırmadım.
Duymuyorum doğallık yanlısıyım
Boy uzatma ameliyatı yaptırıcam
Hahah yazık ona. Benim dolguya ihtiyacım yok 😄
Biraz modifiye şart tabii. :)
Tırt başlık :/ ihtiyacım yok