Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKitap okuyorum ve aynı zamanda yazıyorum, resim çiziyorum, müzik dinliyorum, bilgisayardan indirdiğim yabancı kaynaklı makaleleri Türkçeye çeviriyorum ve tabii KizlarSoruyor platformunda vakit öldürüyorum. Çok ekstrem şeyler yapmıyorum, çizgi film veya film izliyorum, bilimsel, felsefi videolarla günümü geçiriyorum. Bilgisayar oyunlarına dalıyorum bazen vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bunları yaparken sürekli farklı konularla uğraştığım için bir şekilde alıştım sıkıcı gelmiyor bana. Çorlaşmış düşüncesi bulunan bu kadının tek amacı gündem yaratıp -aklınca vücuduyla ön plana çıkmak- neticesinde cehaletini çevreye kusmaktır. Biri de çıkıp "okuyun, sorgulayın, bilinçli toplum yaratabilmek adına kitaplarla haşır neşir olun" desin kafamı kıracağım. Hani erkeklere derler "akılları fikirleri iki bacak arasında "diye; bana kalırsa kadınların o tipte olanları da en az erkekler kadar mide bulandırıcıdır. Global ölçekte salgınla mücadele edilirken böylesine amorf durumda açıklamalar ve özellikle toplum tarafından "ünlü sınıfında nitelendirilen" tiplerden gelen söylemler kendi düşünceleriyle hareket etmeyen insanlara önderlik edebiliyor. Ülkenin gelişip toplumun ayakları üzerinde durmasını beklemeyin bu halde.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşim yanımda olsa günün bir bölümü için güzel tabi, benim vakit geçirme şeklim burada konuları okuyup görüşümü yazmak, oyun oynamak az da sosyal medyaya takılmak diyebilirim.
00 Yorumla
En büyük hobilerim yabancı dizi izlemek, belgesel izlemek, müzik dinlemek ve oyun oynamak. Kitap çok okumam ama bu aralar başlayacağım eldekilerle idare edeceğiz :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
206Cevap
+1 yılSeks gibi şeyler ne ara meşru ve ÖzGüRlÜk gösterildi anlamıyorum ki. Genelde telekinezi yapıp kitap okuyom. Bu hamile kalmak için gösterilicek bir karantina değil, sizin yaşamanız için yapılan bir karantina. Ayrıca o canım, biz değil. Hormonları azmış manyak karı
211 Yorumla- +1 yıl
Kesin bütün erkekler gibi eksi atıcan ama hayırlısı şgnfklşfkgbfi
- +1 yıl
Vurucu adam arıyo kendine
- +1 yıl
@Amakafamıznassıgüzel Kim? ŞKHGFKTŞGKFİ
- +1 yıl
Didem hanım
- +1 yıl
G*erizekalı. Allasen sen yazınca neden sansürlemiyor da benimkini sansürlüyor be
- +1 yıl
@Amakafamıznassıgüzel Erkeği olan istediğini yapar ama ben seks yapıyorum demek apayrı bir saçmalık. Gündem yaratıyo kendi aklınca
- +1 yıl
Bu kadınla iliskiye girecek erkekler bence duygusal sexin dışında sadece zevk amaclı seks yaparlar gibime geliyo çünkü çok varoş bir kadın üstdlik iyi bir fizigide yok ayrıca bu tarz paylasmlarla zaten hic bir duygusal degeri yok sadece benim gozumde yapıp bırakmalık ucuz bir kadın
- +1 yıl
@Amakafamıznassıgüzel Kesinlikle... bu tipleri her zaman çok saçma bulmuşumdur. Bir kez seversin, öpüşürsün ve evlendikten sonra tamamen severek birlikte olursun sonra da onunla ölürsün. Zibilyon tane insanla sevişmek ne a q şgfkşlgfkdlişg
- +1 yıl
Fsntestik yasıyo hayatı bir kere geldim her dalgayı kokleyeyim diyor onunda dusunce yapısı bu yani
- +1 yıl
Evet eksilemiş. Böylelikle kaliteli bir feminist olduğunu ve erkek düşmanı olduğunu anladım. Sana sevgililerinle iyi sevişmeler canısı
- +1 yıl
Madem karşıt görüşe saygın yok o zaman hiç fenomen olmıcaktın ya da soruyu sormayacaktın bu kadar basit
Hee nolcak ki bunlara.. dinden korku yok ahlaktan korku yok kimseden çekinme yok. Önüne gelenle yap gitsin...
114 Yorumla- +1 yıl
Ama bu kadın değilde erkek olsaydı bu yorumu yapsaydı dinden ahlaktan girmezdin demi konuya kadın cinsellikle ilgili bişey deyince hemen dinsiz ahlaksız ülkede bütün erkekler evlilik dışı seks yapıyor ve bunu rahatlıkla söylüyor onlar yapınca ahlaklı kadın yapınca ahlaksız size göre
- +1 yıl
Şu siteye bakıyorum da erkekler ne kadar hayasız bildiğin her önüne gelen kadınla olur hesabı cinsellik peşinde koşuyorlar cidden şöyle tiplerden tiksiniyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkek olarak hatta zaman zaman azıtan biri olarak başta hoşuma gidiyordu burada ki seks ile ilgili paylaşımlar ancak burası beni seksten soğuttu ya. Bence KS'de çok fazla seks paylaşımı yapılıyor garibime gitmeye başladı, bu kadar çok seks düşünmeye ne gerek var herkes akşama kadar seks sorusu soruyor sıktı valla.
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"Buradaki" ki bitişik dalmışım.
Cevap sahibi+1 yılŞikayetim genel, sorunun sahibine değildir.
Bu kadinin cinsellikten baska bir numarasi yok mu? Ciplak pozlar verir ve bu tip aciklamalar yapar anca. Itici olmaya basladi. Birileri buna cok saglam bir sosyal medya linçi yaptiginda akli basina gelecek de..
20 YorumlaSeks bir hobi unsuru değildir.
Keman calmak , Resim yapmak, El sanatları , Kitap okumak muzik dinlemek vs... gibi uğraşlar Kişiyi geliştiren hobi dallarıdır32 Yorumla- +1 yıl
Seks nedir peki
- +1 yıl
Gerçekten merak ettim nedir
Ya bir kadında dövme kadar hele de bu şekilde abartı dövme kadar itici bir şey yok ya. Kendini seksi sanan şu gerizekalılara prim vermeseniz, o da canım olmayın deme cesaretini göstermez. Çokta tın. İyi bk yiyon
10 YorumlaAllah akıl fikir versin küfr yazsam olmaz, biz ne dertteyiz bu ne dertte,
51 Yorumla
+1 yılTebrikler
Yılın urusbusu ödülüne layık görüldünüz.50 YorumlaÜlkede sadece bir erkek abazalığı vardı, ve bu ciddi mana da ayıplanırdı. Her kesimden ayıplanırdı hep. Çok güzel günlerdi.
Şimdi amgötmemeçük muhabbeti her yerde. B*ku çıktı b*ku resmen. Bildiğin b*ku çıktı.00 Yorumla
+1 yılBiraz usturuplu cevap verseymiş iyi olurmuş.
Bize ne a q sevişmekten hoşlanıyorsa. Biz mi çakacaz ona.
Uyumak, dil öğrenmek, abur cubur yemek, film izlemek gibi bir çok şey söyleyebilirmiş.
Bunun amacı ne yani bunu söyleyerek.00 Yorumla
+1 yılBu kadını hiç sevmiyorum. Kendini güzel sanıyor. Dikkat çekmek için saçma sapan konuşmuş.
50 YorumlaBenim hayatım karantina.
Yaşıyoruz öyle, yıllardır karantina gibi bir hayatım var zaten. Hobim falan da yok.30 Yorumla
+1 yılKitap okuyorum demesini mi bekliyordun ki? O gelişmiş beyinlere has bir özellik bunlardan beklememelisin
30 Yorumla
+1 yılİste abazanın kadını erkeği olmuyor. bir atasozumuz var mahalle yanarken... Gerisi malum akıl fikir ihsan eyle yaarreeebbell alemin
20 YorumlaBunun evine gönder gönderin 2 tane zenci biri bıraksın biri alsın biri bıraktım biraz Bunlar anca öyle Bunları anca öyle dumanlıdır yavru ünlülerde Hiç mi utanma arlanma ahlak denen bir şey yok ya hepsini şerefsiz bunların ya
00 Yorumla
+1 yılSevismek ii hosta uzmanlar dokunmayin temas etmeyin diyor birbirine sevmeden sevismekte zordur ayrica bunlara ek olarak kitap okumak, izlemedigimiz, kacirdigimiz dizi bolumlerine bakiyoruz yine guzel siyah beyaz filmler dunya klasikleri izleyebiliriz. Bu virus olayi tum dunyada ki sektorlere sekte vurdu spor karsilasmalari, dizi , film setleri havayolu ulasimi vb..!
00 YorumlaBol bol sevişin dünyaya yeni kadersiz bebeler getirin mallar :D Korunarak ne bok yiyosanız yiyin ama şimdi bunun hayranı olanlar felan sevişmeye gidiyodur öyle mal bir ülkedeyiz :D
00 YorumlaYalnız o bir hobi olmamalı... neyse zıçmış. Ben çizim yapmayı çok severim ve kitap okumak. Kendimize ayrıcak vaktimiz var artık oh :))
10 YorumlaKod yazmak. Yazılım mühendisinin başka ne türlü bir hobisi olur ki zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKazma burunlu, estetikle kendini yenilettin ne oldu b*k torbası. Transları da yalıyorlar gerçi.
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru söylemiş en yararlı faaliyet karantinadayken 🙊😅
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapıyorum zaten
- +1 yıl
Sevgilinle mi?
Cevap sahibi+1 yıl@çikolatagibiçocuk evet
- +1 yıl
Tüh kaçırdık seni desene 😝
Evde ne hobisi yapabilirim? Resim çizmek ve enstrüman çalmak dışında offf offff kitap okuyorum dizi film oyun falan hep böyle
00 Yorumla
+1 yılHaber izlemek. Kendimi bildim bileli haberden nefret ederim ama Corona virüsü piyasaya çıktığından beri can kulağıyla haber izliyorum. Bu resimi koymayaydın keşke insanın bakıp da asılası geliyor. 😂😂😛😛😘😘
00 Yorumla
+1 yılBen ölcem diye korkudan oturduğum yerden kalkmıyorum Didem'e bak sen hxhx
52 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Sürekli belaltı cümleler kurup gelen yorumlara tepki vermesi anlamsız.
10 Yorumla
+1 yılGören duyan da karantina ololmadığı zaman ilişkiye girmiyor sanır. Oyun oynamak, film izlemek
10 YorumlaKadın kendi fikrini söylemiş neden kızıyorsunuz ki?
10 Yorumla
+1 yılBu karantina da başka ne yapılabilir ki kadın tabi ki haklı sizde öyle bir imkan olsa siz yapmayacaktınız sanki
10 YorumlaKimlerle acaba.. sadece merak ettim
Her şey yapılır..11 Yorumla- +1 yıl
Gel merqkliysan
+1 yılBu nasıl bir abazanlık kadına soru soruyorlar en büyük hobin ne diye ilk aklına gelen şey sevişmek
10 Yorumla
+1 yılYiğit hoca da karantinada en çok kitap okumayı sevdiğini söylüyor. Peki neden haber olmuyor?
11 Yorumla- +1 yıl
Mesele sevişmek mi yoksa götümle prim yapmamam mı? 😂😂
+1 yılGündem olmak İçin kendini sokak ortasında dövdüren de miktiren de olur yeterki konuşulsun zavallı ünlüler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kadın ironi yaptım dedi anlamayan mallar var hala ve sözlerini cımbızla çekip eşşek kadar başlık açan magazinciler
20 Yorumla
+1 yılAilecek monopoly oynamak.
canım olmayın arkadaşlar ne olacaktı ki başka20 Yorumla
+1 yılBu da illa gündem olmaya çakışacak. Tv seyretme, internet.
00 Yorumla
+1 yıl.
Yalan söylüyor,
Oda bir yere kadar sonra sıkılıyor insan.
.00 YorumlaBu kadın çok açıksözlü şaka olsa bile ciddi gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılDidem soydanın fikirleri falan değil de nedense kendisi beni bir itiyor ya hiç çekici bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılKadın kendini galiba s*x krailçesi zannediyor kendini
00 Yorumla
+1 yılBol bol sevişsin o zaman. Benim uyumak kafa dinlemek
00 Yorumla
+1 yılHayir yanlis cevap Vermis :) her zamanki gibi yine tek hobisi ilgi budalaligi. Gundeme dusmek ve ilgi cekmek icin yapmayacagi aciklama yok...
20 YorumlaKitap, gazete, haber, spor, 3 günde bir rakıyı sek atıyoruz.
00 YorumlaBiz içiyoruz sevişmiyoruz 😃
28 Yorumla
+1 yılDizi, film izlemek ya da oyun oynamak benimki. Didem Soydan çok açık konuşmuş.
00 YorumlaGotümüzü parmaklamak.
31den geçti herkes. Tabularımızı yıkıp, değişiklik yaptık00 Yorumla
+1 yılbuldu tabi koronasız manitayı 😂😂😂hobi falan yok gunluk ne yapiliyorsa o... ibadet, spor, film, kitapp, yemek, temizlik ve muzik
30 Yorumla
+1 yılKarantina olsa da olmasa da patoloji laboratuvarında takılmak benim hobim 🤔
00 YorumlaHobilerim arasında fotograf çekimi yapmak var lakin şu an yapamıyorum
00 Yorumla
+1 yılevde yapabilecek daha eylenceli ne var ki soydan a katılıyorum
00 Yorumlayemek yemek :D Ailesiyle evde bekar yaşayan birinin başka ne olabilir?
00 Yorumla
+1 yılKime nr bundan neden erkek yapinca ya da soylryince kimse tepki gostermiyor da kadinlar yapinca bizim hayvanlar kendini parcalarcasına havliyor sebep ne?
00 Yorumla
+1 yılHem önden hem arkadan alıyodur bu zaten şekillere bak.. netfilxden fırlamış
20 Yorumla
+1 yılVirüs bunu temizlesin bence ! terbiyesiz
101 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılÖyle bir diyor ki sanki yıllardır karantinada sevişiyor da hobi edindi bunu 😀😀
10 Yorumla
+1 yılHâya da kalmadıkı malesef
90 Yorumla
+1 yılKadın ne düşünüyorsa açık açıl söylüyor. Bu kadar eleştirmek, yargılamak bana çok saçma geliyor. En azından çoğu kişinin yapamadığını yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılBu kadını haber değeri yapanlara aşırı uyuzum.
93 Yorumla- +1 yıl
Abla bırak bana eksi attığı gibi sana da eksi atıcak sonra :D
- +1 yıl
Manyak ruh hastası erkek düşmanı ŞGKHGLŞKHKSFLİŞ
- +1 yıl
O fenomen tipli var ya soruyu soran o :dd
+1 yılBu kadın özellikle mi böyle cevaplar veriyor acaba? cinsel bir cevap verince herkesin ilgisini çekeceğini biliyor bence reklam işini iyi biliyor akıllı kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDidem soydan gibi bir hatunla beni 6 ay karantina da tutsalar gıgım çıkmaz tabi koli koli Okey stoklarımı hazır etmek şartıyla
00 Yorumla
+1 yılYine iyi dışarı çıkınca iki erkeğin arasında dans ediyor 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (231)
Devamını Gör(276)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri