İnstagram'da takipçi sayısıyla ilgili sohbette Demet Özdemir 'ben makyaj videoları paylaşmıyorum işimi paylaşıyorum.'demesi sizce doğru bir savunma mıydı.
Demet Özdemir'in Beyaz Show'da Danla Bilic'e cevabını nasıl buldunuz?
diyelim ki demet hanım ayıp etti, danla biliç i utandıracak bir şey söyledi. hemen cümleye bakalım '' ben makyaj videosu çekmiyorum'' . eğer bunu duymak onu utandırıyorsa makyaj videoları çekmemeli. yani söyleyene neden söyledin diyeceğimiz bir durum yok, sadece her doğru her yerde söylenmez durumu.
Bend size katılıyorum. Biraz gereksiz bir çıkış yaptı ve hiç cevap vermesini gerektiren bir durumu da yoktu. Bence insanları kendisinden soğuttu bu tavrı.
Demette sankı cok iyi oyuncu cok usta da Sanki hor görür gibi Kapak da yapamamıs ayrıca senden neden makyaj videosu istenecekte sen yapacaksn da takipcin artacak ne salak bir saldırı olmuş
Laf sokcam diye seviyesizlik yapmış danlanın işi bu sonuçta makyaj yapmak ben danlanın yerinde olsam benim işimde makyaj videosu paylaşmak zaten derdim
Belirli bir yaştan sonra lafın nereye gidip nelere mâl olacağı önemli. Bişey demeden önce 3 kere düşünüp 1 kere konuşmak en iyisi. Bana kalırsa Danla Bilic daha başarılı. You tube a kendi video üretip kendi oynuyor. Demet özdemir de başkasının yazdığı senaryoyu canlandırıyor.
Onun işi de makyaj ama... kalitesini düşürmüş böyle bir cevapla.. asil durmak önemli.. sanane kim neyiyle meşhur olursa olsun önemli olan ne kadar kalıcı olabileceği..
e iyi de onun da işi makyaj videosu ama. yani youtuberlığın da bir iş olduğunu idrak edememişler sanırım :) tutar tutmaz, bu her piyasada olan bişi. o kadının yaptığı iş tutmuş ve devam ediyor olay bu :) senin işin o, onun işi bu.
Danla eger başarılı olmasaydı yaptıgı işte makyaj videosu bile olsa bu. bir iş insanlar onu sevdi ve beyaz showa konuk olarak çıkmak büyük başarı kıskandı bence demo 😂
Demet Özdemir de 5 milyon takipçis var. Hani nerde kim izliyor vizyondaki filmini? Hangi işinden bahsedyor. Fos çıktı gişede... makyaj ya da başka birsey karşındakini küçümsemeyeceksin.
doğru olup olmamasını bilmem ama durduk yere söyledi gibi geldi bana.. sataştı yani bildiğin , danla da , sanane lan yalak demediyse , bunu bir televizyon kavgasına dönmesin diye söylemiştir :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
al birini vur ötekine boyalı bebekle dizi conconu sidik yarıştırıyor ama kimsesiz fukara kızlar yurtlarda diri diri yanıyor züppelerin yapay gündemleri fukaraların acı gerçeklerini işte böyle unutturuveriyor...
En İyi Cevaplar