Hangisi Yeşilçam'ın en güzel kadını olmaya aday? Hülya Darcan. Gülşen Bubikoğlu.
Benim favorim Hülya Darcan kesinlikle çok güzel bir kadın, Tarkan' güçlü kahraman Filminde görünce hayran kaldım kızı da kendi gibi Maşallah! Yüz hatları daha Düzgün geldi nedense 😊
Allah Allah :D Ben milletin abartısı ile konuşmuyorum ki... Gördüğüm kadından bahsediyorum, muhteşem bir hatun. Hala gelmedi öyle bir kadın ^^ Bir de Arzum Onan var bak <3
İşte algı operasyonu olduğu için kusurlarını görmüyorsunuz, ben çok daha güzellerini gördüm Gülşen hanım dan görmedim diyenler dağda yaşayanlar, ya da abartmayı sevenler 😊o kaş nedir ya ip ince, dövme gibi Oysaki Hülya Darcan kusursuz doğal bir güzellik, yanakları falan çok hoş.
Şu fotoğrafa bakılınca, o yanaklardan 2 tane daha surat yapılır yahu :D Ne algı operasyonu olacak allasen :D 90'lı yıllardan beri aşığım ben o kadına. 90'lı yıllarda algı mı vardı ki, operasyonu olsun :P :D
Abartmayi sevdiğin belli! Hülya hanım da çok az yanak var, yüzü dolgun olması gerektiği gibi Gülşen Bubikoğlu fazla zayıf, kemik gibi yüzü var anormal olan o! Yuva yıkan bir kadın aynı zaman da Güzellik ve karakter konusunda Hülya Darcan'ın tırnağı edemez! Konuyu kapatalım
Hülya Darcan senin akraban falan mı? :D Karakter tamamen farklı bir şey tabi ki, kendim dışında hiç kimsenin karakterine kefil olmam. Ben sadece güzelliğinden bahsediyorum. Söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım =) İyi akşamlar.
Zevksiz olunca insan normaldir, Hülya hanım Gülşen Bubikoğlu gibi badana boya çok yapmadı, evli yönetmeni ayartmadı o yüzden taninmaz! Tarkan güçlü kahraman izlemeni tavsiye ederim iyi akşamlar
Tarkan güçlü kahraman, ve çok film de rol almış bir güzellik, sadece Gülşen Bubikoğlu ve Türkan Şoray kadar göz önünde olmadığı için önemsenmedi aslında hepsinden çok daha güzel hala öyle.
En İyi Cevaplar