"İlk Öpücük" filminin çekimlerinde Murat Yıldırım ve Özge Gürel ateşli ateşli öpüştüler! Murat Yıldırım'ın karısı "İmane Elbani" ise canlı canlı bu sahnelere set boyunca tanıklık etti! Sizce kocasını kıskanmış mıdır?
Murat Yıldırım karısının gözleri önünde Özge Gürel ile ateşli bir şekilde öpüştü. Murat Yıldırım'ın karısı sizce kıskanmış mıdır?
Bence kıskansa izin vermez. murat yıldırım eğer yanılmıyorsam ilk önce fırtına dizisinden tanıştığı burçin terzioğlu ile fırtınalı bir aşk yaşamıştı. yani evlenip boşandılar. sonra sanırım fas güzeli seçilmiş bir kadınla ilişkiye başlamıştı ve şimdilerde de kim milyoner olmak isteri sunuyor.
Bu oyunculuk işinin herhalde en zor kısmı bu. İşini yapıyorsun, filmin iş yapması için sahneye ruh vermen lazım ama bir yandan da sana aşık birinin başka biriyle öpüşmende çok ta rahat olacağını zannetmiyorum. Rol da olsa dudak dudağa değiyor insan etkilenir.
Millette edep adam kalmamış bizlerde bunları izleye izleye herşeyi normal karşılıyoruz. Heleki eski Türk filmleri kim kiminle belli değil o üvey annesiyle bu bacısıyla. Ve birisi yaptığında ne varki bunda çok normal diyor. Allah'ım daha kötüsünü göstermesin.
Ünlülerin hayatında geçen her şeyin sorgulanmasını ya da top 10 konu edilmesini doğru bulmuyorum. Tabiki kıskanmıştır. Ben olsam eşime böyle bir sahnede oynaması için asla izin vermem. Oyuncuyla evlenmem zaten.
Game of Thrones'da oynayan Emilia Clarke seks sahnelerini (ki o dizide bayagi kaplavidir) anlatirken 'Cinsellikle, seksle olabilecek en alakasiz ruh hali ve kafada oluyorsunuz, elinizi koyacaginiz yerdem, kafanizi tutacaginiz aciya kadar. Izleyicilerin o cok seksi buldugu sahneleri cekerken biz icimizden 'Boynum agridi yav boyle durmaktan aha kamera geciyor, sakin bozma, sakin bozma' falan oluyoruz' dediydi.
Su oyuncularin opusme sahnelerinibfalan amma abartiyorsunuz
Kıskanmazsa şaşırmam. Millet kızının, sevgilinin, eşinin milyonlar önünde sevişmesini izliyor. Gerçi ne ara bu kadar midesi geniş bir millet olduk onu da anlamış değilim ya.
Valla tiyatrocu olmayan sanatçı olmayan bilmez bu durumu. benim de erkek arkadaşım romeo juliet oynicaz diye terk etmeye kalkmıştı dedim yallah arabistana. gayet normal bir şey👋🏼 adam sana aşık kardeşim, karıyı rol icabı öpüyor ne olmuş?
Tabi ki kıskanmamak mümkün olamaz ama seviyorsa bu geçerli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu roller gercekmi yaa? cidden opusuyolarmi ben bosanirdm arkadas eger bir role gircekse bir zahmet fingirdesmesin eli iste gozu oynasta koysalardi filmin adini cuk. otururdu
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Murat Yıldırım karısının gözleri önünde Özge Gürel ile ateşli bir şekilde öpüştü. Murat Yıldırım'ın karısı sizce kıskanmış mıdır?
En İyi Cevaplar