"Keremcem" kendisinden 15 yaş küçük "İlay Erkök" ile aşk yaşamaya başladı! Sizce Ebru Gündeş'in "her aşk bir gün biter, hatıralar kalır" şarkısı bu ikili için geçerli olur mu? Yoksa nikah masasına giderler mi?
Evet, yakında ayrılır bunlar!
Hayır, bence evlenirler!
Bilmiyorum, kararsız kaldım Tombikbey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Keremcem kendisinden 15 yaş küçük "İlay Erkök" ile aşk yaşamaya başladı! Sizce bu aşk bir gün biter mi?
Kardeş im onlar memnun mu Memnun tamamda bundan sana ne bana ne. Gidip onlara sorsan diyecekler ki hayat bizim size ne oluyor siz neden rahatsız olursunuz alan memnun veren memnun deseler Allah Aşkına ne diyeceksiniz çok merak ediyorum. Bırakın böyle saçmalıkkarı kadın her zaman erkekten yaşlı görünür bu bir gerçek değişmez kabul edin etmeyin gerçek bu
Kerem cem, evliydi diye biliyorum. Öyle hatırlıyorum. Acaba ne zaman ayrıldı? Hızlarına yetişmek mümkün değil. Sanatçıların aşkları sevgiye dönüşemiyor ne yazık ki..! Herşey o ilk günkü heyecanında kalacak sanıyorlar, ve bir süre sonra da bu kalmayınca yeni aşklara doğru yelkenleri açıyorlar. Bu tamamen benim saptamamdır. Bir iddiam yok bunda.
Soru görselindeki kadın Keremcem'in eski sevgilisi Seda Güven yalnız. Yanlış görsel olmuş :D Soruya gelirsek de onlar mutlularsa bize de mutluluklar dilemek düşer. Zaten 3-5 ay takılırlar, ayrılırlar. Ünlülerin aşkından meşkinden ne olacak yani.
bu adam boşandıktan sonra bocaladı baya bir . karısı da güzeldi hani. herneyse olabilir neden olmasın 15 yaş o kadar abartılacak bişi diil erkek kadın dan büyükse.
En İyi Cevaplar