"Kendinizi seksi buluyor musunuz?" sorusuna, "Tabii. Beni alın Adriana Lima'nın yanına koyun, ondan daha fazla kafaları çevirtirim" cevabını verdi. Peki bu ikili arasından kimi seçer, hangisine bakardın? Ben Adriana Lima tabi ki, peki sen?
Nez, "yanımda Adriana Lima olsa, herkes yine bana bakar!" dedi. Siz hangisine bakardınız?
Koyulan fotoda ağır bilinç altına oynanmış. bir kere kırmızı her zaman daha çekicidir zaten. Adriananin kırmızı rujlu fotosu nezin mat rujlu fotosu. Sırf bu yzden bile adriana deneblir.
Adriana nın yüzü çok güzel boyu posu ama vucut yapısı hoş değil. beli falan düz Nez kıvrımlı hoş bir kadın. Ama yinede erkek olsam Adriana derdim heralde. Nez in boyu çok kısa
Bu bakış açısı bende de var. Beni Kıvanç'ın yanına koy yine bana bakarlar zira iddialıyım. İlla en yakışıklı olmama gerek yok. Fakat bunu insan içinde söyleyip kendimi el aleme güldürtmem. O benim kendi motivasyonumdur. Mütevazi olmak lazım.
yani bence de haklı seksilik ve güzel olmak bambaşka şeyler adriana sıradan bir tip sevimli ve güzel ünlü olduğu için herkes bakıyor ama nez çok çekici bir kadın adriana kadar ünlü değil tek sıkıntı o
Adriana'nın surata bak altın oran resmen tabi ki de Adriana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ego tavan tabiki adriana lima adriana günümüzde beğenilen fiziğe sahip nez ise eski zaman kızları gibi balık etli eski zamanın güzeli o adriana asil duruşu ayrı bir güzel
En İyi Cevaplar