Yaşadıkları sürpriz aşkla bu yaz aylarına damgasını vuran top model Adriana Lima ile sevgilisi Türk yazar Metin Hara, dün Miamisokaklarında spor salonuna giderken böyle görüntülendi. Çok konuşulan bu fotoğrafları Kelebek yazarı Onur Baştürk yazdı.. Adriana Lima ve Metin Hara herhalde son yılların en kötü öpüşmesine imza attı. Çünkü bu öpüşme: Bir tanıdığın yoldan geçerken sana rastlayıp zoraki “N’aber nasılsın” demesi gibi... “Bir an önce gitmem gerek, oyalama beni” der gibi... “İçimi baydın, ama hatırın için katlanıyorum” duygusunun zirveye çıkmış hali gibi... “Paparazziler öpüşürken bizi çekiyor değil mi?” şeklindeki göz ucuyla kontrolün pek fena bir yansıması gibi... Nitekim en kötüsü sonuncusu zaten... Kaynak Siz ne düşünüyorsunuz? #Meczup
Son yılların en kötü öpüşmesi çünkü; Sen Metin Hara'sın, karşındaki de Adriana Lima. Neden zoraki öpüşüyorsun?
Ya demediğiniz şey kalmadı. Reklam aşkı olması için hiçbir neden yok ki. Evet, ben de fotoğrafı gördüğümde "Abi bu nasıl bir öpüşme?"dedim ama tamamen Metin Hara'nın duruşundan kaynaklanıyor. Kız bir yanda yanaşmışsa, doğaçlama gerçekleşmişse o sırada vücudunu ona doğru dönemeyince böyle bir sahneyle karşılaşmaları normal *Gecen bol olsun.*
bazen köşe yazarları köşelerini o kadar boş konulara ayırıyorlar ki insanın hay senin yaptığın gazeteciliğe diyesi geliyor meczup hatun. çünkü yazacak konu bulamıyorlar. soruna gelecek olursam adriana lima sanki metin haraya tecavüz ediyormuş gibi bir surat ifadesi kondurmuş suratına ünlü yazarımız.
Yahu ben anlamıyorum benim düşüncelerimde mi bir sorun var yoksa bu adam da mı? Adriana Lima gibi bir güzel hanımefendi ile birliktesin ve zoraki öpüşüyorsun hatta ve hatta sadece magazin olsun diye belki de. İyi de ne gerek var buna? Ayrıca neden göze soka soka yapıyorsun? Senin sorunun ne arkadaşım?
Bıktım bunların yalaşma haberlerinden. Sırf magazin programları gözümüze sokuyor diye konuşmak zorunda mıyız? Yok mu senin bir derdin sıkıntın bir ihtiyacın kiiii kafayı böyle lüzumsuz şeylere yoruyorsun. Adamlarda para var huzur var. Bırak istedikleri yerde istedikleri kadar öpüşsünler. Sen geleceğini düşün.
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Son yılların en kötü öpüşmesi çünkü; Sen Metin Hara'sın, karşındaki de Adriana Lima. Neden zoraki öpüşüyorsun?
En İyi Cevaplar