Partnerinizin Instagram hesabı olması sizin için sorun mu? Ya da farklı ve daha değişik kurallar koyar mısınız? Şarkıcı Ebru Polat, “Instagram kullanan erkek benimle sevgili olamaz. İlk şartım budur. Kullandığını da tespit edersem terk ederim. Bu mecralar kadınlara yakışıyor.” dedi. Sosyal medyanın cinsiyetçiliği olur mu? Siz ne düşünüyorsunuz?
Instagram kullanan erkek sevgilim olamaz! İlişki yaşayacağınız kişiyi seçerken ne gibi kurallarınız olur?
İlişkide illaki kızın da erkeğinde istemediği şeyler olabilir. Bunlara iki tarafta saygı duymalı. Çok ta abartmamak şartıyla. Normal bir kıskançlık, evliliktede, ilişkide de sevgi ve ilginin ifadesidir. Saldırgan ve suçlayıcı olan bir eş, eşini kıskanır ama onu incitmez. Bazı kızlar, erkek evden işe işten eve gelip gitsin istiyor. Bir erkek bu kadar da sıkılmamalı. Tabi aynı durum kızlar içinde geçerli. Her insanın kendine ayıracak, yapacak bir etkinliği vardır. Hapishane gibi olan bir ilişkiyi, kız da istemez erkek, de. İnstagram meselesine gelince, elbette kullanabilir, ama şifresini benim bilmem şartıyla. O zaman istediğim takip cevap takipçilerine bende müdahale edebilirim. Eğer siz açmaması ile kısıtlarsanız, sizden gizli bir sosyal medya hesabı açar ruhunuz dahi duymaz.. Kendine özgüveni olmayan insanlar aşırı kıskançlık yaparlar. Siz kendinize güvenin ki eşinizi de yıpratmayın. Aşırı kıskançlık, güvensizliğide neden olur. Erkek/bayan, birşey yapmadığım halde bana güvenmiyorsa ben de yapayım da boşa gitmesin diye bir düşünceye kapılır. Yapmadığı davranışlara siz kendi ellerinizle onları itmeye başlarsınız..
Çok fazla kız arkadaşı olursa rahatsız olurum kız arkadaşlarımız ortak olmalı mümkünse. Whatsapp'ta falan mesajlaşırken kısaltma kullanmamalı, sinir bozucu bir durum dayanamıyorum. Sigara, alkol vs. içmemeli. İnancıma saygı göstermeli. Giyimime arkadaşlarıma vesaire karışmamalı, beni kısıtlamamalı.
Öyle çok da şey istemiyorum zaten, eli yüzü düzgün olsun, kötü alışkanlığı olmasın..
Bosversene Ya Kaşar Ebru Kendı SOyunuyor Bıkınılı Resımlerını Paylasıyor Vucudunu Sergılıyor , Tamam Bunları Yapmasın Demıyorum Yapamazda Demıyorum Bananaeee Vucut Onun benı Baglamaz Yargılamıyorum , Demek Istedıgım Kendısının Butun Vucudunu Ulkenın Tum Erkeklerı Ezberlemısken ve Hla SOyunmaya Paylasmaya Devam ederken , Kendı Erkegıne Naısl Kısıtlama Getırmeyı Dusunuyor önce Bunu Acıklasın :)
Sosyal medyanın cinsiyeti olmaz. Ben genelde arkadaşlarından haberdar olmak için kullanılıyorum İnstagram"ı. Yok kullanmayacaksın derse kabul ederdim ancak kendisi de kullanmayacak.
Çok haklı sosyal medya artık son zamanlarda iliskiler üzerinde baya olumsuz etki yaratıyor çoģu insan sosyal medyayı evlilik programı ya da kendini beğendirme alanı olarak gormeye basladı. Cinsiyet ayrımına gerek yok bu işin erkeği bayanı yok herkes icin gećerli 🤗
Şöyle bişey var. Günümüzde evlilikler neden bitiyor? ilişkiler neden bu kadar kısa sürüyor. Sosyal medya bunu %70 ilgilendiriyor. biri istek attı o niye beğendi vs. Sağlıkli bir ilişki için sosyal medya biraz geri planda durması lazım bence.
Eskiden sevdalım vardı sonra sevdiğim oldu sonra sevgili sonra manita sonra boyfriend sonra flörtüm şimdi de partner wtf? Pejo Partner mi kurumsal iş partnerimiz mi? Bu kelimelerin değişmesindeki asıl mana şu.. ben sahiplenmem sahiplenilmem olsa da olur olmasada prtnerinden ayrılırsın yeni partner bulursun sevdiğinden ayrılırsın paramparça olursun..
Alın size sadece güzelligin bir ise yaramadığının kanıtı sadece güzellik yetmiyor akil beyinde lazım ne alaka yani kullanabilir erkek de kadın da olmak üzere böylr sacmalik olamaz bir kadin icin asla instagram olsun face olsun vazgecmem
ne alaka ya ben instigram kullanjtorim mesela ama kesinlikle bugüne kadara ne bir kıza yazdım nede Rahatsız ettim.. sadece spor haberleri ve arkadaşlarım için kullanıyorum... insanlar harbiden çok cahil bunu anlamak mümkün değil...
Salak saçma resimler atmadığı sürece karışmam. not : intgram kullanmıyorum ama face ve twitterım var ins kullanmamamın sebebi ilgi delisi budalaların mecrası olarak görmem neki lan milletin foto atıp beğeni kastığı slaak bir mecra değil mi?
alla alla ne kadar saçma :))) ozmaan ordaki erkekler paso sevgilime bakıcak o mantıkdaysa onu bir kere geçiçek her ikisininde kapalı olcaksa olur neyin kafasını yaşıyor... erkekde olmucakmıs kadında olcakmıs olduu güzelim:)
O kisi sacmalamiş. İliski yasamadan once iliskivyasayacagin kisiye kurallar dayatirsan o iliski degil kolelik antlasmasidir. Sevmek sevgi, aşk sözcük lerinin anlamini kavrayamamis insanlarin sacmalamalari bunlar bir çeşit hezeyan.
Ne alaka ya ne demek kadın kullanabilir erkek kullanamaz mantığa bak aptal kadın. Genel olarak böyle şeylere pek sıcak bakmıyorum face, Twitter falanda kullanmıyorum
Bu benim komşum du Üniversite de bir kat aşağı da otururdu hukuk fakültesinde okudu güzel kızdı ama resimdekiler kadar değil medyatik olduğu için böyle konuşuyor iyi kız dı ip Zaman şimdi bilmem adı filiz Sarıkaya bide Kardeşi vardı mimar oda güzellik yarışmasına katılmıştı Tuğçe Sarıkaya reklam olsun diye konuşuyor ekmek parası ordan artık ilerde daha farklı şeylerde söyler aynı Zaman da erkek gibidir
Evet bu benim alt komşumdu a da z ye herşeyini bilirim ebru hanımın adı nı değişme ile başladı ama okulun en popüler kızıydı altında araba bakımlı gezen zengin sevgili şimdi de sanat camiasında
Malesef erkeklerimiz kadınlar gibi iradeli olamıyor çok sevseler bile ayaklarını kaydırırıverirler 😂😂ben de istenem ama ortak hesap olursa bişey demem 🙄🙄🙄
Kullanmıyorduk ikimizde 2 yıldır ama 2 hafta önce gördüm açmış hesap yani açalı da 2 ay olmuş gördüm işte görüncede güvenim sarsıldı baya yeni yeni kafamdan atmaya çalışıyorum ama aklıma geliyor işte
Günümüzdeki ilişlilerin zedelenmesi bitmesi ayrılıkların yüzde 98i sosyal medya dır en mantıklısı eşlerin sosyal medyadan uzak durmalarıdır önemli olan mutluluktur
ben ebru polatın bu mecralar kadınlara yakışıyor sözüne kesinlikle katılmıyorum. bu söz ebru polatın tuhaf düşüncesini gösteriyor. bence sosyal medyanın cinsiyetçiliği olmaz. olmamalı.
Nebilim bu tarz kurallar bana acayip geliyor kullanabilir kullanmayan mı kaldı artık ama tabi kullanırken dikkat etmesi ve bana ters olan şeyler olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunun demek istediği şu direct message diye bir illet var ne olacağı belli olmaz. Bu konuda haklı ama eğer güvenmiosa yapacak bişe yok kimseyi kısıtlamaya hakkı yok çok pinpirikliyse şifresini alsın baksın her dk
Sosyal medya platformunun cinsiyeti mi var? Tabiki de ucuz kadının ucuz beyninden ürettiği bir yumurta... öyle fikirler aklımın ucuna bile gelmiyor çok şükür.
En İyi Cevaplar