Bunu söyleyenler ellerindeki kiri, yaptıkları pislikleri başkalarının üzerine silerek temizlemeye çalışıyor. Eger şu ülkede bir kişi dahi fetö yü yücelten, ona omuz veren, onun bu kadar güçlenmesini saglayan iktidar değilde başka bir siyasi parti derse ona yazıklar olsun.
@barıs333 Gerçi o zaman Bylock denen program da yoktu ki adam FETÖ'cü olsun ama tabii dinsiz olduğunu söyleyen var hatta Kemal Sunal filmlerinde İnek Şaban lakabını takarak Şaban ayıyla alay etmiş öyle söylüyorlar odatv.com/...vatanimiza-sokarak...-0507161200.html
@Hayalperestpiyonn eğer FETÖ'cü olsaydı Kemal Sunal tutuklanırdı tabii eski zamanda FETÖ ortaya çıkmadığı için tutuklanmazdı ama bu zamanda hayatta olsaydı tutuklanırdı tıpkı Atalay Demirci'nin tutuklandığı gibi
@TuanaEslemm ama nedense ona rağmen Kemal Sunal'a dinsiz diyorlar halbuki bende Kemal Sunal filmlerini izledim çokça ama din ile alay eden herhangi bir sahneyle karşılaşmadım ama Akit Gazetesi onu dinsizlikle suçluyor
@TuanaEslemm hatta Türkistan İslam Cemaati mücahitlerinden Nurettin şöyle dedi Tam bir Allah düşmanı olan, ateist, yani Allah inancı olmayan Kemal Sunal isimli, Allah’ın laneti onun üzerine olsun, Şaban filmlerini vatanımıza sokarak sizleri sinsice çok tehlikeli bir uçuruma sürüklemektedir dedi
@WreckingBalll Çünkü Kemal Sunal'ın dinsiz biri olduğunu söylüyorlar yani Kemal Sunal filmlerinde İnek Şaban lakabını takarak şaban ayıyla hakaret etmiş o yüzden FETÖ'cü olabilir mi diye düşündüm www.yeniakit.com.tr/.../...sunal-verdi-191144.html
En İyi Cevaplar