İdo Tatlıses, Oğulcan Engin ve Engincan Ural... Üç isim de doğuştan ünlü. Anne ve babaları Türkiye'nin gündeminden düşmeyen 'efsanevi' magazin figürleri... Ancak üç isim de ailelerinden sıyrılıp, bambaşka imajlarla gündemde. Peki, sizce en sıradışı olan hangisi?
Valla içlerinde yine en iyisi Ido olmuş diyorum 😂 zaten seviyodum çocuğu 😂 bide en işte bakarsak en normal giyinen de o olmuş. Dövme sevmememe rağmen favorimsin Ido duy sesimi😂😂 Tayt giyen erkek olur mu yaa 😢 bence tayt giyen erkekten adam olmaz.. kız gibi davranır ıyy
bu idoya ayar oluyorum ya. ido nedir. Ünlülerin evlatlari az biraz kaliteli dursun ya bu nedir. Ünluler cocuk yetiştirmeyi bilmiyor. Şımarıklıktan ya da dikkat cekmekten olsa gerek hepsi saçma sapan haberlerle gündeme geliyor.
Hepsi birbirinden iğrenç kişiler. Bunlardan vatana ve millete ne Hayır gelir. Giyim tarzları desen berbat ve iğrenç. Tiplerine baksan ayrı bir dert. Ama bu ülkenin kızları böyle erkeklere tapiyorlar. Resmen rezil durumdalar. Yazıklar olsun bu tip insanları büyüten ve yetiştiren anne ve babalara.
www.sozcu.com.tr/.../ Ksden özgün paylaşımlar bekliyoruz artık. Her yerde haberi olan konulara zaten ulasabiliyoruz. Burayı farklı kılan uyelerin orjinal icerikleri. Birebir aynı haberi soru diye sormussun. Hos değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu ne oğlum engincan, oğulcan, idocan. can can can Bunlar yaşlanmayacaklar mı. Dede olacaklar , koskaca adama can diyecekler. Engin can dede, oğulcan dede, ido dede. şu çocuklara can eki koymayın ya. birde muhittin falan koymayın. çocuk 2 yaşında 50 yaş psikolojisiyle yaklaşıyorum. muhittin bebek. Aman Allahım
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
2 yaşında ki bebeğin elini öpüp alnıma koyuyorum ya
Vallahi ailelerine bakınca, çocuklara pek kabahat bulamıyorum, ama Derya Tuna yı ayrı tutarım o kadın çoğundan daha kalitedir bana göre. Zaten İdo diğerlerine bakarak daha derlitoplu görünüyor gözüme, ama o yavrum da babadan kaybediyor.
Başka nasıl kendilerini öne sürcekler? Tabiki bunları yaparak kimse bunları tanımıyor ki hep ebeveynleri sayesinde isimleri medyada yoksa hiç ama hiç görülmezler ondan böyle iğrenç tavırları şaşırmayın.
Engincan o da meşhur olmak için farklı kılıklara giriyor garibim İdo gibi sesleri olmayınca çareyi giyim kuşamı abartarak anlamsız pozlar vererek bulmuşlar İdo samimi çocuk çokta mütevazi diğerleriyle bile yan yana getirmek haksızlık olur garibime :)
İdo Tatlıses çok efendi bir çocuk. Sedanın ve Sibelin oğlu gibi abuk subuk kıyafetler ve hareketlerde bulunmaz. sadece saçlarını farklı renklere boyayıp marjinal oluyor. ona da yakışıyor
İdo Tatlıses Türk değil ki öyle biliyorum tabi. Neden öyle dövme yaptırmış anlamadım. İçlerinden adama birazcık benzeyen o. Öbür taytlıyı söylemiyorum bile. Diğeri de saçmalamış resmen :D
Hiçbiri sıradışı değil, hepsi Beverly Hills celebritylerine özenmiş. Hiçbirinin bugüne kadar kayda değer bir girişimini, insanlık yararına bir adımını görmedim ben.
Fazla para adamları ne hale sokmuş.. Hiçbir şekilde çalişmadan hayatı öğrenmeden.. Zaten ne bekliyorsun ki biri ibrahim tatlises biri seda sayan biri sibel can gibi mallardan türemiş..
ünlü çocuğu olmanın hakkını sonuna kadar veriyorlar meczup hatun. nasıl magazin gündemine gelinip haber olunur iyi biliyorlar. bu konu da onları gerçekten tebrik ederim.
Ogulcan midir ne boksa nefret ediom o pislikten erkek mi kiz mi bilmiom zaten ido da tam bir pic
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İçinde top olma yolunda ilerliyorlar bunlar herşey ellerinin altında olduğu için hep arayış içinde oluyorlar böyle saçmalık yapıyorlar gereksiz insanlar bence
En İyi Cevaplar