ikisinide eşit yaptım lütfen küfür etmeyin ve kibar davranın
hande erçel
elçin sangu

buna oy vermeyin
buna oy vermeyin
buna oy vermeyin
buna oy vermeyin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hande Ertekin aşağıdaki resmini görünce bitti gözümde hayranıyla olan. Gidip 30 yaşındaki kadının makyajsız haliyle 20 yaşındakini kıyaslayamazsın Hande o yaşlara gelsin görelim😉
Hamdinin abartılacak bir güzelliği Yok bana göre. Daha çok tatlı geliyor bana hand erçele itince aklıma gülümsemesi gelir mesela ooo yüzü cok güzel değil çevremde çok kız bar onun gibi bulunmaz değil tipi. Tatlılıgına bişiy diyemiyormuş Elçin daha nadir bulunan bir güzellik
hayır bir suru YouTube var eline benzeyen gecen gün yürürken birisini gördüm elçin zannettim ama değildi zaten benim tanıdığım çok kısı var elçine benzeyen sadece saçları ve yüz hatları güzel saçları kahverengi olsa zaten unlenmezdi bu kadar hande de dediğin gibi tatlı birazcıkta guzel
Ben de kızılım pp deki benim Elçin kadar güzel olabilir miyim makyajla misal?
Hande'den bıktırdınız vallahi yeter.
Kimse güzel değil.
Bence Hande daha güzel neden diceksin geçenlerde bir resttoranta idim Elçin geldi makyajlıydı ama baya beğendim :) Makyajsız halini şimdi resimlere bakacak olursak kötüymüş..
Birkaç resimle değerlendirmek saçma çelmede bizzat gördüm süt gibi bir kaşındı çok güzeldi
media.sinematurk.com/.../alina-boz-17.jpg
şöyle bir kız varken şunlar bana çok b*ktan geliyor :D
Evet ve hemde çok güzel baksana bu deforme tiplerden daha iyi kabul et
ya tabiki canım maşallah yarabbi ya dalgamı geciyosun bide kabul et diyo bunun nesi güzel ayrıca hiç unlu değil senin deforme dediklerin yarışma kazanmış kişiler ayrıca bu kızın odulu bile yoktur 2 3 dizide anca oynamıştır bu zaten senin deforme dediklerin tanınıyomu acaba yarın hande ve alinayı sonra elçinle alinayı yapıcam gorucez bakalım
Ünlü olunca görüntü kalitesi mi artıyor? Ayrıca bu kızın önü açık ünlenir merak etme ;) anket yap o at suratlı Hande Erçel ile bakalım millet kimi oyluyor.
Bu hezimetten sonra bir daha siteye girecek yüzün kalmayacak :D görücez bakalım
Bak bana söz ver sakın en tipsiz halini koyma kızın :(
Tamam eşit düzeyde bir müsabaka olsun :)
İnanmıyorum sana :( hile yaptın kesin.
Az kişi oylamış onun da etkisi var :(
Cevap
6Cevap
Yüz olarak hande Erçel karakter olarak da Elçin sangu
Çünkü handenin bazı hareketleri çooook yapmacık ve çocuksu ama yüz güzelliği onda 😕
Evet iksi de guzel de hande bana biraz daha sempatik geliyor.
Ama dediğim gibi bazı hareketleri çok yapmacık o yüzden karakter olarak elÇin dedim.
Hiç biri güzel değil makyajsiz ve makyajlı çirkinler
elçin handeden daha yaşlı olduğu için illaki hande guzel daha duru canlı cildi. ama yüz hatları elcininli kadar guzel insan görmedim
ikiside ayni b_k. boylari 1.70 den uzun diye "oyuncu "olmuslar
Lan ben bunlardan güzelim güzel sandığımız kişilere bakın ya
Sen bile bile elçin'in en kötü fotosunu koymuşsun !
Evet handeninde var elçininde ama ikisinde makyajsız halinde elçinin fotosu bir tık daha kötü
elçin seni severim ama bu konuda snıfta kaldın canım benim.
ikisindie beğenmiyorum türkiyede daha nice güzeller var bunları nasıl güzel buluyorlar anlamıyorum
Elçin güzel
Bıkmadınmı ayni kisinin anketini yapmaktan?
Yuru git yaa
HANDE FANISIN DİYE SUREKLİ ONU KORUYUP DURMAN ASİRİ SACMA BU 1İNCİ. İKİNCİSİDE DAHA GUZEL KADİNLAR VAR BU İKİSİNDEN HERKESİN GORUSU FARKLİDİR SEN NASİL HANDEYİ SEVİYORSAN MİLLETTE BASKA BİRİNİ SEVİP, GUZEL BULABİLİR, SİMDİ SG CANIM ;) cok konusmaa
yallah
elcin bence cok seksi duruyor yasina gore Handede Elcinin yasina gelsin Elcin gibi guzel olucakmi
hande gerçekten iğrenç mis
sen daha güzelsin
yani
rica ederim
ikisi de kötü kız ayool
Elçin sangu
Hande 😃
ben daha alimliyim
hande be
hande
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar