Adriana Lima, önceki akşam New York’taki evinde eski sevgilisini ağırladı!
Bu yaza damgasını vuran Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşkında ilginç bir gelişme yaşandı.. Adriana Lima, önceki akşam Yunanlı eski aşkı Miltiadis Kastanis'i New York'taki evinde ağırladı. Boks tutkusuyla bilinen Brezilyalı model ile eski aşkı Kastanis, 'Baby face' lakaplı ABD'li boksör Niko Valdes'in maçını televizyondan izledi..Bu yaşananlar ise Adriana Lima'nın Bodrum'da Metin Hara ile tatil yaptığı sırada Kastanis'in güzel modele "Özledim seni. Yine coşmuşsun ama eve dön artık" şeklindeki çağrısını akıllara geldi.
Su Lima'yla da amma kafayi bozduk. Kadinda tam cingene tipi var. Cingeneleri asagilamak icin demiyorum ama o degisik ifade hic de guzel gelmiyor bana. Kisik gozler, koca dudaklar ve o dis yapisi... Ve en guzel kadin bu oluyor. Boyle olunca insan ister istemez yuzu boyle abartisizsa fizigi mukemmel olmali ki bu kadar insan ovsun diye bekliyor. Bakiyorum fizigine, Alessandra ve Miranda'nin fizigi daha guzel. Doutzen'in karni cok kasli ama bacaklari ve yuzu Lima'ya 10 basar. E niye abartiyorsunuz bu kadini bu kadar ya? Cirkin demiyorum ama bir bizim ulkemizde abartiliyor bu kadın. Hellopalda birkac brezilyaliya sordum, ortalama guzellikte oldugunu soylediler. Kendi ulkesinde bile abartilmiyor gayet siradan goruluyor. Metin Hara da normal bir yazar iste. Harika bir kitap cikarmadi. Hatta ted talksta nasil izin verdiler anlamadim. Hayatimda izledigim en berbat ted konusmasi. Yok ruha hayal ufleyin, yok umutlarinizin kapisini acin huzura erin bilmem ne. Nerede tasavvufi bir soz bulduysa evirip cevirip kakalamis. Ee? Bari biri vs mankeni. Digeri ne? Niye bu kadar abartildilar? Valla anlamıyorum diger ulkelerde insanlar boyle haber yaptigimizi gorse guler. Lima, Amerika'da sevgili olsa biriyle en fazla 2 kez haber yaparlar sonra da kimsenin umrunda olmaz. Yazik yani. Beynim gibildi bu ikisi yuzunden.
şeytana çalışan adrina limadan ve şeyatanın kitabını yazan hara dan ne bekliyodunuz ki? sadece reklam insanları enerji sipirütüel şeytani şeylerler aldatma çabası. dikkatinizi çekerim iblisten bahsediyorum. bana inanmıyorsanız metin haranın yazdığı kitabın türü new age , new agew kitaplarına uzaktan bakın ama okumayın sakın. doğa dışı varlıklar medyumlar kanallık yapılan varlıklar bunlar cin !!! Holywood filmlerini dikkat edin kendi örgütlerini anlatırlar john wick, bir sürü film. örgütün aşağı kollarından biri türkiyenin fetösü, işidi oluşturanlar bunlar, EVET islam gerçek !!! Şeytan var hem de çok yakınımızda ! İblise çalışan büyük bir örgüt var. bir sürü kolu var.
ilgilendiğiniz şeylere bir bakın ya. bize ne metinde bize adriana dan reklam aşkıymış bitmiş gitmiş. siz dillendirdikçe ekmeklerine yağ sürüyorsunuz. zaten adriana nın da işi gücü yoktu da metine yürüyecekti. akıl mantık alıyor mu. işinize bakın sırf soru sorupta göze girmek için gereksiz ve kimseye faydası olmayan konular atmayın ortaya.
Adriana'nin veya herhangi baska bir mankenin aldatmasi neden bu kadar yadirganiyor, ne kadar masum gencler. G*tunu ve goguslerini gostererek para kazanabilecek karakterler bunlar, hanimefendilik mi bekliyorsunuz
@leydiaşk bu arada hangi plaj bu, Ruslarin ustduz guneslendigi? Soyle de bilelim. Bugune kadar Antalyanin her plajinda bulundum ama sarkik memelerini sallandiran 60lik teyzeler disinda ciplak gormedim
Reklam oldugu kanitlandi Degilse bile metin haraya 2 gün adriana bile cok. 😁
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Metin Hara, kitaplarının okunması için bu kadını tuttu. Fahişe değil mi, parayla çalışır. Görenler, ''Adamın nasıl fikirleri var ki dünyanın en çok ilgi gören kadınını etkilemeyi başardı?'' düşüncesiyle Metin Hara'nın kitaplarını merak etmeye başladı. Dolayısıyla Metin Hara, dünyada en çok okunan yazarlar arasına girmeyi hedeflemek istiyordu.
Ben hiçbir ünlünün yaşadığı ilişkiye ''aşk'' demem. Bunlar da ayrılacak yakında, ahan da buraya yazıyorum.
kimsenin özel hayatı beni o kadar alakadar etmez meczup hatun. aşkları ister bitsin ister bitmesin. beni ilgilendirmez. beni bir kimsenin yaptıkları işlerde ki başarıları ilgilendirir. gerisi teferruat olur.
Onlar için aşk zaten söz konusu olamaz. Sözünü ettiğimiz kimselerin önüne dizilmiş uçsuz bir seçenek sürüsü var. Haliyle bu onlardaki birine bağlı kalma düşüncesini öldürüyor.
Yahu Dünyaca ünlü bir model zannımca hiçte yakışıklı olmayan birine mi bakacaktı? Göz önünde bir cinsel ilişkiye girmedikleri kaldı. Her şey reklam ama bunlar ucuz insanlar. Daha düne kadar metin hara kim desen millet metin kara kim awk derdi
aldattığını sanmıyorum hani eski sevgiliden anlasılırsa arkadas olur deniyor ya hani öyle düsünenler var ya Adriana, Kastanis ile arkadas kalmis olamaz mı yani🙄 ve ayrıca yalnız değiller
Bunların hayatları gevşek olduğu için haliyle aşkları da gevşek oluyor bugün onunla yarın başkasıyla, belki metin harada İspanyol bir kısrakla adriana limanda demirli bir yatta arap playboyla
ya niye cekemiyolar bu ıkılıyı anlamıyorum. Yakışmıyolarsa bıle ınsanlara ne kendı hayatlarına baksınlar. Bıde her insan ayrıldıgı kısıye kın mı beslemelı. Belki arkadas kalmıslardır. Artık su onyargılarınızı bir kenara bırakın!
En İyi Cevaplar