Evet görüşlerinizi paylaşın bakalım Sevgili KS Halkı.

Kocası üzerindeki tek ağırlığı bir seks objesi olmaktan ibaret olan karılar, aha bu görseldeki karının zihniyetini güderler.
Seksi görünmekle, bakımlı olmakla kocasını elinde tutacağına inananların sonu daima hüsran olmuştur, olmaya da devam edecektir.
Karakteristik özellikleriyle kendine bağlayabilmeyi başaramamış, bu özellikler sayesinde diğer kadınlardan ayrılmayı hedefleyememiş kadınlar, kaybetmeye mahkumdurlar..
Zira her zaman daha güzel bir kadın vardır fakat her zaman daha sağlam karakteristik özelliklere sahip kadınlar yoktur.
Bunu kocana ispat edebildiğin gün, onun için vazgeçilmez olursun, seks objesi olduğun gün değil..
Bu karıya katılmıyorum..
Herşeyin usulü adabı var
Erkekler sanki çokmu bakımlı oluyo?
Erkek löp löp yemekleri götürsün saçlar sakallar. terorist gibi olsun parfümün p sini kullanmasın ama kadın bakımlı olsun... sonunda küfür ettim küfürü yazmıyorum bak
Ne alaka ya aldatmanın bahanesi mi olur? Ayrılmak yerine aldatmak niye? Eğer bakımsız bir insanla berabersen onun kadar sen de sorunlusundur.
Kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor. Beğenmediğin insanın hayatında işi ne? Hem beraber ol, hem yakın, hem aldatmayı savun. Bir insan ancak kadar mal olur. Saçma sapan konuşmuş işte.
Benim bakımsız bir insanla beraber olmam mümkün değil. Diyelim ki sonradan saldı kendini, ayrılmak varken aldatmayı seçecek değilim.
Aldatmanın geçerli bir sebebi yoktur. Aldattım çünkü ilgisizdi, aldattım çünkü bakımsızdı vb. cümlelerin hiç birinin doğruluk payı yok. Eğer gerçekten seviyorsan eşini alır karşına onu güzel bir dille uyarırsın, baktın uyarılmayla düzelmiyor sende ona göre kararlar alır ve kendine başka bir rota çizersin. Ayrılmak istemediği için aldatıyolarmış hadi ordan! Aldatmak senin aklına düştüğü an sen karşındakini kaybetmeyi çoktan göze almışsındır zaten.
Eig
Cevap
6Cevap
Evlenirsin, erkek ütü ister, çamaşır ister, temizlik ister, bulaşık ister, cocuklar varsa onlara baksin ister, güler yüz ister, yemek ister.
Ama yemek de yemek olacak hani beğenmeme lüksü de var beyefendilerin, Ögünu atladin mi masaya vurur yumruğunu ona göre, gelemez aç kalmaya.
Ha bir de gece yatakta bomba ister canım (!)
Her gün çamasir suyu kokmayan bir bomba (!)
Ben böyle erkegin fantezi dunyasinin genisligine anca s*carim
Bunun gibi bir zatı muhterem bile böyle düşünüyorsa (kadın olarak ) bir erkeğin söylemesi doğal yani bu kadar geri kafalı olunmaz keşfinden çamaşır suyu kokmuyor dur kadın yediğiniz içtiğiniz haltları temizliyor
Bu kadın bunu demez çünkü öyle biri değil.
Bu ve buna benzer şeyler denmiş bunun adına fotoshop büyük ihtimalle çünkü kadınları çok savunuyor bunu demez yani
Valla aynen öyle. Şimdi görselliğin aşırı derecede ön planda olduğu bir devirde yaşıyoruz göz görüyo haliyle her iki tarafta kendine özen göstermeli diye düşünüyorum
Çamaşır suyu kokuyorsa onun evini temizlemek için kokuyor bazende hoşgörülü olmak gerek
yani haksız sayılmaz ama bu kadın aşırı feminist biri ole demesine şaşırdım
Bakımdan kastı yanlış anlayanlar var bakım demek makyaja boyanmak demek değil 😑 bakım bir insanda kendine verdiği değer demektir insan kendiyle barışık ve değer vdren biriyse bakımına dikkat eder
Bu kadından nefret ediyorım. Feministim diyor fakat bildiğin erkek düşmanı. 🌺
Eşler birbirleri icin degil kendileri icin bakımlı olmalı. Insan önce kendisine saygı duyacak
Sosyal medyadan destek görünce sımaran bir kisi daha.
Hayır doğru değil aldatmak Karakter ile alakalı aldatacak olan ne yapsan aldatır
Çok haklı ama kendine dikkat etmene değmeli bir erkek
Ne kadar aşağılık, kırıcı bir açıklama olmuş bu. Düşüncesiz insanlar
Feyza Altun'u her zaman takip ederim.. Dedikleri şeylerde çok haklı.
Aldatmanın hiç bir şekilde bahanesi olamaz. Olmadı boşanırsın.
Saçmalık aldatmanın bahanesi olmaz. Beğenmiyorsan ayrılırsın bu kadar basit. Bir avukata bu sözleri yakıştıramadım.
Hem cinslerimin böyle şeyler söylediklerine inanamiyorum
Reklam için feministliğe oynuyor. Bir feminist böyle bir laf edebilir mi? Kilolu kadınları aşağılayan twitleri de ortaya çıktı. Narsist de bu kadın.
Dün herşeyi ifşa oldu tam bir kadın düşmanı ve kezban :D
ne alaka aldatan yine aldatır güzelin güzeli vardır.
bir insanın içinde olmalı.
vijdanı el veriyorsa her türtürlü aldatır.
Beğenmiyorsan ayrılırsın. Aldatılmayı hiçbir insan hak etmez.
Bu kari feminist degilmiydiya ne alana erkek icin suslneme falan
Aman ne hoş.
Kadın kadının kurdu olmasın.
Ay turk milletide ne bakim li ne bakimli
Aldatmaya bahane aramasın kimse ayrılın.
Bu kadindan beklemezdim
Karakteri müsait olan her türlü aldatıyor
Aldatacak kadar değil
Bu kadın kadar itici bir insan yok
Ben bunun gerçek olduğuna inanmıyorum.
Haklı bulmuyorum, hiç de sevmem bu bireyi
herif bakımsız olsun bende herifi boşarım vallaha
bu kadina bayiliyorum 👍
dil vermiş kemik vermemiş
Ne boş konuşmuş
Hakli tbki
bu ne yaman çelişki