Ebru Şallı ilişkisi için açıklama yapmış; ''Karşı tarafın kağıt üzerinde evli olması bir ilişkinin başlamasına engel değildir. Eğer karşı taraf evlilik bitti diyorsa o iş çoktan bitmiştir. Boşanmayı beklemeye gerek yoktur”. Siz kağıt üzerinde evli ama ilişkisi bitmiş biriyle sevgili olur musunuz?
Ebru haklı, sevgili olunabilir.
Ebru haksız, asla olmazdım!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ebru Şallı'nın yeni aşkı evli çıktı! Kağıt üzerinde evli olmak sizin için bağlayıcı mıdır?
Bence etik değil evlilik o adama göre lafla bitti ise neden karısı hamile? aynı zamanda bir kadın hemcinsine bunu yapmamalı yarın birgün aynı adam bunu ebru ya da diğer kadınlara da yapar bencil biri olduğu gayet ortada... aşk engel tanımaz falan diyorsunuz ya çok saçma ama kişiye göre değişir bana göre mantık ve duygular olmalı ilişkilerde sadece duygularla hareket etmek her iki tarafa da zamanla zarar veri aynı şey mantıkdada geçerli bana göre... o kadın sonuçta hala bu beyefendinin eşi ne olursa olsun, ben kesinlikle evli bir adamla ilişki yaşayamam... tabiatıma ahlakıma aykırı bencil biri değilim ve o hemcinsimi bukadar kötü bir durumada düşüremem... unutma bir erkek seni karısından sıkıldığı için tercih ediyorsa eninde sonunda sendende birgün sıkılıp başka bir kadına gidecektir...
B şıkkı. Evli biriyle sevgili asla olmazdım, olmam, olmadım da. Her insanın bir ahlak ve kendine saygılı duruşu olmalı. Bir kadınla kağıtta da olsa, evli olan ve başka bir kadına ait erkeğe neden kemdimi sunuyım? Neden ona kalbimi açıyım? Neden hiçbir şekilde ümit olmayan biriyle olup, onun vaktini geçirip hayatıına renk katıp sonra yine karısına dönüşünü izliyim? Bu kadar kötü bir durumda olması üzücü.. Kendinden yaşça büyük belki ama ciddi bir adamla hayatımı birleştirirdim daha iyi. Böyle adamların oyuncağı olmak yerine.
Yorumları görünce amma güldüm haa şimdi beyler evli bir kadın sizinle ilişki yaşamak isteyecek siz aşkının basit olduğunu sorgulayip yürü git kardeşim diyeceksiniz ((: Kusura bakmayın ama birbirinizi linç edersiniz o kadınla birlikte olmak için ee kadın erkek eşittir diyorsunuz siz evli kadınlarla olunca namus diye bişey olmuyor onlar yapınca en adi kardeşim oluyorlar yok öyle bir dünya burda biraz dürüst olun arkadaş kadınlar evli bir erkeği parası için erkeklerde evli bir kadını altına almak için kabul eder kısa ve net aksini idda eden varsa buyursun vesselâm...
Adamın çocukları var ve eşi hamileymiş. Ebru hatun kişisinin bana göre genelevde çalışan emekçi kadın kadar namusu yoktur. Bu yaşanan; "Kadının düşmanı, kötü kadındır" sözünü doğruladı. Afedersiniz, "verecek" bekar ve dul onca sap varken, niçin yuvası olan bir babayı seçer kadın? cevap vereyim, ruhospu olduğu için. Mış-muş lar arkasına sığınıp kendini kurtarmaya çalışıyor, bildiğin erimiş kaşar...
Olabilir hatta kendimden örnek vereyim 10 senedir yalnız yaşıyorum resmiyette evli 2 çocuk babasiyim karşı taraf boşanmak istemediği için hakim bosamıyor 4. Boşanma davası açacağım adli tatilden sonra yasalar hep kadınlardan yana evli olduğum halde nafaka ödemeye mahkumum nasıl bir adalet ve belirsizlikler yüzünden hayatına yön veremiyor insan şimdi hayatımda biri olması suç mu oluyor ahlaksız mi oluyorum ben
Adamın kağıt üstünde evli olduğunu nerden biliyorsun? Adamın evliliğinin içeriğini sen nerden biliyorsun? Eğer kağıt üstünde bir evlilikse neden boşanmamış bu zaman kadar bu adam? Ebru Şallı salağı oynamış , minareyi çalmış da klıf uydurmaya çalışıyor bas bayaaa şerefsiz , güzel kardeşim ilişkisi bu.
eşinin haberi yoksa ama sorun etmeyeceğini söylemişse; hayır.
Eşinin haberi varsa ama sorun ediyorsa; hayır.
Eşinin haberi varsa ve sorun etmiyorsa; evet.
Ama evli birinin evli olduğunu öğrendikten sonra "çüüüss" diyip kayıplara karışma ihtimalim çok yüksek olduğu için o kişinin hayatıyla ilgili bu kadar detay öğrenebileceğimi sanmıyorum onun için kısaca "hayır" 😄
ilerlemiş evliliklerinin hangisi iyi ki, kendini teselli etmek için hemen bir başkasının kollarına atlıyorlar. zaten evliliğin kötü gidişi eşlerden birinin gözünün dışarı kayması ile evine ilgisizliği ile başlıyor... yani adam baktı yakalandı Tüm evli aldatan erkeklerin sıradan ve aynı yalanını söyledi mutsuzum dedi :)
Cahil yaşlarda bunlar kızların başına geliyor asla olmaz dıyemem kandırılıyor bılmeden ya da duygusal bunalımdan dıyelım fakat ebru son zamanlarda magazınde ılıskılerınde baya aşırılığa kaçmıstır kasten yaptıgını düşünüyorum bu bır ıkincisi hata okey olur ama sen yasın kac artık olgunlas be kadın çocukların var eskı yanlısların hayatında bulundurma yasın geregı bazı şeylerı aş artık cahıl gençler gıbı yarısma dıyorum
kadın kaç yașında , hala erkeklerin bu konuda herzaman yalan söyleyebileceğini anlamadı. dost hayatına razı olan yıllardır karımı boșayacam karım bana soğuk davraniyor v. s. yalanlarla sırf amacına ulașmak için bu sözler söyleniyor.. uyanın artık kadınlar..
Ebru haklı diyen kız ve erkeklere diyorumki yarın birgün eşiniz siz daha bitti demeden coluk cocugunuzun gözü önünde elin adamlarıyla kadınlarıyla güneşlensin öpüşsün bu çok mu doğal memleketin zihniyetine bak şu zihniyet rus ablalar da bile yoktur (genişlerya hani)
olunabilir. ama sırf sevgilimin bitti aramızda bişi yok demesyle olmaz. bayagı kurcalarım. karşı tarafında böyle istedgine emin olana kadar. ayrıca sebeplerinide kurcalarım sonuçta evlilik yurutememiş bir adamlayım. ne malum bana yapmıycagı aynısını. önce ilişkinin gerçekten bittiğine emin olmam lazım yoksa guvenemem ki. sevgilimcilik yapmam onunda kusurlarını ogrenmeye çalışırım. ondan sonra karar veririm devamına.
Ebru'nun bu kaçıncı! Evet kişi bosaniyor olabilir.. bazı davalar seneler sürebilir.. ben hoş karşılıyorum o süreçteki başka bir aşkı.. çünkü yaşadım Allah'ın bildiğini kuldan saklamam.. ki hukuken boşanma davası açıldıktan sonra kişinin sadakat göstermesi beklenemez, kişi dilediği gibi yaşar sorumlu değildir!
Bile bile lades denmemeli dünyada erkek kadın mı yok kimsenin yuvasını yıkmaya gerek yok o adam evliyken bunu yapıyorsa yarın da ondan sıkılınca başka birine yapar bu sebepten dolayı evli olduğunu bilindiği vakit ilişkiye hiç baslamamali yuva yıkanin yuvası olmaz bitmeden bir ilişkiye başlanıyor sada oraya sevgi hiç olmamış demektir!
Ebru şallı adamla 2.5 3 aydır beraber olduğunu söylüyor. Adamın karısı ise hamileymiş, haberden sonra gebeliği sonlandırmış. Hamile olduğunu da haberden bir kaç gün önce öğrenmiş demekki en fazla 2,5 aylık hamile. Adamın evliliği pek bitmemiş. Tam bitmiş olsa da yanlış. Evlilik kutsaldır, buna saygı duyulmalı
Peki o doğamayan çocuk nolucak ona da sevgilim yapmis ama istemeden yapmis. Cocuk olması önemli deģl mi diycek Ne kadar karaktersizler ya ıyy midem bulandı. Allahından (eger yoksa benim Allahımdan) bulsunlar ya
Nasıl 1 kişinin evlendik demesi ile evlenilmiyorsa ; tek tarafın boşandık demesi ile de boşanmış olunmaz. Boşanmak artık çok kolay iken beyfendinin zoruna giden ne imiş? Onu hala kağıt ğzerinde evli tutan ne imiş? Sormak gerek
Kagıt uzerındeyse sadece bitmeside kolay olur, bitirsin gelsin derdim. Yoksa sadece kagıt uzerınde olduguna ınanamazdım. Ama kendısı dogru görmüş ve yasamaya baslamıs bile aşkına bıze yorum yapmak düşmez, saygı duymak gerek.
'' Bir insan kendini nasıl en kötü hallere sokar? '' Makalesi üzerine yıllardır çalışıyor Ebru Şallı, ne dense boş; sanıyorum bu yolda aynen devam edecek...
Ahlaksızlık başka hiçbir şey değil. Büyüklerin çok güzel bir sözü vardır ya "Yuva bozanın yuvası olmaz." diye. Kağıt üzeri falan safsatalarını bırakın. Birisiyle evliysen evlisindir, biter tüm bağlar kopar ondan sonra ne halt edeceksen edersin. Amerikan film diyaloglarını alıp geliyorsunuz başlık yapıyorsunuz burada.
bu ara ünlüler arasında bu moda demekki zaten hangi ünlü doğru düzgün örnek bir sevgili veya örnek bir eş olmuşki? ünlüleri ciddiyete almıyorum ne ben onlardan üstünüm nede onlar benden üstün...
Asla yapmazdım.. adamın eşi evlilik bitmedi demiş ama ona bakarsanız. ve 2 aylık hamile bir eş bu ! .. midem bulanıyor... karakter karakter karakter.. birazda insanlık nasip et Rabbim
adam zaten tamamen suçlu. ebru da adamın bu durumunu bildiği halde birlikte olduğu için suçlu. bu kadın zaten zengin koca peşinde. hamdi alkanı ayarttı olmadı , cem yılmaz zklemedi. napsın yazık bu sefer de bunu buldu. gurursuz kadın.
Kağıt üzerinde evli nedir? Ebru salak galiba da çıkıyor. Resmen saçmalık şu ünlülerin medyaya gelmek magazinlere çıkmak için yapmayacağı şey yok şu an banane milletin hayatından desek bakalım böyle şeyler oluyor mu :)
Boşanacak dahi olsa hatta benim için boşansa dahi sevgili olmam. Büyük konuşmayım ama yuva bozanın yuvası olmaz ben buna inanıyorum. Çok örneğini gördüm çevremde.
Ebru şallı ve onun gibi olanların aşklarının hızına en usta magazinciler bile yetişemez. ebru şallı eski ve güzel mankelerimizden biri. hem yüz hem de fizik olarak ama düşünce yapısı ve yaptığı son derece yanlış.
Ya şu kadından nefret ediyorum p*sliğin teki önce kocasından boşandı sonra sinana sardı sonra bu adama nasıl bir karakteri var anlamıyorum önüne gelenle de yatıyordur bu gereksiz.
Ebru Şallı Honda Civic gibi kadın oldu yalnız, her canlı bir gün binecektir hesabı. Böyle bir şeyi kabul etmem, ahlaksızlık. Karşı tarafta kağıt üstünde de olsa hâlâ bir kadın var. Yaşattığını yaşayacaktır.
Gururlu insanlar sevdikleri kişilerin gönül bağı bitmiş bile olsa kağıt üzerinde devam eden bir evliliğin olmasını kabul etmezler. Bunların hepsi bahane.
Sanat dünyasında bunlar ayıp değil, zaten 1 ay sonra ayrılır baska ile birlikte olurlar, ama onun yerınde olsam evli boşanmamış birisi ile sevgili bile olmam
Ben aldatılan kadının konuşmasını dinlediğimde çok üzüldüm ebru tamamen haksız ve böyle şeylerin meşrulaştırılması iğrenç. Ebru Şallı'nın yılda kırk defa Sevgili değiştirdiğini düğününce sadece para avcısı olduğu apaçık ortaya çıkıyor yani ben bu olayı aşık olmuş falan diye geçiştirmeyeceğim tamamen ahlaksızlık bu.
Abi Ebruya göre her şey toz pembe zaten. Nikahı çocuk oyuncağı sanıyor anlaşılan. Evliliğe saygısı olmayan birinin ilişkiye sadık olmasını ne kadar beklenebilir?
Eğer her iki taraf için de o ilişki bitmisse olabilir elbette. Sonuc olarak evlilik toplumun yarattığı bir şey. Bir kağıt parçası ve toplumun normlari beni neden baglasin ki?
Yine de soz ucar yazi kalir. Kagit ustunde diye kucumsedigimiz seyler bizim sozlerimizden daha fazla dayanabilir. Ebru sallinin soyledigi seyleri samimi bulmuyorum.
@Sananebenden46 kullaniliyor diyemem. Aciklamasi samimiyetsiz. Birbirimizi sevdik deyip gecebilirdi. Bes yil bosanamayan ama karisindan nefret eden bir arkadasim vardi. Hala o zaman iliski yasadigi kadinla birlikte. Karisi bosanmadi. 180 bin tl manevj tazminat odemek zorunda kaldi adam. Ama hic evlilik kagit uzerinde bizi ilgilendirmez demediler. Bosanana kadar direndiler.
Ben asla olmazdım bunlar elbise değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar iğreniyorum böylelerinden geniş insan. Böyle bir kadın yüzünden daha çok ilişki biter.
suraya bak kagit uzerinde evli olmasi engel degil diyor dangalak biyle bisrey olurmu yarin onu aldatan baskasini aldatir bikeremden birseybolmaz harbi gerizekalilik var
Büyük konuşmak doğru değil. Ama karşı tarafın yerinde olmayı kim ister? Kağıt üzerinde de olsa adam evli ve ebrunun ne bok olduğunu tüm Türkiye biliyo. Bahaneler türetmek yersiz.
bu zamanda olan hic biseye artik sasirmiyorum.. hayat onlarin.. baskalarina zarar vermiyorlarsa yasasinlar diledikleri gibi.. alan memnun satan memnun...
on tane cocuğu var hala aşk meşk peşinde koşuşturup duruyor ondan küçüklerle yani sinan akçıl'la sevgili olabiliyorsa evli biriyle olmak onun için sorun çıkarmazz
Boşanmak için absürt taleplerde bulunmaz mal talebinde bulunmadan boşanmak istiyorsa ve karşı taraf bunu zora sürüyorsa ebru şallıya hak verebilirim. Yok donunu bile alacağım havasındaysa bunun adı başka bişeydir
Adam ebruya ya da ebru konumdaki bir kadına kızıp tekrar geri dönüp hak iddia edebilir ama boşanmış olan insanın önceki ilişkisine hak iddia etme şansı yok
En İyi Cevaplar