Çok pohpohlandı, gereğinden fazla övüldü, abartıldı ben kendisini karakter olarakta sevmiyorum çünkü Twitter hesabından Vatan hainlerini savundu, onlara lanet edemedi neyse fiziki haline gelirsek. Gözleri şaşı, resimlerde fark edersiniz 1. cide ama ameliyat oldu onu halleti. Uzun çenesi var ve ağız yapısı çok garip büyük aynı zamanda yamuk. Aşırı makyajla güzel olmaya çalışıyor kusurlarını kapatıyor seksi olma konusuna gelirsek asla seksi değil yanından geçemez Tahta gibi, kupkuru ve albeni hiç yok ergenler abartıyor, Abazalar abartıyor anlıyorum akılı başında insan nasil abartır bunu? Dünya"da Vannesa Hesller, Elisha Cuthbert, Mila kunis, Amber heard varken elçinin abartmak oldukça komik 😂
Elçin Sangu'nun aslında çirkin olduğunu düşünüyor musunuz?
Ben de sevmiyorum ama hiçbir kadının - aslında insanların - kusurlarını böyle söylemem. Benim de kusurlarım var sonuçta. Sevmezsin anlarım. Begenmezsin onu da anlarım ama insan şaşı olup olmamayı ya da uzun çenesi olup olmamasını doğmadan önce seçemiyor. Hislerini ya da düşüncelerini hoş tabir etmemişsin. Beni yanlış anlama sakın bu benim görüşüm. Ben de güzel bulmam ve sevmem ama kimsenin kusurlarını da alenen söylemem. Hepimiz insanız.
Kusurlarimizi hepimiz görmek zorundayız kimse söylemiyorsa biz söylemeliyiz bu kadın olan nefretim çirkin olması değil zaten için güzel, kalbin temizse Allah o güzelliği yüzüne vermiştir bu kadın vatan haini, Terörist sevici, Dağlıca'da 16 şehit verdiğimiz gün hayranları intagram'dan şehitlere başsağlığı dilemesi gerektiğini, PKK'ya lanet etmesi konusunda baskı yapmış! Elçin sinirlenmis Twitter'da geberen teröristlere lanet okumam, gebersin diyemem onlarda insan dedi ve şehit asklerlere rahmet dilemedi! Şahsi hesabında pek çok teröristi favladigini gördüm gözümde Terörist! Hiçbir PKK'lı güzel değil hepsi insanlık dışı lanetlenmiş bu elcinde öyle ben Tv'de vatan haini istemiyorum!
Bu yazıyı aynı şekilde açıklamaya yazmalıydın kusurdan girmemeliydin. Kusurlarını bilirsin ama kimsenin kusurlarını bu şekilde söylemezsin. Ayrıcı kusurlarını aşağılıyıcı şekilde yazmışsın. Vatan haini olayını bilmediğim için yorum yapamam. Demek ki karakteri yok. Böyle bir yazı paylaşmış. İyi akşamlar.
Abi sanki kendi istiyor doğarken kendi seçiyor güzel olmayı insanlara gereksiz yere güzel çirkin derken az düşünün derim. (Elçinin fanı değilim) ama böyle konuşmalar düşünce tarzları canımı sıkıyor illallahh.
Komedi gibi yav ajjdjdjdı Fazla güzel olduğu söylenemez ama yiğidi öldür hakkını yeme dup duru bir güzellik var bu kadında ne kadar da kuru olsa da 😕 böyle bakınca göze abartı gelen hiçbir şey yok yüzünde hem şirin hem güzel daha ne olsun😸 Vatan haini derken?
Şirin olan neresi? Evet dup duru ama fondetenle dupduru 😂😂Koca burun, şaşı göz sönük ten valla benim en bakımsız, makyajsız halim bunun en makyajli süslü halinden güzeldir yamuk ağız iyk yapmacık, itici
Demek istediğini anladım canım 😂Ama elçin duru de değil duru güzellik denilen şey makyajsiz da güzel olana , teni güzel olana denir ama elçin maalesef makyajla bile güzel değil orantisiz yüz hatları var gözünü ameliyat etti ALLAH'tan 😔
Önceden bunun sanki kocaman bir beni de vardı yüzünde 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça diyecek değilim lakin bu kadına uzun süre baktım ama bir güzellik göremedim, göremiyorum, göremeyeceğim de...
Sizin kendinize Özgüveniniz yok diye, eziksiniz, başkalarını ölmekten pohpolamaktan halt bilmiyorsunuz diye neden ben kıskanç oluyorum? Sinirlenmeden cevabladim arkadaşım ben gayet güzel kızım, yüzüm kusursuz İri gözlerim, küçük orantili burnum, İnce dudaklarım var bu enik gözlü, koca yamuk ağızlı, şaşı kadını kıskanmam imkansız erkekler bayılıyor bana bir kuyruk sallasam asifte olsam peşimden ayrılmicak adamlar var siz eziksimiz ben ne yapayım 😂
Bu Marla Singer hayran olduğum karakter az film izle hatta cok izle ne güzel hatunlar var gör! Türk dizisi izlemekten başka bir halt bildiginiz yok ucubeleri güzel diye tepemize çıkardınız!!
En İyi Cevaplar