TOLGA SARITAŞ Vallahi çocuk taş… Maşallah sarı da… Bayılanı, beğeneni gani. Sadece sosyal medyada takipçisi 3 milyon 100 bin… ÇAĞATAY ULUSOY Belli ki iyi bir soy. Eee kolay yetişmiyor bir Çağatay Ulusoy! İyisi mi sen onun bu fotoğrafını çerçeveletip odana koy. ;) SARP LEVENDOĞLU İri kıyım… Dövüşçü… Heybetli… Asi görünümlü… Vücut gayet iyi… Ve fakat nedense ilgi hak ettiğinden az. Oluyor bazen böyle naz.
BARIŞ ARDUÇ Adaleli ve de dövmeli. Evet abi bu çocuğu dövmeli, çünkü o Gupse’nin sevgilisi! BURAK ÖZÇİVİT Taze damadımız doğuştan cüsseli… Hani derler ya ‘kapı gibi’. ‘Bali Bey’ olduğu dönemde vücut çalıştı. Aslanlara rakip olmuştu. Listedeki diğer ünlüler; MURAT BAŞOĞLU FURKAN PALALI ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ SERKAN ÇAYOĞLU EKİN MERT DAYMAZ MURAT BOZ (Muhallebi çocuğuydu… Memeler gayet okkalıydı!!!) Vallahi kimse bana sormamış, sokak röportajı bu.. Ama bana sorsaydılar TOLGA SARITAŞ derdim ;) Sizin beğendiğiniz ünlü kim? #Meczup
Kızlar seçti biz hiç karışmadık! Kızlara soruldu: Hayran olduğunuz güzel vücutlu artistler kim?
Barıs Arduc Sarp Levet iyi ama ben bu kaslı erkekler ile ilgili ufak bir detay vericem Kızlara 🤔😉Gobekli erkekler duygusaldır Bir tatlıya ya da bir yemege tav olur Kaslı erkekleri protein tozuyla mı Asık edecek kandıracaksınız 🤣Begenseniz ne olur bak Fahriye Kaptı Buragı Davul Dengi Dengine Sizde Bırakın Bu Erkeklere Tav Olup Hayran Gibi Bakmayı 🤣🤣
Vücuda bakmadım ama (çarpıldı) Burak Sevinç ve Francisco Lachowski o da tel sarışın beğendiğim erkek yoksa sarışın erkeleri çok itici bulurum. Onlar da sana Bayılıyodu demeyin tercih meselesi
Kenan İmirzalıoğlu da olmalıydı ama bu listede en çok hak eden bence Sarp Levendoğlu. Evet hak ettiği değeri göremiyor maalesef. Bana göre diğerleri gibi her haltını insanların gözüne gözüne sokmadığı için.
En İyi Cevaplar