Kızlar seçti biz hiç karışmadık! Kızlara soruldu: Hayran olduğunuz güzel vücutlu artistler kim?

TOLGA SARITAŞ
Kızlar seçti biz hiç karışmadık! Kızlara soruldu: Hayran olduğunuz güzel vücutlu artistler kim?
Vallahi çocuk taş… Maşallah sarı da… Bayılanı, beğeneni gani. Sadece sosyal medyada takipçisi 3 milyon 100 bin…

ÇAĞATAY ULUSOY
Belli ki iyi bir soy. Eee kolay yetişmiyor bir Çağatay Ulusoy! İyisi mi sen onun bu fotoğrafını çerçeveletip odana koy. ;)

SARP LEVENDOĞLU

İri kıyım… Dövüşçü… Heybetli… Asi görünümlü… Vücut gayet iyi… Ve fakat nedense ilgi hak ettiğinden az. Oluyor bazen böyle naz.

BARIŞ ARDUÇ
Adaleli ve de dövmeli. Evet abi bu çocuğu dövmeli, çünkü o Gupse’nin sevgilisi!

BURAK ÖZÇİVİT
Taze damadımız doğuştan cüsseli… Hani derler ya ‘kapı gibi’. ‘Bali Bey’ olduğu dönemde vücut çalıştı. Aslanlara rakip olmuştu.
Listedeki diğer ünlüler;
MURAT BAŞOĞLU
FURKAN PALALI
ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ
SERKAN ÇAYOĞLU
EKİN MERT DAYMAZ
MURAT BOZ
(Muhallebi çocuğuydu… Memeler gayet okkalıydı!!!)

Vallahi kimse bana sormamış, sokak röportajı bu.. Ama bana sorsaydılar TOLGA SARITAŞ derdim ;)
Sizin beğendiğiniz ünlü kim?
#Meczup