Karayip Korsanlarında böyle, okey. Ama son zamanlarındaki fotoğraflarına, röportajlarına bakıyorum yine böyle. Ciddi ciddi parayı bulunca direkt altın dişe yatırım yapan dedeler gibi mi olmuş güzelim adam?
Aksesuar niyetine kullanıyor olabilir. img.sondakika.com/.../...in-dis-trendi_21164_b.jpg Artık altın diş de moda. Hiç takma ihtiyacı yok ama komple dişlerini altın yapanlar var. Bir zenginlik göstergesi midir yoksa beğenilen bu aksesuar mıdır bilemem. Eh dilin ortasına demir boncuk takıldığına göre buna da pek şaşırmamak gerek.
Ya da gerçekten oradaki iki dişi kopmuştur ve porselen diş yerine gümüş diş taktırmayı tercih etmiştir.
Johnny Depp, karakteri Jack Sparrow’un altın dişlere sahip olması gerektiğini düşündüğü için yapımcılara bu fikri sunmuş, daha sonra kendisi daha fazla yaptırmış, altın dişin bir insana bu kadar yakışacağını düşünmezdim ta ki onda görene dek.😂
Sanmıyorum böyle olduğunu ki böyle olsa bile çok da umurumda değil açıkçası. Canlı canlı 1 defa bile göreceğimi zannetmiyorum. O yüzden beni ilgilendirmiyor isterse hiç dişi olmasın. Hayatımda bir eksikliği olmaz yani.
En İyi Cevaplar