Nusr_et artık selfie çektirmek için para alıyormuş. Doğru mu?
Yok yanlış bilgi 😀 ben onu seviyorum ya o adam işini çok iyi yapıyorum Kendi parasını kendi kazanıyor millet kıskançlıktan geberiyor 😀Herkes bir laf çıkıyor adama, bırakın kardeşim adamın peşini ya
Bu adami gormekten sikildim. Ovunebildigimiz adam kasap ya acinasi bir durum
kasap ama para onda
Zenginin mali biz zugurtlerin cenesini yorup durur böyle. Saga gitsem nysret sola gitsem midyeci Ahmet 😁 şaka gibi
Bu adam nesir? Kimdir?
Neden bu kadar paarladı?
Karşımıza hep çıkıyor sebep?
Neden bu yorumu yazdım?
Ve neden okuyorsunuz= reklamın iyisi kötüsü olmazmış. ;(
Sanmiyorum zenginlere yapiyordur yapiyorsa oda iyi birsey zengini somuruyor fakiri doyuruyor
Ben oyle dusunmuyorum calisanlarina veriyor adam etininde hakkini veriyor bence pahali olmasida normal sonucta zenginlerin gittigi biyer ve hani hayatini biliyorsan babasi copcuymus adamin yokluguda varligida biliyor benim dusuncem bu
içerde kalan suları bir birine ekliyorlar bir nar suyu 16 lira
Cevap
30Cevap
Nusret te akşam yemeği yemek isteyen var mı erkekler siz değil bayanlar size sesleniyorum hersey benden 💰💲💸💷💷💴
gotunu satsan ordan bir catal yemek bile yiyemezsin sen 😂😂ayrica paran olsa kac yazar gereksiz tip😒
ahh kendini nasil daha fazla dibe batirabilirsin acaba 😂
arkadasin egosunu burdan alalim lütfen😂 sende boyle yorum yapma o zaman gozume takildi insanlari sinir etmeyi severim 😂
cunku sitenin mantigi o kullanici isimleri kendi adin olmasini verektirmez ayrica hic bir resim yok fake diyebilecegin sekerim😂 yaziya fake diyorsan helal sana 😂😂
aaaaa cok dogru bir tespit😂😂 ama biraz sinir olda birakim yazmayi sıkıldim vallahi😂
ufff tamam ya 😂sinir edecek baskalrinii bulim bari sende beni yanlis tanidin boylelikle😂
üstüme yoktur😂
içine kibar birimi kacti 😂
kufredecek 😂😂
soyle o zaman ne diyceksen alla allah😒
😒 manyakmisin soyle
etmiyorum ki😂
biomedigim icin bana onemli gelmiyor sekerim😂
sanmam ben pismanlik duymam😉
allah icin bir git ya😂
ama sinir olmuyorum😉
hayir bu benim ücuncu hesabim😂😂
hayir yok sıkıldıkca hesaplari siliyorum ilk gunku heyecanla yeniden basliyorum😂😂nikah tazelemek gibi dusun😉
evet oyledir ama yeter ya kiza bos bos bilidiri gidiyor 😂ben olsam simdiye sovmustum sana
takip ediyorsun mesaj da yazabilirsin ne yazacaksan yaz napim alla allah amma mesele yaptin sende
😂😂ben bagirmam
sakin cevap verimce daha sinir oluyorlar😂
Belki daha az selfie manyaği ile karşilaşmak için para almaya başlamiştir , düşünsenize oraya her yemek yemeye gelen sizinle fotoğraf çektirmek istiyor adam kafayi yer bir sure sonra
Adamın steak-house zinciri var, selfie çektirirken alacağı paraya mı kaldı? Nasıl bir karalama kampanyasıdır bu😶
Adamin her restoraninda ossurmak haric hersey parali resmen keriz yerine koyuyorlar adami 1 kuzu fiyatina 100 gr et veriyorlar
aynen öyle
Adam reklamini yapiyo bedavadan bide parami istesin selfie yapanlardan. saçmalık
bizde markaya bukadar değrr veren mal oldukça herşeye para alır
kasap ne kadar ünlü oldu bizim kasaplar ise dükkan önünde çay içiyor bence daha samimiler
paraya ihtiyacı olmayan bır ınsanın böyle bır şey yapacagını sanmam.
son derece gereksiz bir kişi.
Gözü aç olan insan her şeyi yapar ;)
Adamın işi gücü para olmuş o zaman
duydum menude selfie de var mış?
bu kim ya bedavaya bile selfie cekmem bununla.
Adam işini biliyor eğer öyleyse 😂
öyle instagram hikayesine bak bayrama özel selfie ücretsiz yazmış bide redllerle selfie falan yazmış görgüsüz dukkanina
Bu insanlar çıldırmış olmalı asgdhdh
Hayr O Versede Cekmem
gereksiz ünlü olan tablomuzda bugün
kredi kartıda geçerli diyorlar
e verenler oldukça daha neler alırlar neler :)
Öyle birşey var mı bilmiyorum
çüş ya insanlar neden bukadar paragöz
Yalan 2 kere cekildik
hayir ben denk gelmedim
Gel benle Çekil ben para almıyorum Namın yürür ;)
Adam paranın a... q be
hayır
alıyor sadece bayram da ücretsizdi
Üste para verseler bunla fotoğraf çektirmem :D
para verenin koyun kadar beyni yoktur selfie icin
Siz meshur ettiniz adamo
Yanlış bilgi
Sanmıyorum
bizene
kim diyo bunu
kendi insta hikayesine bak
Adam popüler