Ünlü tenisçi Maria Sharapova, doping kullandığı gerekçesiyle 15 ay kortlardan men cezası almıştı. Ceza aldığı 15 ay ve ilişkileri üzerine konuşan Maria Sharapova şunları anlattı: “Hayatımda hiç içmediğim kadar içki içtim, aynı anda birden fazla erkekle flört ettim. Sonunda sosyal hayatım vardı." Aynı anda birden fazla kişiyle flört etmeyi tercih eder misiniz?
Maria Sharapova'dan olay itiraf! Aynı anda birden fazla kişiyle flört eder misiniz?
Şu kadını hiç sevmem :/ Hiç bir karakteristik özelliğine değil ama sırf sportmen olmayışı itici olması için yeterli Serena Williams ile olan her karşılaşmasında (özellikle kaybettiği zamanlarda) bir afra bir tafra, raket fırlatmalar, cıyır cıyır bağırmalar falan._. Hani yenemiyorsun tamam, hırs yaptın tamam ama sen kupa aldığında senin adına mutlu olup mutluluğunu paylaşan yetenekli bir sporcuya şu çirkef gözlerle bakmak :/ Ne diyem şaşırtmadı yani :p
Tenis gerçekten disiplin istiyor Gunde 6 saat antreman yapanlar var Ayrica maria sharapova bir zamanlar bagirdigi gerekcesiyle ceza almisti 😂😂 cok anormal bir sey degil bence ayrica sevgilim oldu gii bir durumdan bahsetmemis uzun sureli bir iliskisi yokmuş
Yalancılar! b*k etmezsiniz. Hepiniz hayatınıza birisini almadan önce en iyisini seçmek için birden fazla kişi ile konuşuyorsunuz ya da konuştuğunuz dönemler oldu. Kime ayak yapıyorsunuz? Ruhsuz çöplükler. Bunu yaptığınız için değil, bunu söylemeye cesaretiniz olmadığı için çöpsünüz, çöp!
flört adı konulmadığı halde ilişki türüdür. o yüzden başkaları olmamalıdır. fakat şu sitede bile aynı anda kaç kişiyle birlikte konuştuğunu kendisi de sayamayacak onlarca kız/erkek var. ilgi insana neler yaptırıyor...
Flörtten bahsediyor farkındaysanız. Sonuç da adı konulmamış birliktelik. Biriyle gezip tozarken diğeriyle de gezip tozabilir aralarında ciddi bir şey yoksa bu flört zaten. Kimsenin yapmadığına da inanmıyorum. İki kişiyle konuşup görüşüp ilerisi için daha uygununu seçmek bence buda flörttür. ya da ikisininde uygun olmadığını anlayıp bırakmak.
Açıkça itiraf etmek gerekirse istisnalar haricinde herkesin bunu en az bir kere yaptığını düşünüyorum. Bende yaptım. Hatta sevgilimin beni aldattığını öğrendiğimde affettiğimi söyleyip gidip bende onu aldattım içim soğusun diye. Neyse birkaç sene önceki benle şuanki ben çok farklıyız. Ama kadın burda spor hayatına ara verdiği için o zaman yapamadığı şeyleri yapmaktan bahsediyor. Yani alkol seks vs gibi. Flört masum değil yani :)
Sevgili olmadığın sürece aldatmış sayılmazsın, flörtlerin de bunu biliyorsa, farkındaysa, olmaması için bir sebep yok. Yani dini açıdan bakmıyorum tabii ki. Sadece işin ahlak boyutunda sıkıntı olmadığını söylüyorum. *Gecen bol olsun.*
Hayır ben kafama uyan 1 erkek bulamıyorum, birkaçını nereden bulucam. Bulsam da hepsine birden yetişemem birini anca idare edebiliyorum.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynı anda üç kişiyle ilişkim oldu dördüncü kişi eklemeye çalışıyordum yakalandım hepsi terk etti ama yenilerini buldum fark etmiyor hepsinden farklı şeyler alıyorsun daha güzel oluyor farklı seks bile daha cazip
bir ara öyle bir ikileme düştüm ki neredeyse sevglm varken başkasyla görüşecektm. snra sevglmden ayrıldım. çocukla da görüşmedm. bekarlık sultanlık. ama insan istemeden böyle durumlarn içine gireblyor
Altı üstü flört. Sevgilisi, eşi ya da ismi ne olursa olsun hayatında birisi yoksa bu durum ayıp ya da garip değil. Çok fazla insan flört ediyor gün içinde. Gencinden yaşlısına...
@Karpuzsuzcekirdek yıllardır kullandığı bir ilaçtan dolayı oldu. biri suçluysa o da antrenörlerdir. bir de o... diye yaftalamak hoş değil. Sharapova'yı sevelim lütfen :)
bircok hadis var akla ve mantiga, vicdana uymayan... sahih kaynak kurandir, otesi tartisilir... bu gibi vicdanimada ters seyler buhari gibi kaynaktada yazsa kabul etmem, kimse bu dini seks duskunu zannetmesin. bence sende inanma bu gibi abarti hadislere, haberlere, kaynaklara...
@gezginbiri sahih hadisleri yok sayma hakkı yok. Zaten ayettede tek seferlik ilişki var mesela peygamber için inmiş bu ayet diyorki biz sana yolculuk sıra sında amcanın halanın teyzenin kızlarını helal ettik müminlere gelince onlar neyi helal ettiğimizide çok iyi biliriz- burada cinsel ilişkiden bahsediyor zaten peygamberin bir kuzeni demişki bu ayet inince peygambere hayır birlikte olmak istemiyorum deme hakkım kalmadıgı için bende onunla yolculuğa çıkmadım. Peygambere nikahsız beraberlik hakkı da verilmiş bu ayette fakat sahabenin nikahsız yapma hakkı olmadığı için nikahlar boşar başka 4 lüyü nikahlardı böyle yapan sadece Hz hasan değil baya sahabe var baya rivayet var bu konu ile ilgili.
bu cinsellik konusu senin baya aklini kurcalamis ve bulandirmis... nolur su dini seks penceresinden goren sonradan bitmeler gibi olma sende... bosver bunlari, kafani namaza, niyaza, hayir ve iyilige ver.. az kaldi,60 sene sonra olunce gorursun kac karilari varmis... emin ol oyle olsaydi ben senden once duymus, boncugu ipe dizer gibi kadinlari siraya koymustum... sahih hadisleri yok sayma hakki yok diyen her kimse sen onun pesini birak. ona bakarsan peygamberin idrarini icerlerdi sahabeler diyen bilgide var o kaynaklarda... yani bu uzun konu, sen dedigim gibi kafani bulandirma, seks konusunda bogulma...
@gezginbiri her konu değerlidir ben her konuyu kafama takarım peygamberin idrarını içerdi zaten sahabe gerçek bunlar ya kabul edilir ya din terk edilir. Zaten ben İslam'a inanmıyorum çünkü eski devirlerde olduğu gibi İslam'da da kadınlar küçümsenir aklı eksik karakteri eğri denir kuran tefsirinde Adem'in şeytanı dinleme sebebi işve cilve ile Havva gösteriliyor Mevlana da bunu onaylar zaten. Mesela hadislerce kadınların kocasından izinsiz dışarı çıkması haramdır konuşmasıda mekruhtur ve bu konularla ilgili o kadar hadis varki reddetse n dinde kaynakları tüketmiş olursun o kadar alimler bunları onaylar eklemeler yaparki saygı duyacak alim kalmaz uydurma desen mesela Râzî tefsirinde derki kadın yaratılışı gereği ahmaktır aldanması yanılması çoktur kadın acizdir çünkü dışarı çıkmaktan ortada görülmekten acizdir adının sanının anılmasından acizdir birde kadın çocuk akıllıdır bu yüzden dinde sorumlu tutulmaması gerekirdi erkek için mükellef tutuldu yani ona kölelik etsin diye bir çok var..
simdi yanlis anlama ama `islam dinine inanmiyorum` dedikten sonra seninle tartismam... kendince, birazda isine gelen kaynaklari bana dogru gibi lanse ederek islami sorgulaman belden asagi vurmaya benzer.. inanmadigin dini neden elestriyorsun ki? madem inanmiyorsun bosver, git keyfine bak? inanmiyorsan sanane Hz Hasan ne yapardi ne yapmazdi? Ben hristiyanliga inanmiyorum ve papazlarin neden erkek cocuklarini lagvettigi ile ilgilenmiyorum (cocuklara elbet uzuluyorum o ayri), bu onlarin kendi ic sorunu cunku.. banane? hangi dinden isen ya da dinsiz isen o konu ile ilgili soru sorup baska din mensuplarini taciz ve rahatsiz etmesen olmaz mi? sen resmen ayip ediyorsun aslinda ama farkinda bile degilsin... ozellikle islam dinine cinsel yonden saldirmayi ozgurluk, modern tartisma kiliflari altinda gosterme, lutfen ama.. saygili ol ve kendi inanc dogrultunda yasa hayatini... baskasini bosver..
@gezginbiri ayıp etmek mı ben bunları bildiğim için İslami bıraktım özel bir şey seçmedim bunlar bir çok yerde geçiyor oldukça çok yukarıda yazdığım cümleler hadisler imam Gazali de kadınları küçümser mesela ben modernlik için bir şey yapmadım bakıyor um insanlar tek seferlik ilişkiyi günah sayıyor tuhaf karşılıyor bende bilsinler istiyorum dinde de var aynısı zaten istediğimi yazma hakkım var hakaret etmedim saldır ıda bulunmadım sadece geniş pencereden bakmalarını sağladım mesela sana ilginç bir bilgi vereyim burada kadınların çıplaklığın ı problem eden bir çok insan var öyle değil mı ha işte bilinki dinde cariyeler çıplak durabilir namaz da kılabilir sadece göbekle diz kapağı arasını örtmek zorunda sen inanmasanda var bunlar ister yok de sana kalmış
senin islamiyetten dondugunu anladimda neden kendine milletide aydinlatip dinden dondurmek icin genis pencereden bunlari anlatma misyonu ediniyorsun? sana mi kaldi? sen diger dinleri bilsen basimiza imam olurdun, git diger dinelri elestir? eger kalbimi ALLAH cevirirse senden azili din dusmani olurum bunca sey yazmam bilmeme ragmen.. kalpler onun elindedir... sen seks kisminda takilip kalmissin cogu gibi ama kismet ve hidayet onun elindedir... sana zahmet madem musluman degilsin o zaman olmadigin seyi elestirme.. bak ben durduk yere ateistlere hiic sallamam, aksine saygi duyarim katilmasamda onlara.. sende saygili ol. kendi kendine misyon ve gorevler edinme, isine gucune bak..
@gezginbiri neden mis dinde bile anlatacaksın tebliğ edeceksin derler alimle r sadece Müslümanlara değil inanmayanlarada tebliğ edilir ve ben her kısımı bilirimm dinde bir kısmı da takılı kalmak sorun değil zaten Hristiyanlarında çok iyi olduğu taraflar vardır mesela ama bir iki yanlış inançları düşünceleri yeter bizim hristiyan olmamamız için ayrıca ben eski devirlerde kadınlara bakış açısı malum aynısı İslam da da var diyorum bu saçmalıkları insanlara anlayıp fark etmelerini sağlamak benim için önemli senin için olmayabilir sen zaten inanmıyorsun sahih hadis kavramını doğru bulmadığın için beni anlamaman normal çünkü sana göre benim kafama taktığım şeyler gerçek değil. Ama ben gerçek olduğunu ve saçma olduğunu bildiğim için anlatmak istemem bana göre çok normal.
dine inanmiyorsan neden hala ugrasiyorsun ki? inan bu yaptigin anlamsiz ve gereksiz... Dinde teblig var ama senin dinin sana benim dinim bana olayida var kuranda, kafirun suresi... nisa dye bir sure var, kadin haklarini ilan eden, veren bir dine mensubuz cok sukur. Sen madem atesitsin lutfen baska dine satasma, elestirme...
@gezginbiri sataşma değil sataşmıyorum zaten sadece saçma olan düşünceleri yazıyorum Mevlana diyorki adem Havvanın işve cilvesine uyup yasak ağaçtan yedi kimse bunu bilmiyor bende bilsinler diye yazıyorum anlatıyorum ben kabul ediyorum evet böyle derlersede bende mecbur senin görüşün sana benim görüşüm bana diyorum zaten kimseyi dövdüğü m savaş açtığım yok. Kibar yapılı birisiyim zaten.
inanmayan biri adem ile havvanin hikayesi icin neden birilerini aydinlatma ihtiyaci duyar? madem inanmiyorsun bosver? herkes ateist olsa rahatlayacak misin?19 yasindasin ne gordugunu, bildigini, anladigini saniyorsun? elin atesit alimi 70inde musluman oluyor... bu nasip isidir... sen dedim ya kafayi sexle, adem havvayla bozmussun, bogulup kalmissin buralarda... o yazdiklarinin hepsini biliyorumda seni ikna etmek mesela, sen aklinca dogruyu bulmussun. bende diyorumki herneye inaniyorsan baska inanca sahip insanlara birsey anlatcam diye yorma kendini, inan cok ama cok gereksiz. ve bence saygisizca... hem inanmiyorsun hemde kurani elestriyorsun? bal gibide inaniyorsun ama isine gelmiyor.. senin gibi onlarca adamla tartistigim icin biliyorum ruh halinizi.. ondan basta dedim sen isine gucune bak bosver bu isleri diye...
@gezginbiri arkadaşım ne diyorsun gerçekten? Mevlana'nın cümlesini yazıyorum ben diyorum Havva ile ademe inandım böyle olay var mı dedim dinde inanılan şeyler i anlatıyorum sana göre bu uydurmadır tamam o seni ilgilen dirir ben Mevlana'nın sözlerine hadislerin sahih kavramına itibar edenler için veriyorum bu saçma örnekleri kafayı ademle Havva ile ben mı bozdum din mı bozdu lütfen objektif yaklaş sen umursamaz bir insan olabilirsin ama senin gibi olmayan çok insan var mesela Hristiyanların saçma sapan inanışlarını küçümseyen bir tek bile olsa sorun eden insanlar var detaylar önemli dir. Kaldıki kadın erkek meselesi cinsel meseleler hayatta önemli yerdedir hayatımız bunlar üzerinden geçiyor farkında mısın bilmem. Ayrıca Kur'an'dada cinsellik önemli birr kikonudur bir çok ayet hadis bu yönde tek bir hadis bile inkar edilse tek bir ayet bile yok sayılsa kâfir oluyor sun bazen tek bir günahın seni cehenneme götürüyor dinde detaylara önem verilmez z düşüncesinkim soyledi sana o senin
ben diyorumki kuran, mevlana, gazali.. hep islam dairesi icindeki seylerdir. Bunalr beni ve muslumanlari ilgilendirir. Simdi ben gelsem sizin eve misafir ve desemki annene : mutfagi kirip yenileyelim, eskimis. Babana desem: cocuklara daha az harclik ver... Siz bana demez misiniz : SANANE! cunku ben sizin aileye mensup biri degilim, onlar sizin ic meseleniz... daha nasil anlatayim? Ben disarda millete desem :bu ailenin mutfagi eskimis, cocuklari soyle boyle... hic yakisik kalir mi? benim yaptigim ayip olur.. iste sen Şu an onu yapiyorsun... madem musluman degilsin daha kurcalama islami kavram ve dusunceleri...
@gezginbiri verdiğin örnek çok alakasız gerçekten Mevlana imam Gazali birer insandı uydurma sizin inandığını z bir karakter değildi İslam'a inanmıyorum diye onları yok mu sayacağım saçmalama ben onları var saydığım için söylediklerinin uydurma olduğunu düşünmediğim için saçma olduğunu anladım dini terk ettin bilmeyenlere yazıyorum bunda bir tuhaflık yok bunu İslamcılar da yapıyor örneğin freudun sözlerini eleştiriyor madem ateist değiller psikoanaliat değiller bos versinler o zaman olur mu öyle şey lütfen dediğimi bir düşün. Bana neden ne yapacağımı söyleyeceğine yukarıda yazdığım şeylere verecek bir cevabın varsa onu ver uydurma demekten başka var mı kadına rın aklı kıt olur diyor bir alim öyle mı değil mi Mevlana da kadınların akıl ve zekasının eksik olduğunu söyler benim ne yaptığımı boşver
mevlana peygamber mi? beni neden baglasin soyledigi? ben kurani baz aliyorum... Bu din asla ve kat'a akla amntiga aykiri birsey soylemedi ama hikmetli durumlari coktur, hemen anlasilmaz. sen 4 kadin olayini yukarda yazdigin gibi 300e cikarirsan e tabi adamla dalga gecerler... su omrumde hic duymadigim seyler soyluyorsun... cevap bekledigin seyler iftira ve iddia ile dolu.. freud eger islama salliyorsa elbette islamda cevap verir.. neyse, uzatmaya gerek yok, dedigim gibi bu konulari tartistigim ilk insan sen degilsin. hakkimizda hep hayirlisi...
@gezginbiri 4 kadınla aynı anda nikah olur dedim ben erkeğe boşamak serbesttir boşar başka 4 lüyü nikahlar bu şekilde 300 karısı olmuş bu hadis peygambere sahabe gelip demişki hasan çok kadın boşar o da tebessüm edip hasan bana Hüseyin babası Ali'ye benzer diyor. dediğim gibi ben bu ornegi sahih hadis ddiye ifade edilen Hadislere inan anlar için söyledim. Ha sen madem kuranı baz alıyorsun şunu bilki Kuran'da tüm kelimeler erkeklik ekiyle belirtilir ama kötü kelimeler cehennem ateş vb kasıtlı dişilik ekiyle belirtilir Arapçada kelimelerin cinsiyeti var cehennem ateş kelimeleri kasıtlı kadınlık ekiyle belirtilir neden bir düşün istersen. Çünkü Mevlana doğru söylüyor dinde kadınların çoğu cehennemde olduğu inanışı da vardır da bu yüzden. Neyse boşver dediğim gibi ben Mevlana yı önemseyenler için Gazalinin sözlerine inananlar için veriyorum bu örnekleri. Senin görüşün seni ilgilendirir.
merak etme Türkiye de sevgilisi olan her 3 kızdan 1'inin gizli gizli aldatıldığını biliyor muydun? Erkeklerimizin önemli bir kısmı eğer bir kız ile birlikte olursa daha fazlasını isteyecek kadar ve aynı anda 3-5 kız ile çıkmaktan çekinmeyecek kadar flörtöz kafalı
En İyi Cevaplar