Ben bu kadından başka birinin seçilebileceğine zaten inanmıyordum. Sonuna kadar hak ediyor Sizin fikirleriniz neler? Siz de hakettiğini düşünüyor musunuz?
Dünyanın en güzel kadın fiziğine sahip kişi Scarlett Johannsson seçilmiş, ne düşünüyorsunuz?
Victoria Secret'ın baş mankeni Adriana'nın yaptığı sporu birçok oyuncu yapamaz gider sadece estetik yaptırırlar İrina misal günde 8 saat spor yapıyor bunun için bile kadına saygı duyulur boy da önemli endam da fizik 2 göğüsten ibaretse en güzeli Sevda Demirel :D
sen adriana nın ve diğer pek çok secret meleğinin doğal hallerimi sanıyorsun😅 hepsi en az 2 kez estetik ameliyat olmuştur. Önemli olan spora uzunluğa bakmak değil neticeye bakmak... O kadar insan boşuna seçmemiş Scarlett i 😊
Hayır sanmıyorum onlar 2 tane yaptırır bunlar burun, ağız, göz, meme her yerini yaptırır aradaki fark bu bende bundan bahsediyorum. Ben başka bir platformda Scarlett için 18 yaş abazalarının tercihi deyip görüşüme yüzlerce beğeni almıştım gerçi bu kadar kibarca değildi yorumum netice olarak yine haklı olduğumu gördüm :)
Tatmin etmedi çünkü sorun fizikle ilgili fizik sadece 90-60-90'dan oluşan bir kavram değildir 100-60-150'de demektir. Yani başından beri bunu demekte zorlandın ergenler beğeniyor olgun erkeklerin çoğu beğenmiyor zevk meselesi diyorum bende iyi geceler.
En İyi Cevaplar