Hande Doğandemir’e ihanet ettiği iddia edilen Mert Fırat “O benim arkadaşım. Hande durumu bildiği için bir şey demedi. Öyle bir şey yapacak olan insan Cihangir’de mi yapar? Avcılar var, Bağcılar var” dedi.” İlk defa da böyle bir şey duydum :D
Mert Fırat: İhanet edecek insan Cihangir'de mi yapar? Avcılar var, Bağcılar var! Aldatmanın semti olur mu?
Kardeşim, aldatmanın semti olmaz. Aldatmak kadar insanı yaralayan güvencini yitiren başka bir şey daha yoktur. İşin kötüsü seni bir erkek veya bir kadın aldatır fakat sen bu suçu bütün erkek ve kadınlara yüklersin ve hiç birine güvenemezsin.
Adamim soyledigi seyo carpitmissin.. adam diyor bir insandan. gizli. birseyler yapacaksan eger onuj gözünün onunde yapmazsin diyor, ki cok dogru bursey soylemis
Yakalanacağını bildiği mekanlarda kaçamak yapmaz kimse, demek istediği bu sanırım. Neyseki bir Murat Boz vakası gibi olmadı, günlerce her yerde o haberi okumaktan gına gelmişti :D
Cihangirde milyon tane magazinci pusuda bekliyo herkes de bunu biliyo adam gizli bisey yapicak olsa o kadar magazincinin oldugu bir yer secmez. Onu kastetmis
Birincisi kolay kolay ikna olacak birine benzemiyorsun. Yani dolayısıyla seninle birlikte olan kişinin yalan söylememesi söyleyecekse iki kere düşünmesi gerekir. Sende külyutmaz bir hal var gibi geldi :) İkincisi de akıllı kadın tehlikeli kadındır
Anladım, keşke olmasaymış. Ama istemeden yaşadığımız şeyler de büyük tecrübeler katar hayatına. Erken olgunlaşır, boş şeylerle, sudan sebeplerle uğraşmaz insan.
Haklısın. Hem yorar hem de günahlarını ister istemez başkaları da çeker. Kolay güvenmezsin, inanmazsın. Her zaman aklında soru işaretleri ile dolaşırsın.
En İyi Cevaplar